Arkadaşlar Ramazan Ayından Sonra İşlerin yoğunluğundan dolayı oyuna 1 2 hafta ara vermek zorunda kaldım.
bu haftasonu oyuna gireyım dedim. Karakterlerin Silahları zırhları karakterden önde gıdıyor.
Lagdan hiç bir şey yapamıyorum. ne seff kesebılıyorum nede slot en basiti fanatik ustalar bıle büyücümü rahatlıkla kesıyor .
İYİLEŞTİRME YAPMAK İÇİN NEYİ BEKLİYORSUNUZ SAYIN YÖNETİCİLER ?
OYUN LAGDAN OYNANMIYOR !
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
OYUN LAGDAN OYNANMIYOR !
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
Re: OYUN LAGDAN OYNANMIYOR !
Ben size diyorum ikv yaşayan bir varlık. Bende uzun süre girmeyince bana küsüyor ve girdiğim zaman kasmaya başlıyor. Bir yerden sonra sürekli girip gönlünü alınca düzeliyor.02ARMA02 yazdı: ↑08 Tem 2018 12:09 Arkadaşlar Ramazan Ayından Sonra İşlerin yoğunluğundan dolayı oyuna 1 2 hafta ara vermek zorunda kaldım.
bu haftasonu oyuna gireyım dedim. Karakterlerin Silahları zırhları karakterden önde gıdıyor.
Lagdan hiç bir şey yapamıyorum. ne seff kesebılıyorum nede slot en basiti fanatik ustalar bıle büyücümü rahatlıkla kesıyor .
Dalga geçiyom sanma 2-3 kere oldu bu uzun süre girmeyince kasmaya başlıyor. Sonra kendiliğinden düzeliyor
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
valla onu bılmıyorum da ılk defa oldu boyle pc de kusur arayayım dıyorum yok 2 senedır aynı pc amapegasusejder yazdı: ↑08 Tem 2018 12:22Ben size diyorum ikv yaşayan bir varlık. Bende uzun süre girmeyince bana küsüyor ve girdiğim zaman kasmaya başlıyor. Bir yerden sonra sürekli girip gönlünü alınca düzeliyor.02ARMA02 yazdı: ↑08 Tem 2018 12:09 Arkadaşlar Ramazan Ayından Sonra İşlerin yoğunluğundan dolayı oyuna 1 2 hafta ara vermek zorunda kaldım.
İYİLEŞTİRME YAPMAK İÇİN NEYİ BEKLİYORSUNUZ SAYIN YÖNETİCİLER ?![]()
Dalga geçiyom sanma 2-3 kere oldu bu uzun süre girmeyince kasmaya başlıyor. Sonra kendiliğinden düzeliyor
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ya bana kalırsa bu mesele şeye benziyorpegasusejder yazdı: ↑08 Tem 2018 12:22Ben size diyorum ikv yaşayan bir varlık. Bende uzun süre girmeyince bana küsüyor ve girdiğim zaman kasmaya başlıyor. Bir yerden sonra sürekli girip gönlünü alınca düzeliyor.02ARMA02 yazdı: ↑08 Tem 2018 12:09 Arkadaşlar Ramazan Ayından Sonra İşlerin yoğunluğundan dolayı oyuna 1 2 hafta ara vermek zorunda kaldım.
İYİLEŞTİRME YAPMAK İÇİN NEYİ BEKLİYORSUNUZ SAYIN YÖNETİCİLER ?![]()
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Oyundaki lag sorunu 29 seviye döneminden beri düzelmedi.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- BoDyGuArD
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
Oyundaki lagtan değilde Teşkilat sunucusunun bir bakıma girmesi gerekli 9sny geriden geliyor oyun donma tarzında farklı 3 sunucuda oynuyorum sadece Teşkilat sunusucu 9sny geriden geliyor buda büyük bir olay.02ARMA02 yazdı: ↑08 Tem 2018 12:09 Arkadaşlar Ramazan Ayından Sonra İşlerin yoğunluğundan dolayı oyuna 1 2 hafta ara vermek zorunda kaldım.
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
aynen bende teskılattayım durum buBoDyGuArD yazdı: ↑08 Tem 2018 17:59Oyundaki lagtan değilde Teşkilat sunucusunun bir bakıma girmesi gerekli 9sny geriden geliyor oyun donma tarzında farklı 3 sunucuda oynuyorum sadece Teşkilat sunusucu 9sny geriden geliyor buda büyük bir olay.02ARMA02 yazdı: ↑08 Tem 2018 12:09 Arkadaşlar Ramazan Ayından Sonra İşlerin yoğunluğundan dolayı oyuna 1 2 hafta ara vermek zorunda kaldım.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...