Yöneticiler ve Arkadaşlar lütfen 2dk nızı ayırın

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
arnavuttt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Yöneticiler ve Arkadaşlar lütfen 2dk nızı ayırın

Mesaj gönderen arnavuttt »

9nisan2010 gecesi yer altında bulunan arkadaşalrında şahit odluğu gibi nirvanaxamiral denilen carla bi tartsmam oldu bu carın bana küfr ettiğini ve konuyu bölgeye tasdgmda bana karslık verdiğini oyunda olan herkes bilior buna karsılık aynı car nirvanaxamiral baltacım-altıngurur gibi arkadaşlarmzada aynı davranışı sergilediğinden onlarda konuya eşlk etmişlerdi fakat her ne sebebdnse çok saygı değer düzenli oyunda bulunan olayları takip edenen yöneticilerimiz beni susturmus eğer haksız olsam bu konuya gerek bile duymazdım ama yöneticilik sadece bi karakteri susturmak yada gelen bir maile bakmak değildir umarım duyarlı arkadaşlarımda buraya yazıp nirvanaxamiralın nasıl bi kişi oldugundan bahseder de zahmet edip değerli yöneticilerimizde okur bunu herkese ii oyunlar dilioyurm...
Kullanıcı avatarı
arnavuttt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yöneticiler ve Arkadaşlar lütfen 2dk nızı ayırın

Mesaj gönderen arnavuttt »

Aman yazmayın arkadaşlar çok zahmet olur sizlere yinede sağolun...
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Yöneticiler ve Arkadaşlar lütfen 2dk nızı ayırın

Mesaj gönderen anektod »

sen hangi sunucuda oynuyorsun teşkilat yazıyor ama burası eminönü sunucusunun sayfası öyle bir kişi görmedim daha önce bu sunucuda.
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)

“Genel Sohbet” sayfasına dön