Oyunun durumu oyuncu kaybı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ahmet2525
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Oyunun durumu oyuncu kaybı

Mesaj gönderen ahmet2525 »

Arkadaşlar bu hususta forumda yazılar yazılmış bende görüşümü bildireyim dedim öncelikle ben kuklacının lodoslarındanım 59 öncesi aktifliği şuan göremiyorum ilerdede sistem böle giderse görülmez gibi geliyor bazı arkadaşlar oyunu bitirenler olarak bizi göstermiş ilgisizlik yardımcı olmama dışlama... haklılar ama hatanın geneli bizde olamaz yöneticilerde de hata var oyunun zorluk açısından değerlendirilmemesi 1-3-20 kişiyi dikkate almıcan oyunun hepsini dikkate alman lazım eski 39 zamanındaki birlik beraberlik şimdi yok bunuda dikkate alman lazım yöneticilerin burda bence en büyük sorunu dikkate almadan incelemeden riskleri bilmeden hareket etmesi bunları söyledikten sonra belki konu kapanır ama insanın hatasını bilip kabul etmesi erdemliktir sistemi düzenlemesi daha büyük erdemliktir bi başka husus yönetici arkadaşlar oylama yaptılar şaheserler nasıl düşsün reçete sistemi olsunmu diye gorgarın defalarca karaköy zor bölge olcak demesine rağmen bazıları zor iyidir biz biraz daha zorlaştıralım dediler >:) herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım ama görüşümüde saygı duyulmasını isterim benim için ikv bu durumda biter ama yöneticiler güzel şeyler yaparsa uyuyan hücreler uyanabilir aksi takdirde o hücreler yok olur konumuzla alakası yok ama Nihat doğanın survivor sitemi geldi aklıma laf söyledim diye bana kızan takım arkadaşlarım anladınızmı bunlara her şeyin mustahak oldunu >:) noktalama işareti kullanmadım k.b çok sevdiğim gmye hitap olarak Elwing see you later - KUKLACININ LODOSLARIN KORKULAN ADAMI - ;)
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Oyunun durumu oyuncu kaybı

Mesaj gönderen NaudiR »

Oyunu bireysellikten uzaklaştırmaları da bir hata ama asıl oyuncu kaybına sebep olan bu değil. Asıl oyuncu kaybına sebep olan şey oyunda yapacak hiçbir şeyin olmaması ve kısır bir döngüye girmesi.

Sakın bana yapacak şey eşyaları düşürüp, setleri tamamlamak demeyin. Şu sığ kafadan çıkın artık. Gelin ben size bir oyun yapayım, oyunda sadece level kasma ve eşya düşürme olsun. Gece gündüz girin stresinizi atın. Sizin "oyun" anlayışınız bu çünkü. :') :') :') :') :') :') >:) >:)
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
ahmet2525
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ahmet2525 »

O senin düşüncen saygı duyarım ben polemik yapmam benim görüşüm bu saygı duymak zorundasın yazıyı bi daha oku yanlış okumuşsun sığ arkadaş ;)
Kullanıcı avatarı
ReLenTLesSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Life and Death

Mesaj gönderen ReLenTLesSx »

Kuklacı sunucusunda itemler düzüldükce tüm loncalar geri dönecektir. İleride kuklacı en kalabalık sunuculardan biri olabilir, zamanla geri dönüşler başlar ve zevkli savaşlar olacak gibi gözüküyor şimdiden.
Resim
Kuklacı
ıReLenTLesS

Life And Death YouTube kanalıGöster
Kullanıcı avatarı
0000
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Daimi

Mesaj gönderen 0000 »

"Karanlık gecelere ortak edemem seni, kıyamam kıyamam sana..." diye devam eden bir şarkı sözü vardır. Bilir misin akrebin yavrusu kardeş?
Anlık yaşa! ;)

Şeytan ayrıntıda gizli...
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Çok üzülüyorum çok...
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

ReLenTLesSx yazdı: 26 Haz 2018 01:19 Kuklacı sunucusunda itemler düzüldükce tüm loncalar geri dönecektir. İleride kuklacı en kalabalık sunuculardan biri olabilir, zamanla geri dönüşler başlar ve zevkli savaşlar olacak gibi gözüküyor şimdiden.
:')

güldürdün. Ne için geri dönecek? 8 eşyanın 8 i hepimizde olduğunda mı? 4 slot yerinde ki tılsımın 4'ününde aynısı bizde olduğunda mı tipimiz,üzerimizde ki efsun herşey aynı olup ölüm oyununda vs attırmak mı? PvP sistemi bitmiş bu oyundan çok bir şey bekleme herkes sıkıldı HERKES sadece oyuncuyu burada tutan HIRS ve BİRİKİMİ'dir. kimse güle güle oynamıyor . Stressiz insan bu oyuna girdimi stres sahibi olması kaçınılmaz oyunun bittiğinin başka bir kanıtını istiyorsan mevcut item isimlerine bak ama hepsine efsunlara bak sadece hasar ateş var zırh yok buz yok elektrık yok zehir yok asit yok yok oğlu yok uğraşmamışlar bile üzgünüm ama bu paket getirilmek için getirilmiş , oyuncuların beklentilerini karşılamamıştır.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
SaNCaKTaRIV
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen SaNCaKTaRIV »

ReLenTLesSx yazdı: 26 Haz 2018 01:19 Kuklacı sunucusunda itemler düzüldükce tüm loncalar geri dönecektir. İleride kuklacı en kalabalık sunuculardan biri olabilir, zamanla geri dönüşler başlar ve zevkli savaşlar olacak gibi gözüküyor şimdiden.
İnşallah B-)
ıPROPHETı-Anka
    xSANCAKTARx,ıSANCAKTARı-Kuklacı
      NOMAD-Tılsım
        RatkacnaS-Beyazköşk
          hutchinson-Kuklacı
            The End.
            Kullanıcı avatarı
            ReLenTLesSx
            Sahaf Yardımcısı
            Sahaf Yardımcısı
            Lonca: Life and Death

Mesaj gönderen ReLenTLesSx »

KraToSs yazdı: 26 Haz 2018 09:45

güldürdün. Ne için geri dönecek? 8 eşyanın 8 i hepimizde olduğunda mı? 4 slot yerinde ki tılsımın 4'ününde aynısı bizde olduğunda mı tipimiz,üzerimizde ki efsun herşey aynı olup ölüm oyununda vs attırmak mı? PvP sistemi bitmiş bu oyundan çok bir şey bekleme herkes sıkıldı HERKES sadece oyuncuyu burada tutan HIRS ve BİRİKİMİ'dir. kimse güle güle oynamıyor . Stressiz insan bu oyuna girdimi stres sahibi olması kaçınılmaz oyunun bittiğinin başka bir kanıtını istiyorsan mevcut item isimlerine bak ama hepsine efsunlara bak sadece hasar ateş var zırh yok buz yok elektrık yok zehir yok asit yok yok oğlu yok uğraşmamışlar bile üzgünüm ama bu paket getirilmek için getirilmiş , oyuncuların beklentilerini karşılamamıştır.

Kuklacıda oynamadığın bariz belli, karaköy gelmeden önce sunucuda adım atacak yer yoktu ama savaşlar ve şartlar dolayısıyla düzülüp gelmek için loncalar toplu olarak sunucu değiştirdi. Lonca bağları bu derece kuvvetli olan başka hiç bir sunucu yoktur. Yani kuklacıda lonca herşeydir loncan yoksa bir hiçsin. Diğer konu ise evet Karaköy paketi getirilmek için getirildi.
            Resim
            Kuklacı
            ıReLenTLesS

Life And Death YouTube kanalıGöster
            Kullanıcı avatarı
            BayTerapi
            Mebrure'nin Adamı
            Mebrure'nin Adamı
            Sunucu: Karaköy
            Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

ReLenTLesSx yazdı: 26 Haz 2018 12:22
            KraToSs yazdı: 26 Haz 2018 09:45

Kuklacıda oynamadığın bariz belli, karaköy gelmeden önce sunucuda adım atacak yer yoktu ama savaşlar ve şartlar dolayısıyla düzülüp gelmek için loncalar toplu olarak sunucu değiştirdi. Lonca bağları bu derece kuvvetli olan başka hiç bir sunucu yoktur. Yani kuklacıda lonca herşeydir loncan yoksa bir hiçsin. Diğer konu ise evet Karaköy paketi getirilmek için getirildi.
            Sancak sunucusunun hakkını yemeyin :(
            kedi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön