Yüce Komiser'i görmeden pantolon tamamlamak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
birhesap
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: emekli oldum.

Yüce Komiser'i görmeden pantolon tamamlamak

Mesaj gönderen birhesap »

Resim

Yanda afk kalarak pantolon fullemek :)
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Yüce Komiser'i görmeden pantolon tamamlamak

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Biz de zamanında Gaffar görmeden asa falan tamamlamıştık :D

Neyse tebrik ederim, iyi yapmışsın; görevlerle uğraşmaktan iyidir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Vay be, biz hala elimiz boş dönmeye devam edelim. :) Hayırlı olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
ClaireRedfield
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ClaireRedfield »

Bu oyuna ne kadar emek verirsen o kadar kaybedersin. :grin:
birhesap
Cin Avcısı
Cin Avcısı

TOLGARDA yazdı: 01 Tem 2018 15:17 Biz de zamanında Gaffar görmeden asa falan tamamlamıştık :D

Neyse tebrik ederim, iyi yapmışsın; görevlerle uğraşmaktan iyidir.
Teşekkür ederim, yaklaşık 25 tur kesildi dışarda şansa fulledi. Uzun zamandır kesmiyordum bu karaktere komiser öyle aldım son pantolonu :)
Retaliation yazdı: 01 Tem 2018 15:20 Vay be, biz hala elimiz boş dönmeye devam edelim. :) Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim, darısı sizin başınıza inşallah :)

ClaireRedfield yazdı: 01 Tem 2018 15:31 Bu oyuna ne kadar emek verirsen o kadar kaybedersin. :grin:
Şuan kaybedilen değil de, bolca kazandığım bir zaman :)
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Öncelikle tebrikler lakin bir sorum olacak
Komiser görmeden bu kadar itemi nasıl düşürdün ben 210 dan fazla boss kesiminde şifa karakterimde bulundum ve bana düşen 5 parça item bunun 2 si aynı efsun.Taktiği nedir bunun? artık oyuna giresim gelmiyor.
En son UNiVERSUM tarafından 01 Tem 2018 17:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Yazarının isteği üzerine kelime değişikliği yapılmıştır.
birhesap
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Boludanoyuncu yazdı: 01 Tem 2018 17:02 Öncelikle tebrikler lakin bir sorum olacak
Komiser görmeden bu kadar itemi nasıl düşürdün ben 210 dan fazla boss kesiminde şifa karakterimde bulundum ve bana düşen 5 parça item bunun 2 si aynı efsun.Taktiği nedir bunun? artık oyuna giresim gelmiyor.
Teşekkür ederim öncellikle. Şöyle izah ediyim, şu savaşcımın pantolon'daki hali ;

Afrika pantolon almak için zamanında canımı çıkartmıştı, savaşçımı bitirdikten sonra. İlk halley set yapmaya başladım. 1 aydır son Halley Eldiven'imin düşmesini bekliyorum. İnsanın şansı takılı kaldıktan sonra tamamen yerinde sayıyor, şifacıların bunda biraz daha önü açık. Erkek şifacı iseniz, diğer şifacı erkek yerine bayan şifacı almaya özen gösterin. Boss'da erkek şifacı bir item var ise, direk size düşer. Ama 2 erkek şifacı olarak göze alırsak %50 şansınız oluyor. Eksik bir iteminiz boss var ise gene bu iş kumara dönüyor.
MrdexteR
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

birhesap yazdı: 01 Tem 2018 18:31
Boludanoyuncu yazdı: 01 Tem 2018 17:02 Öncelikle tebrikler lakin bir sorum olacak
Teşekkür ederim öncellikle. Şöyle izah ediyim, şu savaşcımın pantolon'daki hali ;

Afrika pantolon almak için zamanında canımı çıkartmıştı, savaşçımı bitirdikten sonra. İlk halley set yapmaya başladım. 1 aydır son Halley Eldiven'imin düşmesini bekliyorum. İnsanın şansı takılı kaldıktan sonra tamamen yerinde sayıyor, şifacıların bunda biraz daha önü açık. Erkek şifacı iseniz, diğer şifacı erkek yerine bayan şifacı almaya özen gösterin. Boss'da erkek şifacı bir item var ise, direk size düşer. Ama 2 erkek şifacı olarak göze alırsak %50 şansınız oluyor. Eksik bir iteminiz boss var ise gene bu iş kumara dönüyor.
Merhabalar öncelikle...
Dediğinin bence hiç alakası yok.Defalarca gbz komiser kesildiği halde ve bulunduğum gruptaki tek bayan büyücü olarak hâlâ Halley ayakkabı dışında başka item düşmedi.
Yani bunun cinsiyetle bir bağlantısı olmadığını bu şekilde ispatlamış oluyorum.
Keşke dediğin olsa da herkes faydalanabilse.
birhesap
Cin Avcısı
Cin Avcısı

YigidoSivasli yazdı: 01 Tem 2018 19:41
birhesap yazdı: 01 Tem 2018 18:31

Merhabalar öncelikle...
Dediğinin bence hiç alakası yok.Defalarca gbz komiser kesildiği halde ve bulunduğum gruptaki tek bayan büyücü olarak hâlâ Halley ayakkabı dışında başka item düşmedi.
Yani bunun cinsiyetle bir bağlantısı olmadığını bu şekilde ispatlamış oluyorum.
Keşke dediğin olsa da herkes faydalanabilse.
Merhaba,
Dediğim alakası var şöyle alakası var tekrarında açıklama yapayım. Materyal tamamen şansa bağlı, sınıfın ve cinsiyetin bir önemi yok. Örnek olarak "Mikroçip" materyalini ele alalım. Eğer boss'da mikroçip materyali var ise, %100 üzerinden 6 kişilik bir grubu baz alalım. Mikroçip düşme olasılığı %16,6 olarak kişi başı niyetlendiriliyor. Ama item konusunda dediğim gibi boss'da "Erkek Şifacı Cilveli Ceket" olduğunu varsayalım. Grupta tek erkek şifacı var ise bu direk bu kişiye düşüyor. Diyelim ki yok sistem bunu zaten başka bir item olarak vermiyor. 2 erkek şifacıda %50 şans oluyor. Yani tek kadın büyücü veya tek erkek şifacı olması birşeyi değiştirmiyor. Boss kalktığı an sistem boss'a bir materyal veya bir item atamıyorsa senin sınıfına göre, zaten şans olarak kaybediyorsun.
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
Recoil
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Recoil »

Nisan ayından beri komiser kesiyorum sadece anu pantolonum var garip bi olay garip bir şans :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön