karaköy geldi maden piyasası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bjorn
İskele Babası
İskele Babası

karaköy geldi maden piyasası

Mesaj gönderen bjorn »

Arkadaşlar, merhaba şimdi sizlerle bi konuda yardım almak istiyorum y2 almak istiyorum 160m civarı 20m param var fakar 4 menekşe 2 sibiryalı akik yonca alex felan var maden çekiyorum fakat satamayıorum bunları ben nasıl para kasabilirim ve nerde kasabilirim 1500 buz hasarım var ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: karaköy geldi maden piyasası

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Çöp satarak kazanırsın para. Bahsettiğin madenler pek para etmiyor artık.
Kaç seviyesin bilmiyorum ama Büyük Hol ile Karaköy harici para eden çöp bulmak zor.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Karacin mağarası ideal olabilir. Cinlerden düşen çöpleri işportaya satarsın. Plusun var ise ve günde 3 saat ayırsan 3M kasabilirsin.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

bjorn yazdı: 06 Ağu 2018 10:41 Arkadaşlar, merhaba şimdi sizlerle bi konuda yardım almak istiyorum y2 almak istiyorum 160m civarı 20m param var fakar 4 menekşe 2 sibiryalı akik yonca alex felan var maden çekiyorum fakat satamayıorum bunları ben nasıl para kasabilirim ve nerde kasabilirim 1500 buz hasarım var ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Ticaret yaparak ;) biraz piyasası izle
Satılan malı 1m altından al 1m üstüne sat görürsün parayı.

Kimse daha 200 m bir arada girmemiş iken bende 3 trilyon para vardı 😂
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

02ARMA02 yazdı: 06 Ağu 2018 12:54
bjorn yazdı: 06 Ağu 2018 10:41 Arkadaşlar, merhaba şimdi sizlerle bi konuda yardım almak istiyorum y2 almak istiyorum 160m civarı 20m param var fakar 4 menekşe 2 sibiryalı akik yonca alex felan var maden çekiyorum fakat satamayıorum bunları ben nasıl para kasabilirim ve nerde kasabilirim 1500 buz hasarım var ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Ticaret yaparak ;) biraz piyasası izle
Satılan malı 1m altından al 1m üstüne sat görürsün parayı.

Kimse daha 200 m bir arada girmemiş iken bende 3 trilyon para vardı 😂
Ahhh ahh eskiden ne güzeldi ticaret :D Yer altında 30m'ye aldığı itemi eminönü bölgesine çıkıp 35'e satardım 10-15 dakikalık süreçte :D Daha sonra ÇT geldi , ticaret piyasasına büyük darbe vurdu ama yine de iyidi.. Şimdi ise oyunda bir avuç adam kaldı ve hepsi birbirini tanıyor neredeyse :D Başka bölgelerde adam da yok.. Beyaz Köşk için yazıyorum , arz klanında hiç adam yok. Yani abartmıyorum 49-54 seviye arası birkaç adam var , onların da asıl hesapları lodos fakat millete salça olmak için oyuna girip adam kesiyorlar.. O kadar.. Artık ticaret yok sunucuda :D Para kasmanın en kolay yolu Karaköy'de maden çekmek. Şansına 1 tane painite çeksen 15m kazanıyorsun. Torba doldurup boşaltmak birkaç günde çok sıkıyor , ve o birkaç günde kasacağın para da 1 painite parası olmayacak :D
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Şuan piyasa çok ama çok karışık. Sunucular arası değişiklik aşırı derecede yüksek. Eminönü'de olan, Tılsım'da bir değil malesef..

Yaz mevsiminde normalde okulların kapanması ile birlikte maden toplayan oyuncuların fazla olmasına rağmen hala belirli madenlerin fiyatları düşüşe geçmedi malesef.. Genellikle kış mevsiminde materyal piyasası çok yüksek olurdu bu defa kış mevsimini beklemeden meyve fiyatı yükseldi :relaxed:

Keşisel görüşümdür.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Esadullah yazdı: 06 Ağu 2018 23:54 Şuan piyasa çok ama çok karışık. Sunucular arası değişiklik aşırı derecede yüksek. Eminönü'de olan, Tılsım'da bir değil malesef..

Yaz mevsiminde normalde okulların kapanması ile birlikte maden toplayan oyuncuların fazla olmasına rağmen hala belirli madenlerin fiyatları düşüşe geçmedi malesef.. Genellikle kış mevsiminde materyal piyasası çok yüksek olurdu bu defa kış mevsimini beklemeden meyve fiyatı yükseldi :relaxed:

Keşisel görüşümdür.
Madenci kalmadı oyunda :D Dün beyazköşk e gireyim dedim, tank hesabıma .. Akşam üzeri olmasına rağmen tüm madenler boştaydı. Benim de toplayasım gelmedi şahsen , amele değiliz yani Soma'daki madencilerin birçoğundan daha çok maden toplamışımdır bu oyunda. Gecelerimi gündüzlerimi verdim madene :D
Resim
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dedee66 »

Karacin mağrasında kas ben orada 1 ay boyunca torba kasarak kaldırdığım paranın haddi hesabı yoktu 3 4 yıl oluyor ama eskiden azim ve hırs olduğu için sıkılmıyorduk ve zaten boş kalmıyordu yer altı herkes orada para kasıyordu eskiden

“Genel Etkileşim” sayfasına dön