Merhaba,
Tüm sunucularda yaşanan bu sorunu yeniden ve özellikle dile getirmek istiyorum.
Yeni getirilen Karaköy bölgesinde birçok sorun yaşıyoruz ve en büyük sorun Karaköy'e girişin kolaylaştırılmasıyla 49 seviye klansız ve kimliksiz tankların gelip nara atarak boss'ları kaçırmasıdır. Bizler bu oyuna yıllarını, emeğini veren ve hatta akçe alarak maddi destekte bulunan oyuncularız. Bizim bu tepkimizi yönetim dikkate almak zorundadır. Yeni bölgenin zorluğu bu şekilde yapılamaz. Bir zorluk yapılacaksa etik değerlere uygun, stratejik zorlaştırmalar ile yapılmalıdır.
Dilerim endişelerimiz yönetimce dikkate alınır ve gerekli çözüm yöntemleri geliştirilir.
Ortak derdimizi güzel bir şekilde dile getirmişsin, teşekkürler. Etik kavramını ikv camiasının yönetimden oyuncusuna bir çok kısmı unutmuş durumda.
Çalışmaların sürdüğü temennisindeyiz, inşallah yanılmıyoruzdur. İyi forumlar
Boss kaçırma konusunda ne kadar haklı olarak görsenizde kendinizi degilsiniz açık harita isteyen istedigi yerde durarak bile bazı bossları kacırabılıyor. Buraya gelip forumda konu açmanızın bi faydası yok hiçbirşey yapamazlar bu konuda çünkü başta açık harita isteyen istedigi yetenegi kullanabilir diye acıklama yaptılar. Bu sadece burda yapılmadı öncesındede kadim iflis gibi bosslarda bunu yapanlar vardı
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
Karkaroff yazdı: ↑11 Nis 2018 20:52
Hahahha “demek bu kadar aşağılık bir kişiliğin var” “ailene acıyorum”
Kesin uyuyamamıştır o gece bu laflardan sonra düşmana söylenmez bunlar naptın reyiz ya.Hayat sorgulatır bu laflar daha az yerin dibine sok
Umurunda olmaz ama en azından kişiliksizliğini yüzüne vurmak istedim belki durup düşünür ve utanır hatasından vazgeçer diye, ama nafile. Böylelerine öyle sözler söylemeli ki sarsılıp kalmalılar.