Bende diyorum ki bana 48 saat Yetki Verin, İKV'nin İlk hali ve Derindeki Sır paketi kadar olamazsa da . Bildiğin oyunu şaha kaldırırım.
Nasıl mı ;
1- Migrat , Çember,Sığınak görevleri ve eklentileri kalkacak. (Dosya Bazında)
( materyaller işporta da 95 akçe karşılığında satılacak hidrojen,erg vs kalkmamasın sebebi Kendi çapında yatırım yapanların emeğine saygı!)
2- Büyük Hol görevleri Karaköy görevleri ile bağı kesilecek. Tılsım reçetelerindeki materyallar yarı yarıya düşürülecek.
3- Kraliçe sadece görev için kesilecek(kadim hidra gibi). İpek oyundan kaldırılacak veya drobu arttırılacak.veya akçe ile satılacak 1495 akçe idealdir.( Demeyin ya üretenler ne olacak. Bazen feda gerekir)
4- Karaköy de yapılan en büyük hata bireysellik olmaması, tekli slot çekilebilir hale getirilecek.
5- Hakir ,Gbz, BB, ve Komiser yeni kurulacak GB bölgesine taşınacak.( Droplar bir tık arttırılacak.)
6- YouTube, Facebook, Instagram ve çeşitli sitelere günlük yaklaşık olarak 1 $ karşılığında 3 aylığına reklam verilecek.
7 - Gönüllü olarak Destek ekibi kurulacak oyuna yeni başlayanlara yardımcı olacak. ( Bunu yapacak çok oyuncu var )
8- Geçmişte oyunu Mobil kayıtla veya msn adresi kaydıyla oynamış kişilere mesaj atıp çağrı da bulunmak. ( Eminim eski oyuncularından bazılarının Karaköy'den haberi yoktur)
9- Son olarak ise reçete bazlı üretimlerde eski madenlerin de önem kazanması , örnek olarak x1ridyum yerine X3 ,X5 olabilir.
Görün bakalım oyun uçuyor mu ucmuyor mu ...!
Lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
İyi forumlar dilerim