GERİ DÖNÜYORUM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

GERİ DÖNÜYORUM

Mesaj gönderen LaZpApAz »

Selamun Aleyküm Arkadaşlar uzun zamandır oyunda yoktum üni ,askerlik iş güç derken zaten 49 dan sonra yılar boyu değişmeyen oyun için vakit harcamaya deymez demiştik simdi görüyorum yenilikler olmuş hem özlem gidereceğimiz hemde olgun yaş seviyesinin olduğu arkadaş ortamı varsa orayada gelebiliriz :) herkese bol madenler :)
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: GERİ DÖNÜYORUM

ve tabii sizlerden oyunun değişenlerini öğrenmem gerek yeni madenleri görevleri ve değişiklik var ise oyunun mekaniklerini de B-)
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Oyuna gir 1 hafta geçir hocam, sonra bu konuyu güncelle.
kedi
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

BayTerapi yazdı: 18 Kas 2018 22:27 Oyuna gir 1 hafta geçir hocam, sonra bu konuyu güncelle.
Neden okadar durduktan sonra tekrar oynamasın mı demek bu =)
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Hayır merak etmen normal onca zamandan sonra yeni bir güncelleme vesaire gelmesi, fakat benim dediğimi oynadıktan sonra anlayabilirsin.
kedi
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

49 ful set itemlerim mevcut büyücü tılsımlarım kaybolmuş =) birilerine bırakmıştım çarı onlarda doğal olarak el değiştirmiş de tanıdık kimse yok zaten bakalım güzel Bi ortam yakalarsam tılsımları felan da çekerim karaköyü öğrenirim merak ettiğim baya şey var item düşme muhabbeti varmı normal slotlardan ve ticaret olayı nasıl oldu turuncu itemler hala pazara koyulmuyor mu
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
msafacan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: İmperial

Mesaj gönderen msafacan »

LaZpApAz yazdı: 18 Kas 2018 21:46 Selamun Aleyküm Arkadaşlar uzun zamandır oyunda yoktum üni ,askerlik iş güç derken zaten 49 dan sonra yılar boyu değişmeyen oyun için vakit harcamaya deymez demiştik simdi görüyorum yenilikler olmuş hem özlem gidereceğimiz hemde olgun yaş seviyesinin olduğu arkadaş ortamı varsa orayada gelebiliriz :) herkese bol madenler :)
Hoşgeldiniz. Bizde öyle sizin gibi geçtik başladık. Oyuna olan özlem nedeniyle ben hala sıkılmış değilim. Sizede kolay gelsin. Elimizden gelen bir şey olursa bir mesaj uzağınızdayız.
--Bursevi----Ökse-- --Isırgan--Eminönü
--Adorno----Retorik-- --Marcuse-- Teşkilat

Hepimiz Agah'ta doğmadık mı ?
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

msafacan yazdı: 18 Kas 2018 22:43
LaZpApAz yazdı: 18 Kas 2018 21:46 Selamun Aleyküm Arkadaşlar uzun zamandır oyunda yoktum üni ,askerlik iş güç derken zaten 49 dan sonra yılar boyu değişmeyen oyun için vakit harcamaya deymez demiştik simdi görüyorum yenilikler olmuş hem özlem gidereceğimiz hemde olgun yaş seviyesinin olduğu arkadaş ortamı varsa orayada gelebiliriz :) herkese bol madenler :)
Hoşgeldiniz. Bizde öyle sizin gibi geçtik başladık. Oyuna olan özlem nedeniyle ben hala sıkılmış değilim. Sizede kolay gelsin. Elimizden gelen bir şey olursa bir mesaj uzağınızdayız.

Hoşbulduk çok teşekkürler bakalım nerden başlasak bilmiyoruz =)
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Ben de geri döneceğim haberini verdim ama henüz dönemedim. Oyuna yüklü bir para ile dönmek lazım. Evet malum üniversite öğrencisiyim dönüşe yetecek kadar param yok. Ben de canlı yayınlar açmaya başladım. LoL, fortnite, sohbet yayınları yaptım hiç aklımın ucundan bile geçmeyen paralar kazandım. Şimdi mantıklı düşününce oyuna döneceğime daha çok yayın yapar daha çok kazanırım. Şuan yükselme dönemindeyim o yüzden birkaç ay daha oyundan uzak kalacağım. Sonrasında daha geniş bir kitleye hitap edebilirsem İKV ile ilgili planlarını da var.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
LaZpApAz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Tavsiyem bu oyun için planlar yapma kardeşim =)
Resim
Göster
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön