Haini Bul.!
- Healing45
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Haini Bul.!
Bugünki Haini Bul. Etkınliğinde Hainin 25 Canını Bıraktım Ve Kaçtı. Sonra İse Ölürken De Oradaydım Peki Bu Yukarıya Cekmemenizin Sebebı Nedir ? Ben Oyuna Etkınlik İçin Giriyorum Eğlenmeye Fakat Karşılaştığım Rezalete Bak. Yönetim. Bu Duruma El Atın.!!
IıIFazLıBeyIıI
BaSiLiSk
GrimsiPembe
BaSiLiSk
GrimsiPembe
Re: Haini Bul.!
Merhaba Healing45
Ekran görüntüsü Hain öldürükten sonra alınmaktadır, öldürüldüğü esnada değil. Hain'i öldürenler arasında siz de varsanız ve ödülünüzü alamamışsanız, muhtemelen ödül dağıtımı esnasında oyunda değilsinizdir. Zira ilgili sunucudaki etkinlik görevlisi arkadaşımız Hain'i öldüren kişilerden oyunda olanlara ödülleri dağıttığını raporlamıştır. Özel mesaj ile karakter adınızı tarafıma iletirseniz incelemeleri yaparak hak kazanmış iseniz ödülünüzü teslim edebilirim.
İyi forumlar.
Ekran görüntüsü Hain öldürükten sonra alınmaktadır, öldürüldüğü esnada değil. Hain'i öldürenler arasında siz de varsanız ve ödülünüzü alamamışsanız, muhtemelen ödül dağıtımı esnasında oyunda değilsinizdir. Zira ilgili sunucudaki etkinlik görevlisi arkadaşımız Hain'i öldüren kişilerden oyunda olanlara ödülleri dağıttığını raporlamıştır. Özel mesaj ile karakter adınızı tarafıma iletirseniz incelemeleri yaparak hak kazanmış iseniz ödülünüzü teslim edebilirim.
İyi forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!