10 level altı
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
10 level altı
sınır kalktımı çünkü birilerine yardım ederken görüyorum kestiğimde adamada ex gidiyor. Bir bilginiz var mı?
- aydineray
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk Harekat Timi
Re: 10 level altı
Eskiden olduğu gibi giden tecrübe puanı oldukça düşük. Seviye farkına göre kazanılan tecrübe puanı azalıyor.pegasusejder yazdı: ↑03 Haz 2018 01:24 sınır kalktımı çünkü birilerine yardım ederken görüyorum kestiğimde adamada ex gidiyor. Bir bilginiz var mı?
Beyazköşk: Raun, Raunn, Raunxşifa, Bagatur
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
Eminönü: Raun
Projeler: IKVNefer (Durduruldu) - IKVNefer Mobil (Durduruldu)
2 karakter arasında 20 lvlden fazla lvl farkı varsa exp gelmiyorpegasusejder yazdı: ↑03 Haz 2018 01:24 sınır kalktımı çünkü birilerine yardım ederken görüyorum kestiğimde adamada ex gidiyor. Bir bilginiz var mı?
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
..Tecrübe kazanımına grup içinde seviye farkı kuralı getirildi. Gruptaki en yüksek seviyeli oyuncu baz alınmak suretiyle, gruptaki karakterler arasında 10 seviye farktan sonra kazanılan tecrübe puanı her seviyede %10 azalacak şekilde düzenlendi. Aradaki fark 20 seviyeye ulaştığında ise düşük seviyeli karakter hiç tecrübe puanı alamayacaktır.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Hayır kalkmadı. Yukarıda da belirtildiği gibi 10 seviyeden sonra %10’luk azalış seviye farkı 20 olduğunda tecrübe puanı gelmemektedir. Sizin grup olduğunuz kişiyle aranızda 10 ila 20 seviye arasında bir fark varsa azaltılmış halde yine XP puanı alacaktır tabiki, sizin durumunuz da böyle yüksek ihtimalle.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*