İşTe SalcaNın Geçmişi [ BY Tsk Ve Zeydan Katkılarıyla]
İşTe SalcaNın Geçmişi [ BY Tsk Ve Zeydan Katkılarıyla]
12.12.1997 de Kütahyada Doğdu Geçimini Hayvancılıkla SAğlıyordu.Bir Gün İnternet Cafeye Gitti :mrgreen: Gta,Cs.Vb OYunlar Oynayarak Teselli Oluyordu Sonra İkv Öğrendi .İlk olarak 1 lwl Karekterden Başladı. Adı Mayonez İdi .Sonra Oyuna İyice Alıştı 36 lwl Kadar Geldi Bir MEranın Sevgili Kulu Onun Carını Soydu .Sonra Bu Salca Carını açtı KEtçaba Reelde Para Verdi Başka bişeyde Verdi Onu Siz Anlayın :mrgreen: Oda Onu kastı Salca 49 oldu Ve Banned Yedi . Sonra Para KAzanmanın Yolarını Öğrendi En kısa Yolu Çalmaktı . Ve 1 Lwl Açtı Kendine Sahte Facebook Msn açıp kendini Kız olarak Tanıttı Oyunun Zengin Kişilerine Sarkı Bikere Banada sarkmıştı.Balıkçıda Halletmiştim onu :twisted: Sonra Milleti Böyle Kandırdı . Ketçap Bişey Karşılıgında salcaya İtem vb PAra Veryordu.Sonra Saxso Diye Bir CAr açtı O cardanda İyi Saxso Çekyordu :mrgreen: Ve Dünden Bugüne Lodvert CArını Açtı .Bazıları VAr ona İyi Yalakalık Yapıyor .Ama Yalakalık Yapanlar Bilinki Onlar Verdiklerinden Fazlasını Sizden Alırlar.Ve Şuan Salca Yeni CArıylan Fatoşşşş Kasıyor Dikkat Edin .Kanmayın ......... Bunlar Hayal Ürünü Değildir Bir gün Taş kanat keserken Bunları Bana Anlatmıştı ..TSK Subay Ve Benim FArkım ... Ve Ben Beta Oyuncuyum Diyor Eminönünde Carım var Diyor Ama mahanesi Carım Banlanmış Halbuki O MEranda Başladı İlk Carıda Mayonezdi.. Yorumlarrrrr........ :mrgreen:

-
- Salgın Koruyucusu
Re: İşTe SalcaNın Geçmişi [ BY Tsk Ve Zeydan Katkılarıyla]
ersen iyidir arada gaza gelıo ama mustafa we ugura güwen Olmaz.! dost bile olsanız bozun cunki ilerde ister itemi vurur tekmeyi eskı dosttan düşman olmaz bunlar en buyuk yalanlarr.!
aynen ersen kafa denk uguru unuttum Allaha Sövyor şerefsizler Faceden Fotoyu çekip koyarım ama Konu kilitlenir yada içerik silinir bi faydası olmazbaristrxfbxthief yazdı:ersen iyidir arada gaza gelıo ama mustafa we ugura güwen Olmaz.! dost bile olsanız bozun cunki ilerde ister itemi vurur tekmeyi eskı dosttan düşman olmaz bunlar en buyuk yalanlarr.!

- Justerini
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tsk Farkı & Zeydan Farkı
Ersenin yanında ün salmış dneyolog mustafa namı değer salca eziği
ersene lafım yok salcaya dssim çok
plusluyum die bölgeden barışla bana küfür ediodu bi ara xD
sonra tek bana sataşıo ama bilmio ki bn onu kaale bile almıyorum xD
benim Seviyeme çıkması için bu oyunu en baştan oynayıp adam gibi adam olmalı..
uğuru zaten adam bile saymıom artık
ersen de gaza çabuk geliyo onuda tebrik ediom..
ne halt yerseniz yiyin lan 3 büyük gevşekler.. xD
Ersenin yanında ün salmış dneyolog mustafa namı değer salca eziği
ersene lafım yok salcaya dssim çok
plusluyum die bölgeden barışla bana küfür ediodu bi ara xD
sonra tek bana sataşıo ama bilmio ki bn onu kaale bile almıyorum xD
benim Seviyeme çıkması için bu oyunu en baştan oynayıp adam gibi adam olmalı..
uğuru zaten adam bile saymıom artık
ersen de gaza çabuk geliyo onuda tebrik ediom..
ne halt yerseniz yiyin lan 3 büyük gevşekler.. xD
- Justerini
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
3 büyük gevşeklerden kasttımı biliosuNuz 
mustiyle erseni tanırım yakından baya hemde
mustiyle sonradan tanıştık ersen vesile oldu özünde ikiside iyi çocuklardır ama fırlama ikiside ..te giren şemsiye açılmıyo işde napasın huyları kuruusn xD
mustiyle sonradan tanıştık ersen vesile oldu özünde ikiside iyi çocuklardır ama fırlama ikiside ..te giren şemsiye açılmıyo işde napasın huyları kuruusn xD
Allaha Sövyolar Kancıklık Edyolar Daha iyi Cocuklardır Diyon ya :twisted:

iyi kötü güzel çirkin kişden kişi göre değişir zeydom bana bi yamuğu olmadı ikisininde olmazda eminimzeydan yazdı:Allaha Sövyolar Kancıklık Edyolar Daha iyi Cocuklardır Diyon ya :twisted:
Senin Biraz Bol Paran Olsun Gör Yamukları :mrgreen:KaRASiS yazdı:iyi kötü güzel çirkin kişden kişi göre değişir zeydom bana bi yamuğu olmadı ikisininde olmazda eminimzeydan yazdı:Allaha Sövyolar Kancıklık Edyolar Daha iyi Cocuklardır Diyon ya :twisted:

geçen yaz meranda afedersin kıçımı parayla siliyodum gene bi yamuklarını görmedim 18m aktardık gene bişi olmadızeydan yazdı:Senin Biraz Bol Paran Olsun Gör Yamukları :mrgreen:KaRASiS yazdı:iyi kötü güzel çirkin kişden kişi göre değişir zeydom bana bi yamuğu olmadı ikisininde olmazda eminimzeydan yazdı:Allaha Sövyolar Kancıklık Edyolar Daha iyi Cocuklardır Diyon ya :twisted: