Hepinize Merhaba
Hepinize Merhaba
Arkadaşlar, hepinize merhaba. Yeni gelen eklenti paketi ile birlikte 4 arkadaşımla oyuna başlamayı düşünüyoruz. Oyun nasıl? Oyuncu sayısında bir artış var mıdır? En rağbet gören sunucu hangisidir? Sorularım bunlar arkadaşlar. Umarım yardımcı olursunuz. Eski Tılsım oyuncusu...
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Hepinize Merhaba
Kardeşim eğerki teşkilat sunucusunda başlamak isterseniz özelden mesaj at sana discord linki vereyim ordan konuşuruz. Biz arkadaşlarla elimizden geldiğince yardım ederiz. Bizde öyle full insanlar değiliz ama konuşup eğlenip oyun oynamak amacımız ve yeni başlamak isteyenlere yardım etmek istiyoruz. Teşkilat sunucusu kalabalık sunucudur. Gelmek isterseniz beklerimInfecters yazdı: ↑01 Haz 2018 21:27 Arkadaşlar, hepinize merhaba. Yeni gelen eklenti paketi ile birlikte 4 arkadaşımla oyuna başlamayı düşünüyoruz. Oyun nasıl? Oyuncu sayısında bir artış var mıdır? En rağbet gören sunucu hangisidir? Sorularım bunlar arkadaşlar. Umarım yardımcı olursunuz. Eski Tılsım oyuncusu...
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
pegasusejder yazdı: ↑01 Haz 2018 21:33 Kardeşim eğerki teşkilat sunucusunda başlamak isterseniz özelden mesaj at sana discord linki vereyim ordan konuşuruz. Biz arkadaşlarla elimizden geldiğince yardım ederiz. Bizde öyle full insanlar değiliz ama konuşup eğlenip oyun oynamak amacımız ve yeni başlamak isteyenlere yardım etmek istiyoruz. Teşkilat sunucusu kalabalık sunucudur. Gelmek isterseniz beklerim
+1 'i veriyorum ve Beyaz Köşk'e gelmemenizi tavsiye ederim .
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
en dolu sunucu eminönü
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Oyuncu sayısında genişleme paketi gelmeden önce artış vardı, eski oyuncuların geri dönmesi ile birlikte. Fakat şu an bırakanların sayısı oldukça arttı ve sunucuları kötü etkiledi. Yani bundan 1, 1.5 sene önceki eminönü sunucusu yok diyebilirim.
kedi
- ClaireRedfield
- Işık Hanım'ın Elemanı

Oyun eski tadı vermiyor artık bunu belirteyim ilk başta. Amacım oyuna girip muhabbet etmek diyorsan, istediğin sunucudan başlayabilirsin. İyi oyunlar, iyi forumlar.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. İki veya üç güne sizlerleyiz