Az Daha Çar Gidiyordu(Tkxxworm)
Az Daha Çar Gidiyordu(Tkxxworm)
Az Önce Oyundan Çıktım Girmeyi Deniyorum 3-4 Kez Denedim Şifre Yanlış Dedi Nasıl Oluyorda Dün Akşam Şifresini,Doğum Tarihini,Gizli Yanıtını Değiştirdiğim Çarın Şifresi Değişiyor Anlamış Değilim Atik Davranıp Şifreyi Değiştirmeyi Başardımda Yöneticiler Bi Çözüm İstiyoruz..

Re: Az Daha Çar Gidiyordu(Tkxxworm)
Gökxayna

SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér!! Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!

SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér!! Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!
geçmiş olsun
oyun içi kimseyle msn paylaşmayın
foruma oyun hesabınızla giriş yapmayın
şifrenizi çok samimi tanıdığınız bile olsa oyun içinde vermeyin
size söylenen ikv ili ilgili hiçbir siteye girmeyin resmi forum haricinde
msn veya mail hesabınıza tanımadığınız bir ileti/mail gelirse kesinlikle açmayın
oyun içi kimseyle msn paylaşmayın
foruma oyun hesabınızla giriş yapmayın
şifrenizi çok samimi tanıdığınız bile olsa oyun içinde vermeyin
size söylenen ikv ili ilgili hiçbir siteye girmeyin resmi forum haricinde
msn veya mail hesabınıza tanımadığınız bir ileti/mail gelirse kesinlikle açmayın
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
geçmiş olsun :?
Illbayanshıfalll Akıncılarxertu Xxxmanyaxxx
Illbayanshıfalll Akıncılarxertu Xxxmanyaxxx
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Gokxayna yazdı::S geçmiş olsun Allah'tan kurtarmışsın yine , korkmaya başladım bnde demin Wagabond.style@hotmail.com die bi msn beni eklemıs kım oldugnu bilmiyorum kabul etmedım tanıdıksa burdan bi yerden msj atsın ...
Aynı kişi benide ekledi msn'de 1 kez sen kimsin diye sordum cevap vermedi 2. sordum cevap vermedi sonra sildim. Zaten avatarıda hoşuma gitmemişti
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
alp bizim ortak olarak öyle bi tanıdıgımız olmadıgına göre tehlikeli biri
nese amacına ulaşamadı garibim
uyanıklara denk geldi bu sefer
salı günü inş oyundayım
salı günü inş oyundayım
Gökxayna

Öncelikle Sağolun Arklar Filozof Dediklerin Hiçbirini Yapmadım.Zaten O Oyunlarada Gelmem.Dün Baya Kişinin Çarı Soyulmuştu.Bende O Sebeple Dün Akşam Ne Var Ne Yok Herşeyi Değiştirdim.Değiştirdiğimden Beri Msn Falanda Açmadım Şifre Nasıl Değişti Onu Anlayamadım İşte Olacağı Varmış..

Benıde ekLedı bu kamıL ımparatorzılelı qalıba .
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
GEÇMİŞ OLSUN BATU SEN EN İYİSİ ÇARLARINI SOBEE YE AKTAR AKARI YOK KOKARI YOK.SENİN HATAN OLMADIĞI SÜRECE KAPTIRMAZSIN ÇARI
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN
- xSAYGINBEYx
- İskele Babası
Merhaba arkadaşlar
öncelikle şöle diyim şifreniz size aittir başka biriyle paylaşmayınız şifreniz degiştiginde, napcagınızı bilmez hala gelirsiniz size tavsiyelerimi sunim.
* Üyeliginizi kimse ile paylaşmayınız
* üyeliginizi mynet yada ttnet'se cep numaranızı kaydediniz.
* Mynet üyeliginizi ayda en az 1 kere oyun harici olarak www.mynet.com dan açınız hesap kitlenebiliyor.(başımageldi)
bunları kesin uygulayınız hiç bi sorun yaşamıcagınızın garantisini verebilirim.
öncelikle şöle diyim şifreniz size aittir başka biriyle paylaşmayınız şifreniz degiştiginde, napcagınızı bilmez hala gelirsiniz size tavsiyelerimi sunim.
* Üyeliginizi kimse ile paylaşmayınız
* üyeliginizi mynet yada ttnet'se cep numaranızı kaydediniz.
* Mynet üyeliginizi ayda en az 1 kere oyun harici olarak www.mynet.com dan açınız hesap kitlenebiliyor.(başımageldi)
bunları kesin uygulayınız hiç bi sorun yaşamıcagınızın garantisini verebilirim.