Yazıyı okumadan 2dk bir sekme açıp agahın müziğini açın
Uzun bir süredir ikv'yi oynamayı bırakmıştım fakat ayda bir iki giriyordum ve bu gece ikv hayatımın sonlandırmış bulundurmaktayım. Oyunun bana kazandırdıkları çok şey var.
Unutulmaz arkadaşlıklar, gecelere kadar kenan atmalar, gaffata geldiğim zaman heycandan kalp kırzi geçirmem,
Meteor girişinde arzlara dalaşıp sonra onlardan kaçmak… herşey çok güzeldi o zamanlar. amman fakat lakin oyun son demlerini yaşıyor. Oyunun bitmesinin nedeni;
[İçerik düzenlendi]
Oyunun zor olması.
Evet oyun bitiyor yapacak bir şey yok fakat şu nihat abi kürşat abi falan çıkıp en azından bi kelime etseler oyun bu kadar kötü duruma gelmezdi.
[İçerik düzenlendi]
Ve üstüne üstlük gm lerin sanki oyunun durumu çok iyi gibi davranmaları oyuncuları iyiden iyiye deli etmesi. Neyse uzatmanın anlamı yok, benim oyunu bırakmamın nedeni ise;
Yıllarca bir çarı full yapamamam tam bıcak sırtı kılıcımı düşürüp full olmuştum arz kovalıcaktım çat diye yeni ctrl-c ctrl-v geldi bende bidaha yıllarca bidaha çar fullemeye zamanım olmadığı için bıraktım genel anlamda bence oyuncular da bu nedenle bıraktılar.
Bknz.-> karaköy beta insanlar ne madar mutluydu adamlar bölgeyi test etmeyi bırakıp tılsımlarları alıp ws atıyordu hatta gaffar atan bile vardı.
Şimdi ise bilmem inanırmısınız Âgahın yanına gidip sesi fullüyorum ve gözlerim doluyor
Amaan neyse. Bu saaten sonra kürşata tek tavsiyem ekibi toplayıp bi görüntülü canlı yayınla oyuncularla sohbet edip sonrada sunucuların fişini çekmenizdir en azından ikv aklımızda bi güzel hatıra olarak kalsın. Lafı uzatmaya gerek yok. Hiç elveda postumu bu kadar uzun yazacağımı düşünmemiştim telefonumun şarzı yüzde 30 dan yüzde 20 ye düşti parmaklarım ağrıdı
Elveda ikv elveda arkadaşlar...