İkv bana küsüyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İkv bana küsüyor

Mesaj gönderen pegasusejder »

Bu durum iki kere başıma geldi ikv ye uzun süre girmeyip daha sonra girdiğimde hiç kasmayan oyun girer girmez feci bir şekilde kasıyor :D İlkini bir şekilde hallettim ama bunu hallademedim bana taktik verin nasıl oyunun gönlünü alabilirim :D
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: İkv bana küsüyor

Mesaj gönderen MaHKuMII »

1 kilo baklava al fıstıklı olsun bana gel . Oyunla aranı iyilestiririm
EasyGameEasyLife
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf

Mesaj gönderen EasyGameEasyLife »

pegasusejder yazdı: 28 Nis 2018 09:50 Bu durum iki kere başıma geldi ikv ye uzun süre girmeyip daha sonra girdiğimde hiç kasmayan oyun girer girmez feci bir şekilde kasıyor :D İlkini bir şekilde hallettim ama bunu hallademedim bana taktik verin nasıl oyunun gönlünü alabilirim :D
Bilgisayarı yeniden başlat.
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

EasyGameEasyLife yazdı: 28 Nis 2018 16:54
pegasusejder yazdı: 28 Nis 2018 09:50 Bu durum iki kere başıma geldi ikv ye uzun süre girmeyip daha sonra girdiğimde hiç kasmayan oyun girer girmez feci bir şekilde kasıyor :D İlkini bir şekilde hallettim ama bunu hallademedim bana taktik verin nasıl oyunun gönlünü alabilirim :D
Bilgisayarı yeniden başlat.
keşke o kadar basit olsaydı :D
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MaHKuMII yazdı: 28 Nis 2018 12:12 1 kilo baklava al fıstıklı olsun bana gel . Oyunla aranı iyilestiririm
biraz daha gönlünü almaya çalışayım olmazsa gelirim :) şimdiden teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Ona en sevdiği şeyleri söyle :relieved:
Mesela 5 sene daha güncelleme yok de veya ne bileyim playstorede yine arıza var de,kendine gelecektir.
:relaxed:

Şakası bir yana;
[*] Pcnize reset atmak ciddi anlamda rahatlatıyor oyunu.
[*] İlaveten mümkün miktar pcnizi açtıktan 2-3 dk sonra oyunu çalıştırın ki ciddi anlamda etkiliyor.
[*]F11 di sanırsam fps artışı sağlayan,tabiri caizse Allah'ın emri,onsuz olmaz.
[*]Giriş ekranında kasma sorununa çözüm getiren bir tarayıcı açmak oyun performansınada etkiyebiliyor sanki bazı zamanlar.
[*]Game booster gibi oyun performansınızı arttırabilecek bir uygulama edinmenizi tavsiye ederim.
[*]Clean Master veya Ccleaner gibi oyun ve pc performansınızı etkileyen çöp dosyaları silebilecek bir uygulama edinmenizi tavsiye ederim.
[*]Uzunca yıllardır kullandığım Advanced System Care(ADC) programı ile günlük rutin pc bakımınızı yapmanızıda tavsiye ederim.
[*]Driver Booster gibi uygulamalar aracılığıyla mutlaka ekran kartı vb her türlü sürücünüzü güncel tutmanızı şiddetle tavsiye ederim.
[*]Modeminiz wifi yayarken bazı zamanlar tam performans veremez bununda gerekçeleri ayrı bir unsur ancak direkt modem kablosu ile nete bağlanıp yüksek verim alarak bir nebze sorun giderilebilir.

[*]Ufacık uyarıda bulunayım,internet kotana bakmanıda tavsiye ederim,kota bittiğinde Kenana falan girdiğimde çok kasıyordu :)
Hepsini biliyorsundur belki ancak hatırlatmak istedim,kolay gelsin. :relaxed:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY

“Genel Etkileşim” sayfasına dön