Elveda ikv

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thedifferince
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Elveda ikv

Mesaj gönderen Thedifferince »

Selam arkadaşlar 👋

Yazıyı okumadan 2dk bir sekme açıp agahın müziğini açın😅

Uzun bir süredir ikv'yi oynamayı bırakmıştım fakat ayda bir iki giriyordum ve bu gece ikv hayatımın sonlandırmış bulundurmaktayım. Oyunun bana kazandırdıkları çok şey var.
Unutulmaz arkadaşlıklar, gecelere kadar kenan atmalar, gaffata geldiğim zaman heycandan kalp kırzi geçirmem,
Meteor girişinde arzlara dalaşıp sonra onlardan kaçmak… herşey çok güzeldi o zamanlar. amman fakat lakin oyun son demlerini yaşıyor. Oyunun bitmesinin nedeni;
[İçerik düzenlendi]
Oyunun zor olması.
Evet oyun bitiyor yapacak bir şey yok fakat şu nihat abi kürşat abi falan çıkıp en azından bi kelime etseler oyun bu kadar kötü duruma gelmezdi.
[İçerik düzenlendi]
Ve üstüne üstlük gm lerin sanki oyunun durumu çok iyi gibi davranmaları oyuncuları iyiden iyiye deli etmesi. Neyse uzatmanın anlamı yok, benim oyunu bırakmamın nedeni ise;
Yıllarca bir çarı full yapamamam tam bıcak sırtı kılıcımı düşürüp full olmuştum arz kovalıcaktım çat diye yeni ctrl-c ctrl-v geldi bende bidaha yıllarca bidaha çar fullemeye zamanım olmadığı için bıraktım genel anlamda bence oyuncular da bu nedenle bıraktılar.
Bknz.-> karaköy beta insanlar ne madar mutluydu adamlar bölgeyi test etmeyi bırakıp tılsımlarları alıp ws atıyordu hatta gaffar atan bile vardı.
Şimdi ise bilmem inanırmısınız Âgahın yanına gidip sesi fullüyorum ve gözlerim doluyor 🙂
Amaan neyse. Bu saaten sonra kürşata tek tavsiyem ekibi toplayıp bi görüntülü canlı yayınla oyuncularla sohbet edip sonrada sunucuların fişini çekmenizdir en azından ikv aklımızda bi güzel hatıra olarak kalsın. Lafı uzatmaya gerek yok. Hiç elveda postumu bu kadar uzun yazacağımı düşünmemiştim telefonumun şarzı yüzde 30 dan yüzde 20 ye düşti parmaklarım ağrıdı 😅

Elveda ikv elveda arkadaşlar...
En son UNiVERSUM tarafından 27 Ağu 2018 00:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerik silindi.
Resim
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Elveda ikv

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Kardeş iyi bırakıyon da niye oyunun sonunu getiriyon bu oyun bir iki senelik degil sen de biliyon
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Ben yoksam, oyunda yok hesabı. :unamused:
kedi
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »

Bybybybybybybbyybybyb
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Thedifferince yazdı: 27 Ağu 2018 00:29 Bu saaten sonra kürşata tek tavsiyem ekibi toplayıp bi görüntülü canlı yayınla oyuncularla sohbet edip sonrada sunucuların fişini çekmenizdir en azından ikv aklımızda bi güzel hatıra olarak kalsın.

Sevgilinden ayrıldığında ''Sen öl. Öl de güzel bir anı olarak yaşa bende.'' mi diyorsun? Bıraktıysan hayırlı olsun üstadım, bırak oyun yaşasın.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Şuan sadece bilgisayarı toparlamaya çalışıyorum. Kısa bi süre sonra hem yayın açmaya başliycam hem de oyuna. Biri gider bini gelir sonra o giden de geri gelir.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

Merhaba

Bırakman Oyunun Biteceği Anlamına Gelmiyor Bunu Bırakırsın Başka Bir Oyuna Başlarsın Fakat Bilki Birgün Tekrar Dönersin Tekrar Döneceğin Yer Üzülerek Söylüyorum ki Kapalı veya Yıkılmış Olmayacak İKV Bitmeyecek Bitmez. Türkiye'nin MMORPG de İlk Gözağrısı Asla Bitemez.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

2017'nin haziran ayında ara verdim sanırım. Geldiğimde Karaköy'ü gördüm. Hem sevindiğim hem üzüldüğüm noktalar oldu ancak hayat bu cania olmadan da devam ediyormuş bunu öğrendim. Sadece bazen bir şeyler anıları hatırlatıyor ve eskiye özlem bastırıyor. Nasipse dönüş yapacağım ben de devir daim yapıyoruz. ':)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön