* Yapım Aşamasındadır *

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

* Yapım Aşamasındadır *

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Hayırdır inşallah

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kadircan01
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sabot

Re: * Yapım Aşamasındadır *

Mesaj gönderen kadircan01 »

oyun geri sarar düzelir sıkıntı yok :D
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Ne için yapım aşaması :)
kedi
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen turkneferi »

Karaköy-Yakında başlığı bile doldurulmadı 5 ay geçti. Yaz tatili başladığında gözlük eklentisi yapılır diye bekliyordum ancak yapılmadı. Sanırım gözlüksüz oynamaya devam edeceğiz. Hiç bir yönetici ortalıkta gözükmüyor ve yeni geliştirdikleri Kader Mühürleri'nin de kapatıldığı söyleniyor velhasıl kelam uzunca bir süre bir değişiklik olmayacağını düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

turkneferi yazdı: 24 Tem 2018 15:54 Karaköy-Yakında başlığı bile doldurulmadı 5 ay geçti. Yaz tatili başladığında gözlük eklentisi yapılır diye bekliyordum ancak yapılmadı. Sanırım gözlüksüz oynamaya devam edeceğiz. Hiç bir yönetici ortalıkta gözükmüyor ve yeni geliştirdikleri Kader Mühürleri'nin de kapatıldığı söyleniyor velhasıl kelam uzunca bir süre bir değişiklik olmayacağını düşünüyorum.
Aslında mantıken düşününce , Kader Mühürleri'nin kapatılması bizler için daha iyi oldu. Yönetim ekibi artık tek bir oyunla ilgilenmiş oluyor.. Tabii Kader Mühürleri yapılırken bizlerden giden paralara yazık oldu ...
Resim
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: PersPektiF

Mesaj gönderen Nixita »

başka oyun üzerinde çalışmadıkları ne malum...
BunudaBanlayin yazdı: 24 Tem 2018 16:59
turkneferi yazdı: 24 Tem 2018 15:54 Karaköy-Yakında başlığı bile doldurulmadı 5 ay geçti. Yaz tatili başladığında gözlük eklentisi yapılır diye bekliyordum ancak yapılmadı. Sanırım gözlüksüz oynamaya devam edeceğiz. Hiç bir yönetici ortalıkta gözükmüyor ve yeni geliştirdikleri Kader Mühürleri'nin de kapatıldığı söyleniyor velhasıl kelam uzunca bir süre bir değişiklik olmayacağını düşünüyorum.
Aslında mantıken düşününce , Kader Mühürleri'nin kapatılması bizler için daha iyi oldu. Yönetim ekibi artık tek bir oyunla ilgilenmiş oluyor.. Tabii Kader Mühürleri yapılırken bizlerden giden paralara yazık oldu ...
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen turkneferi »

Nixita yazdı: 24 Tem 2018 18:06 başka oyun üzerinde çalışmadıkları ne malum...
Kader Mühürleri için koca 5 sene uğraştılar ikvye gelip bir kelime bile yazmadılar. Yeni oyun üzerinde çalışılıyorsa cidden helal olsun. Şuan tek oyun olarak ikv kalsaydı ilgi alaka bu kadar düşük kalmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca N. Özgür Soner Bey'in imzasının olmadığı ilk genişleme paketi Karaköy sanırım.
Resim
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Nixita »

ikv nin üst seviye de ki ekibi dağılmış bir vaziyette ve bu genişleme paketi son paket olarak gözüküyor yeni bir oyun olabilir olmayada bilir fakat ikv nin üstüne titremedikleri aşikar...
turkneferi yazdı: 24 Tem 2018 18:42
Kader Mühürleri için koca 5 sene uğraştılar ikvye gelip bir kelime bile yazmadılar. Yeni oyun üzerinde çalışılıyorsa cidden helal olsun. Şuan tek oyun olarak ikv kalsaydı ilgi alaka bu kadar düşük kalmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca N. Özgür Soner Bey'in imzasının olmadığı ilk genişleme paketi Karaköy sanırım.
Resim
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ZoneIX »

Nixita yazdı: 24 Tem 2018 21:42 ikv nin üst seviye de ki ekibi dağılmış bir vaziyette ve bu genişleme paketi son paket olarak gözüküyor yeni bir oyun olabilir olmayada bilir fakat ikv nin üstüne titremedikleri aşikar...
İKV ye benim düşüncem ile bir paket daha gelicek o da boss olucak
BOŞ
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Nixita »

iyimsersin...
ZoneIX yazdı: 25 Tem 2018 00:27
Nixita yazdı: 24 Tem 2018 21:42 ikv nin üst seviye de ki ekibi dağılmış bir vaziyette ve bu genişleme paketi son paket olarak gözüküyor yeni bir oyun olabilir olmayada bilir fakat ikv nin üstüne titremedikleri aşikar...
İKV ye benim düşüncem ile bir paket daha gelicek o da boss olucak
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön