sıkıldık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
alibaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

sıkıldık

Mesaj gönderen alibaba »

yeter yaw açın artık şu bölgeleri bıktık hergün pc yi açıyorum siteye bakıorum bölgeler gelmişmi die ama bişey yok siz böle devam ederek oyuncuları oyuna bağlamıyosunuz daha çok bezdiriyorsunuz bir çok kişi bunu bekliyo ama herkecen gün hevesleri kırılıyo yeter artık :!: :!: :!:
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: sıkıldık

Mesaj gönderen Arasdagli »

sende haklısın...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Haklısın kardeşimde.Hidrayı getirin diyen sizlersiniz.Yönetim Hidrayı önce getirdi size.2 hafta oldu ne oldu sıkıldınız bu seferde grup bölgeleri gelsin dediniz.Yönetim de boş durmuyor ztn siz şu gün şu saatte grup bölgeleri gelsin desenizde olmuyor.O kadar kolay değil.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Sifabasanx »

xIxFeNoMeNxIx yazdı:Haklısın kardeşimde.Hidrayı getirin diyen sizlersiniz.Yönetim Hidrayı önce getirdi size.2 hafta oldu ne oldu sıkıldınız bu seferde grup bölgeleri gelsin dediniz.Yönetim de boş durmuyor ztn siz şu gün şu saatte grup bölgeleri gelsin desenizde olmuyor.O kadar kolay değil.

Lathander yazdı:Merhabalar,

GÜNCELLEME 09.03.2010

Grup Bölgeleri hazır mı? Ne zaman açılacak?

Grup Bölgeleri, kendisini diğer eklentilere göre benzersiz kılacak özellikleri ile sunulmaya hazırdır. Grup Bölgeleri eklentisi sizlere doğru zamanda ve sürprizlerle sunulacaktır.

hazırmış diğmi ;) sadece zaman kazanmaya çalışıyorlar
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Grup bölgeleri hazır veya değil.O bölgelerle gelicek itemlerin denenmesi,veya oluşabilicek hataları deniyorlar.Sorun yaşamamak için biraz vakit istemeleri normaldir.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

deneme felan palavra. onlar ıtemlerı hazırladılar değişmeyeceğinden adım gıbı emınım şifacı ıtemlerını kakalıcaklar bıze :) hersey hazır aslında .
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen nuriali68 »

item deniyorlarda arkadaş haklı ama
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Dabbe »

Sıkılan oyunu bırakabilir. Sizi burada zorla tutan yok. İnanın Test Takımındakiler görevlerini güzel bir şekilde yapıyor. Siz buradan ne kadar derseniz diyin Yeni güncelleştirme gelsin diye bu güncelleştirmeyi erken tarihe çekemezsiniz.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Arasdagli »

Dabbe yazdı:Sıkılan oyunu bırakabilir. Sizi burada zorla tutan yok. İnanın Test Takımındakiler görevlerini güzel bir şekilde yapıyor. Siz buradan ne kadar derseniz diyin Yeni güncelleştirme gelsin diye bu güncelleştirmeyi erken tarihe çekemezsiniz.
yeraltında gördük ne kadar güzel yaptıklarını. bir sene hatalı oyun oynattılar millete. daha ötesi varmı ?
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

fabbee burda sana soru olan yok yonetıcımısın sen ? yonetıcı yalağımı bırak yorumun kendınde kalsın

“Genel Etkileşim” sayfasına dön