oyundaki karakterlerim çalınmış, bloklanmıştı; elimdeki bütün paralar, tılsımlar, her şey gitmişti. arada sırada foruma bakıyordum ki teşkilat sunucusunda yeniden başlamak için bir ekip kurulduğunu gördüm. sen de başla be yunus deyip başladım ki hepsi oyunu bıraktı ama ben bırakamadım, inatla oynuyorum. yaklaşık 2 hafta önce teşkilat sunucusunda "Şifager" adlı bir karakter oluşturup oynamaya başladım ve karakterim şu an 56 level ve elinde 55 LEVELLIK ASKLEİPIDPFDIFDOFDP ALTUNCU ASASI VAR. ayrıca 50 levellık mazhar asam da var.

karakterim işte bu. gördüğün üzere asam parlıyor da.
bugün oyuna girdiğimde ilk olarak biraz maden gezdim. şimdi hemen onun fotoğraflarını da göstereceğim.

yaklaşık 1 saat falan maden gezdim ama sadece mavi john mu ne ondan çekebildim
ben maden çekerken birisi bana ejder asa için malzemem olup olmadığın sordu. uzun yıllardır oyuna girmeyen birisiydi herhalde.

iyi bir insan olduğum için onu aldım ve yaşlı kadın'ın oraya kadar götürdüm.

tam tekrar maden çekmeye geri dönecektim ki birisinin junona adam topladığını gördüm. kenan ve junon görevimi daha yapmadığım için gitmeye karar verdim ve adaya gittim. adada grup toplanırken biraz daha maden çektim AMA YİNE BİR ŞEY ÇIKMADI.

maden çektiğime dair daha bir sürü fotoğraf var aslında ama buna bak yeter işte bir şey çıkmadı. bir şey çıkmadığı yetmezmiş gibi kimse yardıma da gelmiyordu. 4 ezik toplanmış bekliyorduk bari içeride bekleyelim dedik ve içeriye girdik.

nasıl grup ama fişek de mi? öyle ya da böyle biraz ilerlemeye başladık. slotları kesmek ölüm gibi falandı. en sağlamımızda 1400 hs vardı. -benim 3100 büyü şifam var bu arada. büyük büyücüye de şifacı gelinir.-

te buralarada kadar geldik ama 40 dakika falan geçti. gruptaki 3 büyücü çok ciddiydi ama junonu kesmeden çıkmayı düşünmüyorlardı. ayıp olmasın diye çıkalım da diyemiyordum. ben de gittim peşlerinden gidebildiğim kadar.

en son bunu yazıp bir şey yazmalarını beklemeden gruptan çıktım. ayıp etmişsem de ettim yani. bir de ayı iyileştiren iksir içecekken yanlışlıkla amino cin iksir içtim.

BUNUN HESABINI KİM VERECEK?
işte neyse tam mısırdan çıktım karaköye doğru yürüyordum ki birisi aktarım yapabilir miyiz diye sordu. olur dedim ki demez olaydım. eşyaları verdi ve şu mesajı atıp, cevap vermemi beklemeden direkt oyundan çıkış yaptı.

sağ olsun dediği gibi yarım saat sürmedi ama bi 15-16 dakika bekletti ne diyeyim önemli değil. eşyaların da aktarımını yaptıktan sonra karaköye gidiyordum artık hiçbir yere bakmadan, kimseye yardımcı olmadan ki görmezden gelemeyeceğim bir şeyler karşılaştım.

YASEMİN UÇUYORDU. YA DA YÜZÜYORDU BİLMİYORUM AMA BİR ŞEYLER YAPIYORDU. eeee şifager durur mu hemen gitti yanına.

-o ufacık yasemin'i yok edecek kadar bile photoshop bilgim olmadığı için özür dilemeyeceğim.-
yasemin'in oradan geçtikten sonra karaköy'e girdim yine maden falan gezdim. yine çok değerli bir şey çıkmadı

bir tane skand çektim. olsun ne diyelim. madenden sıkılınca bari iki-üç fanatik keseyim dedim. gerçekten de iki ya da üç tane anca kesmişimdir. şifacı karakterle tek başına kasılmak çok zor

iki-üç şey kesmek için ortalığı ne hale çevirdim. tam oyundan çıkış yapacaktım ki bir tanıdığım gel sana iksir vereyim dedi. burdan ona teşekkür ediyorum. artık 20 tane zırh arttırıcı iksirim var. güzel bereketli bir gündü.

yazacak şeylerim bu kadardı, belki gece yine girerim. öptüm.

şeyi söylemeyi unuttum. böyle bir oyun hatasıyla da karşılaştım buna da bak.

komik. neyse öptüm.