Bos Kaçırmaya Süper Çözüm Önerim Herkes Baksın "Kare Alan"

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Bos Kaçırmaya Süper Çözüm Önerim Herkes Baksın "Kare Alan"

Mesaj gönderen scorper »

Resim https://i.hizliresim.com/qGX5X3.jpg

Evet sayın gmler ve arkadaşlar Resimdeki örneği inceleyiniz böyle bir fikir buldum yani şöyle kısaca anlatayım önerimin adı Kare Alan. Yani şöyle: Diyelim Kraliçe,Hakir,Büyük Büyücü gibi boslar kesiceksiniz ve kaçırmak isteyen arkadaşlar zihniyetsizler var.
Bu önerim şöyle Kare alanlı sistem yani diyelim resimdeki gibi kraliçe kesiceksiniz kraliçe belli bir kare alana koyulursa kesmek isteyen gurub kesebilir yani kraliçe o kara alanın içinde dolaşıcak ve böylelikle uzaktan yakından nara atılsa bile kare alanın içinde olduğu için uzağa veya başka bir yere kaçamayacak. Kesmek isteyen gurubta ister o küçük kare alana girebilir ister uzaktanda vurabılır tankda içine girip hsde verebilir. Bu sistemi düşündüm sayın yöneticiler bana mantıklı gibi geldi hatam olduysa affola ama şöyle bir sistem gelirse yani bos gene tırtılın içinde olucak hakırde öle bb de öyle ama belli bir kesilme alanının içinde durucak böylelikle herkes rahat rahat kesebilecek ve hiç bir şekilde kaçamayacak bu sistem hakir içinde bb içinde geçerli olursa emin olun çoğu kişi rahatlar resimdeki örneğin birde hakir ve bb için oldugunu düşünün. Güzel bir öneriydi dikkate alınırsa sevinirim düşüncelerinizi olumlu olumsuz bu başlığın altına yazabilirsiniz. teşekkürler saygılar. Olumlu buluyorsanız lütfen bu iletinin altına desteklerinizi esirgemeyin. Sizler için düşündüm. Saygılar
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Bos Kaçırmaya Süper Çözüm Önerim Herkes Baksın "Kare Alan"

Mesaj gönderen Lothbrok »

Digerleri icin belki ama hakir icin mantiksiz bir oneri oyunu bile ks ci zaten hakiri kacirmiyor ki ks ci slotlari toplayip gruba yaklasitiriyor sifa cemberi etkisi ile sifacilara gidiyor slotlar ve grup pert...
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Lothbrok yazdı: 12 Nis 2018 16:41 Digerleri icin belki ama hakir icin mantiksiz bir oneri oyunu bile ks ci zaten hakiri kacirmiyor ki ks ci slotlari toplayip gruba yaklasitiriyor sifa cemberi etkisi ile sifacilara gidiyor slotlar ve grup pert...
Evet kardeşim haklısın. Deparla slot dalgasını o kesim gurubuna yaklaştırabilir onun için bende tam bir şey bulamıyorum ama en azından nara etkisiz olur bu kare alanının içinde dolaşıcak yakından uzaktan hayatta kaçamaz.
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

scorper yazdı: 12 Nis 2018 16:42
Lothbrok yazdı: 12 Nis 2018 16:41 Digerleri icin belki ama hakir icin mantiksiz bir oneri oyunu bile ks ci zaten hakiri kacirmiyor ki ks ci slotlari toplayip gruba yaklasitiriyor sifa cemberi etkisi ile sifacilara gidiyor slotlar ve grup pert...
Evet kardeşim haklısın. Deparla slot dalgasını o kesim gurubuna yaklaştırabilir onun için bende tam bir şey bulamıyorum ama en azından nara etkisiz olur bu kare alanının içinde dolaşıcak yakından uzaktan hayatta kaçamaz.
Sadece narada değil bir büyücü bile kaçırmaya kalksa yada savaşçı şifacı kaçıramaz çünkü o kare alanın içinde haps etseler güzel olur diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Lothbrok »

Onerin guzel ama bu yonetim o kareyi slotlarin arasina koyar 7 8 grup gitmek gerekir bu seferde.
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Lothbrok yazdı: 12 Nis 2018 16:45
Onerin guzel ama bu yonetim o kareyi slotlarin arasina koyar 7 8 grup gitmek gerekir bu seferde.
Teşekkür ederim düşünceleriniz için saygılar.
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Evet destekleriniz bizim için önemli
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Güzel öneri ben destekliyorum güzel bir mantık valla
Kullanıcı avatarı
Karkaroff
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Durmstrang Enstitüsü

Mesaj gönderen Karkaroff »

Bence bu işleri bırakıp youtube ta challenge videoları çekmelisin.Ben desteklerim seni.
K A R K A R O F F
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

Karkaroff yazdı: 12 Nis 2018 19:04 Bence bu işleri bırakıp youtube ta challenge videoları çekmelisin.Ben desteklerim seni.
Bizim oralarda bi laf vardır Yarası olan gocunurmuş sana sözüm yok :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön