/!\ Yeni karakter çalma şekli /!\

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

/!\ Yeni karakter çalma şekli /!\

Mesaj gönderen Vahit »

Selam arkadaşlar.
Dün gece Meteordan Yeraltına giderken Yalıxlider karakteri bana pm atarak videon çok güzelmiş izledim dedi.
Hangi video diye sorduğumda bana msn e ekle sana adresi vereyim dedi " aklınca Hack yapacak "
Msn adresini verdi bana ekle dedi ( adam_18@hotmail.com ) bu adresi verdi.
Msn den bana bir internet sitesi adresi değilde sayfayı yolladı .
Sayfayı güvenli bir şekilde pc de araştırdım , ben sayfa ile ilgilenirken arkadaş msn den bana habire bir şeyler yazıp kafa karıştırmaya tahrik etmeye başladı.
Sayfa incelemesinde sayfada trojen yok fakat bazı form yapabileceğiniz bir sitede form oluşturmuş işin açıkcası " mynet üye giriş sayfasının face" sini yani sahtesini hazırlamış.

Tebrik etmek lazım emek harcamış arkadaş ama parası yok sanırım bunu upload edecek bir domain bulamamış :) yazık msn den direk yolluyor :)

Hazırlamış olduğu form buyrun resmi

Resim

Gelelim korunma yöntemine
En önemli korunma yöntemi msn e ekleyip dosya almamaktır.
Eğer size böyle bir şey yollanırsa açtığınız dosyada "adres çubuğunda yazan adres e dikkat edin"

Resim
Resimdeki gibi "file" komutu ile başlıyorsa kesinlikle kullanıcı adı şifre yazmayın
Gerçek olan yazı

Resim
Bu resimde gördüğünüz şekilde (http://uyeler.mynet.com/) şeklinde olmalıdır

Eğer size bir dosya yolladı siz açtınız fakat form çıkmadı karşınıza ama açtığınız dosyanın açıldığını görmediniz yada açtığında size hata verdiyse.

Başlat :arrow: Tüm programlar :arrow: Donatılar :arrow: Sistem araçları :arrow: Sistem geri yükleme ye girip karşınıza çıkan takvim penceresinden o kişi ile irtibat kurduğunuz tarihin 1 gün öncesine pc nizi geri yükleme yapınız.Geri yükleme yapmadan kesinlikle kullanıcı adı ve şifrenizi pc de giriş yapmayınız
Sizin klavyede bastığınız her tuş peryodik aralıklarla karşı taraf a mail olarak gidiyor .

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: /!\ Yeni karakter çalma şekli /!\

Mesaj gönderen Bykomando »

Cakal cok oyunda :D

Bılgılendırme ıcın sagol .
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Dikkat Edilmesi Gereken Konuya Değinmişsin Bilgilendirme İçin Teşekkürler Bu Hırsızlıklara Bi Dur Demek Lazım..
Resim
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iptaledildi »

hırsız yanlıs duvara toslamıs.ALLAH'tan bu konu hakkında bilgili birine denk gelmıs ve foyası meydana cıkmıs.Vahit abi bilgilendirmen icin tesekkürler. bazı arkadaslarımz bu konu hakkında gerekli bilgiye sahip degil umarım bu bir ön bilgi olur. tekrar teşekkürler
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kullanıcı avatarı
fkorzay
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fkorzay »

bilgilendirdiğin için teşekkürler. Emeğine Sağlık...
Arzın Çocukları/Sancak/Lazovi/Mecxlazovi
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Öncelikle emeğine sağlık.. Bugün banada aynı şekilde kelimeler kullanıldı videon çok güzel omuş falan.. Çarın adı Hidalgo gibi birşeydi. Lütfen dikkatli olalım bu gibi konularda emeklerimize yazık olmasın.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Güncel

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
siyahkibrit
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen siyahkibrit »

Vahit yazdı:Selam arkadaşlar.
Dün gece Meteordan Yeraltına giderken Yalıxlider karakteri bana pm atarak videon çok güzelmiş izledim dedi.
Hangi video diye sorduğumda bana msn e ekle sana adresi vereyim dedi " aklınca Hack yapacak "
Msn adresini verdi bana ekle dedi ( adam_18@hotmail.com ) bu adresi verdi.
Msn den bana bir internet sitesi adresi değilde sayfayı yolladı .
Sayfayı güvenli bir şekilde pc de araştırdım , ben sayfa ile ilgilenirken arkadaş msn den bana habire bir şeyler yazıp kafa karıştırmaya tahrik etmeye başladı.
Sayfa incelemesinde sayfada trojen yok fakat bazı form yapabileceğiniz bir sitede form oluşturmuş işin açıkcası " mynet üye giriş sayfasının face" sini yani sahtesini hazırlamış.

Tebrik etmek lazım emek harcamış arkadaş ama parası yok sanırım bunu upload edecek bir domain bulamamış :) yazık msn den direk yolluyor :)

Hazırlamış olduğu form buyrun resmi

Resim

Gelelim korunma yöntemine
En önemli korunma yöntemi msn e ekleyip dosya almamaktır.
Eğer size böyle bir şey yollanırsa açtığınız dosyada "adres çubuğunda yazan adres e dikkat edin"

Resim
Resimdeki gibi "file" komutu ile başlıyorsa kesinlikle kullanıcı adı şifre yazmayın
Gerçek olan yazı

Resim
Bu resimde gördüğünüz şekilde (http://uyeler.mynet.com/) şeklinde olmalıdır

Eğer size bir dosya yolladı siz açtınız fakat form çıkmadı karşınıza ama açtığınız dosyanın açıldığını görmediniz yada açtığında size hata verdiyse.

Başlat :arrow: Tüm programlar :arrow: Donatılar :arrow: Sistem araçları :arrow: Sistem geri yükleme ye girip karşınıza çıkan takvim penceresinden o kişi ile irtibat kurduğunuz tarihin 1 gün öncesine pc nizi geri yükleme yapınız.Geri yükleme yapmadan kesinlikle kullanıcı adı ve şifrenizi pc de giriş yapmayınız
Sizin klavyede bastığınız her tuş peryodik aralıklarla karşı taraf a mail olarak gidiyor .

Vesselam
bilgilendirme için teşekkürler oyuna yönetici sistemi gelmeli bu gibi durumlarda acil müdahale için umarım ileriye giden bi oyunda bukadar aciz adam topluluğundan arınız...
Aquvaryum RoWxAqUA]
"İsTaNbUl KıYaMeT VaKtİ" "SaNcAk" "KaRaGüMrÜk"

Resim
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen gaox »

eyw sağol bilgilendirme için