Rapkoliq küfürbazdır diyenlerin sonuna bakın

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Rapkoliq küfürbazdır diyenlerin sonuna bakın

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Arkadaşlar
+Plus paketim olmadığından dolayı bana hırsızlık ve küfür iftirasında bulunan Kuzeyxfırtına en sonunda hatasını anladı ve özür diledi.

Resim

Beni tanıyan tanır, nasıl ve kim olduğumu sadece dostlarım bilir.Oyun içerisinde dostum, arkadaşım ve düşmanımda var.Ama en önemlisi bana arkadaş değil, dost lazım.

Forumda ve oyun içerisinde (çoğu zaman) belirttiğim gibi Rapkoliq ve Noktaxrapkoliq'den başka karakterlerim yoktur.Şuan karakterlerime(bazen) Featxrapmanx ve Xxtrapxx giriyor yani ben olmaya bilirim.

Bu olayın bir daha olmamasıyla iyi eğlenceler,
Rapkoliq - M.Ali
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Rapkoliq küfürbazdır diyenlerin sonuna bakın

Mesaj gönderen Justerini »

valla rapkoliq le o kadar kavga ettik küfrünü görmedim :D ama hakaretleri olmuştur xD
küfür yok sadece hayvanlık yapma gibi kelimeler.. bu deil buna benzer kelimeler- cümleler.. :D
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

O Çantandaki yeşil şey ne =)
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Konuda kanıt var diye kimsenin ... yemiyor.Halbuki konuda başka bir b.k olsa örneğin; XXX adlu üye hırsızdır desek, o konu en az 7 sayfa olur.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !

“Genel Sohbet” sayfasına dön