GERİ DÖNÜYORUM
GERİ DÖNÜYORUM
Selamun Aleyküm Arkadaşlar uzun zamandır oyunda yoktum üni ,askerlik iş güç derken zaten 49 dan sonra yılar boyu değişmeyen oyun için vakit harcamaya deymez demiştik simdi görüyorum yenilikler olmuş hem özlem gidereceğimiz hemde olgun yaş seviyesinin olduğu arkadaş ortamı varsa orayada gelebiliriz
herkese bol madenler 
Re: GERİ DÖNÜYORUM
ve tabii sizlerden oyunun değişenlerini öğrenmem gerek yeni madenleri görevleri ve değişiklik var ise oyunun mekaniklerini de 
Neden okadar durduktan sonra tekrar oynamasın mı demek bu
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Hayır merak etmen normal onca zamandan sonra yeni bir güncelleme vesaire gelmesi, fakat benim dediğimi oynadıktan sonra anlayabilirsin.
kedi
49 ful set itemlerim mevcut büyücü tılsımlarım kaybolmuş
birilerine bırakmıştım çarı onlarda doğal olarak el değiştirmiş de tanıdık kimse yok zaten bakalım güzel Bi ortam yakalarsam tılsımları felan da çekerim karaköyü öğrenirim merak ettiğim baya şey var item düşme muhabbeti varmı normal slotlardan ve ticaret olayı nasıl oldu turuncu itemler hala pazara koyulmuyor mu
Hoşgeldiniz. Bizde öyle sizin gibi geçtik başladık. Oyuna olan özlem nedeniyle ben hala sıkılmış değilim. Sizede kolay gelsin. Elimizden gelen bir şey olursa bir mesaj uzağınızdayız.LaZpApAz yazdı: ↑18 Kas 2018 21:46 Selamun Aleyküm Arkadaşlar uzun zamandır oyunda yoktum üni ,askerlik iş güç derken zaten 49 dan sonra yılar boyu değişmeyen oyun için vakit harcamaya deymez demiştik simdi görüyorum yenilikler olmuş hem özlem gidereceğimiz hemde olgun yaş seviyesinin olduğu arkadaş ortamı varsa orayada gelebilirizherkese bol madenler
![]()
--Bursevi----Ökse-- --Isırgan--Eminönü
--Adorno----Retorik-- --Marcuse-- Teşkilat
Hepimiz Agah'ta doğmadık mı ?
--Adorno----Retorik-- --Marcuse-- Teşkilat
Hepimiz Agah'ta doğmadık mı ?
msafacan yazdı: ↑18 Kas 2018 22:43Hoşgeldiniz. Bizde öyle sizin gibi geçtik başladık. Oyuna olan özlem nedeniyle ben hala sıkılmış değilim. Sizede kolay gelsin. Elimizden gelen bir şey olursa bir mesaj uzağınızdayız.LaZpApAz yazdı: ↑18 Kas 2018 21:46 Selamun Aleyküm Arkadaşlar uzun zamandır oyunda yoktum üni ,askerlik iş güç derken zaten 49 dan sonra yılar boyu değişmeyen oyun için vakit harcamaya deymez demiştik simdi görüyorum yenilikler olmuş hem özlem gidereceğimiz hemde olgun yaş seviyesinin olduğu arkadaş ortamı varsa orayada gelebilirizherkese bol madenler
![]()
Hoşbulduk çok teşekkürler bakalım nerden başlasak bilmiyoruz
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Ben de geri döneceğim haberini verdim ama henüz dönemedim. Oyuna yüklü bir para ile dönmek lazım. Evet malum üniversite öğrencisiyim dönüşe yetecek kadar param yok. Ben de canlı yayınlar açmaya başladım. LoL, fortnite, sohbet yayınları yaptım hiç aklımın ucundan bile geçmeyen paralar kazandım. Şimdi mantıklı düşününce oyuna döneceğime daha çok yayın yapar daha çok kazanırım. Şuan yükselme dönemindeyim o yüzden birkaç ay daha oyundan uzak kalacağım. Sonrasında daha geniş bir kitleye hitap edebilirsem İKV ile ilgili planlarını da var.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI