sıkıldık
sıkıldık
yeter yaw açın artık şu bölgeleri bıktık hergün pc yi açıyorum siteye bakıorum bölgeler gelmişmi die ama bişey yok siz böle devam ederek oyuncuları oyuna bağlamıyosunuz daha çok bezdiriyorsunuz bir çok kişi bunu bekliyo ama herkecen gün hevesleri kırılıyo yeter artık :!: :!: :!:
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: sıkıldık
Haklısın kardeşimde.Hidrayı getirin diyen sizlersiniz.Yönetim Hidrayı önce getirdi size.2 hafta oldu ne oldu sıkıldınız bu seferde grup bölgeleri gelsin dediniz.Yönetim de boş durmuyor ztn siz şu gün şu saatte grup bölgeleri gelsin desenizde olmuyor.O kadar kolay değil.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
xIxFeNoMeNxIx yazdı:Haklısın kardeşimde.Hidrayı getirin diyen sizlersiniz.Yönetim Hidrayı önce getirdi size.2 hafta oldu ne oldu sıkıldınız bu seferde grup bölgeleri gelsin dediniz.Yönetim de boş durmuyor ztn siz şu gün şu saatte grup bölgeleri gelsin desenizde olmuyor.O kadar kolay değil.
Lathander yazdı:Merhabalar,
GÜNCELLEME 09.03.2010
Grup Bölgeleri hazır mı? Ne zaman açılacak?
Grup Bölgeleri, kendisini diğer eklentilere göre benzersiz kılacak özellikleri ile sunulmaya hazırdır. Grup Bölgeleri eklentisi sizlere doğru zamanda ve sürprizlerle sunulacaktır.
hazırmış diğmi
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Grup bölgeleri hazır veya değil.O bölgelerle gelicek itemlerin denenmesi,veya oluşabilicek hataları deniyorlar.Sorun yaşamamak için biraz vakit istemeleri normaldir.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

deneme felan palavra. onlar ıtemlerı hazırladılar değişmeyeceğinden adım gıbı emınım şifacı ıtemlerını kakalıcaklar bıze
hersey hazır aslında .
Sıkılan oyunu bırakabilir. Sizi burada zorla tutan yok. İnanın Test Takımındakiler görevlerini güzel bir şekilde yapıyor. Siz buradan ne kadar derseniz diyin Yeni güncelleştirme gelsin diye bu güncelleştirmeyi erken tarihe çekemezsiniz.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
yeraltında gördük ne kadar güzel yaptıklarını. bir sene hatalı oyun oynattılar millete. daha ötesi varmı ?Dabbe yazdı:Sıkılan oyunu bırakabilir. Sizi burada zorla tutan yok. İnanın Test Takımındakiler görevlerini güzel bir şekilde yapıyor. Siz buradan ne kadar derseniz diyin Yeni güncelleştirme gelsin diye bu güncelleştirmeyi erken tarihe çekemezsiniz.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

fabbee burda sana soru olan yok yonetıcımısın sen ? yonetıcı yalağımı bırak yorumun kendınde kalsın