Herkese iyi günler,
Sorularımı cevapsız kalacak biliyorum,yinede sormak geliyor içimden şu yeni gözlük yapmak bu kadar mı zor ?
ne güncelleme var ne bişey karaköyü getirdiniz hiç oralı bile değilsiniz. Sanki ufak bir çocuğun aglamaması için eline şeker vermek gibi bir şey bu yapılan muamele,ikv oyuncuları siz ikv ekibinden daha çok sahip çıkıyor oyuna olayın tam tersi olması lazımken kusura bakmayın bir yöneticinin de zoruna gitsin yahu yapamıyorsanız bu işi o kadar söz hakkı sahibi insanlar değilseniz bırakın yerinizi başkları devralsın 2007 den bu yana grafik teması aynı 2018 deyiz koskoca 11 yıl... giriş ekranı aynı,karakter seçme arka mod değişmiş zahmet olmuş çok yorulmadnz inşlh ?
Biz hala severek oynuyoruz, siz bi silkelenin ve kendinize gelin imkanlarnz kısıtlı yahut kısıtsız işinizi severek yapmıyorsunuz.
Oyunda gm görünce heycanlanan çocuklardık biz şimdi yanımızda otursa dahi umursamaz hale geldik.
Yine okuyup es geçeceksiniz biliyorum, yine birileri zırvalamış diyeceksiniz doğruya ben destan yazsamda kime ne fayda.
haydi vesselam kalın sağlıcakla.
Roman yazsan ne fayda.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Re: Roman yazsan ne fayda.
Son zamanlarda yönetime atılan her taş mantıklı geliyor
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Umursayacaklarını pek sanmıyorum.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- Whoods
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
YÖNETİM : "Sinek mi vızıldıyor ne ? "Keslan188 yazdı: ↑03 Tem 2018 17:30 Herkese iyi günler,
Sorularımı cevapsız kalacak biliyorum,yinede sormak geliyor içimden şu yeni gözlük yapmak bu kadar mı zor ?
ne güncelleme var ne bişey karaköyü getirdiniz hiç oralı bile değilsiniz. Sanki ufak bir çocuğun aglamaması için eline şeker vermek gibi bir şey bu yapılan muamele,ikv oyuncuları siz ikv ekibinden daha çok sahip çıkıyor oyuna olayın tam tersi olması lazımken kusura bakmayın bir yöneticinin de zoruna gitsin yahu yapamıyorsanız bu işi o kadar söz hakkı sahibi insanlar değilseniz bırakın yerinizi başkları devralsın 2007 den bu yana grafik teması aynı 2018 deyiz koskoca 11 yıl... giriş ekranı aynı,karakter seçme arka mod değişmiş zahmet olmuş çok yorulmadnz inşlh ?
Biz hala severek oynuyoruz, siz bi silkelenin ve kendinize gelin imkanlarnz kısıtlı yahut kısıtsız işinizi severek yapmıyorsunuz.
Oyunda gm görünce heycanlanan çocuklardık biz şimdi yanımızda otursa dahi umursamaz hale geldik.
Yine okuyup es geçeceksiniz biliyorum, yine birileri zırvalamış diyeceksiniz doğruya ben destan yazsamda kime ne fayda.
haydi vesselam kalın sağlıcakla.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Romansa iş değişir
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Karaköy gelmeden önceki durum tekrar ortaya çıktı. Oyuncuların isteklerini görmezden gelen yönetim aynı tavrına devam ediyor. Şu an sunucuları boş görmek beni gerçekten mutlu ediyor, çünkü yönetim hak ettiği muameleyi daha yeni görmeye başlıyor. Koca çınarı zorlayarak 11 yıl götürdünüz ama sanırım o çınar artık yıkılıyor. Var olan oyuncular için yapılan yenilik, var olan oyuncuları da götürdü. Bu oyundan kazandığımız tek şey ise birkaç iyi dost. Selametle 
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII