Yeni İtemler
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yeni İtemler
Arkadaşlar bence yeni itemlere fazla özenilmemiş gibi yani çok basit şekilleri var ve çoğu bir şeye benzemiyor.Mevlana asaya bakıyorum bide mazhariyet felan arada dağlar kadar fark var. Birde sınıfların giysileri artık birbirine benziyor karakterin savaşçı mı büyücü mü olduğu anlayamıyorum. Sizde de böyle bir durum var mı? İtemler sizce değişir mi ?
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Yeni İtemler
Değişir
- depositorr
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
Bu eşyaları (özellikle asaları) kim çizdiyse tebrik ediyorum. Hayatım da bu kadar kötü eşyalar görmedim. Çizenin hayal gücü sıfır resmen. Büyücü ve savaşçı eşyaları yine bir tık kötünün iyisi ama şifacı eşyaları berbat ötesi bir şey. Resmen insanları oyundan soğutmak için yapmışlar sanırım. Karaköy de resmen ''RUH'' yok!!
Baştan sağma iş yapmışlar belli. "Bir an önce yapalım oynasınlar, bizde çenelerinden kurtulalım." mantığıyla hareket edilmiş bir durum ortada. Çemberlitaş silahlarıyla, Karaköy silahları arasında uçurum var bende katılıyorum. "1 Lira" verip "10 Lira" almaya alışmış bunlar.

-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bence oyunun gelmis gecmis en guzel asasi 50 level buyucu asasıdır. On numara ya anlatmaya gerek yok