Öncelikle eski oyunculardan olduğum için Karaköyün belli sıkıntılarını ve çözümlerini yazıcam.Ve düşüncelerimi Paylaşıcam.Düşüncelerimi Paylaşırken lütfen herkes herkesin görüşlerine saygılı olsun bunlar benim düşüncelerimdir.
Öncelikle Düzeltilmesi gereken sorunlar:(İnsan çokluğundan ötürü karaköyün madenlerinin yetersiz olması ve bazı madenlerin denizin içinde doğması ve çekilememesi.) (Her şeyin üretim olması) (Oyun o kadar karaköye dönüştüki diğer tüm bölgelerin boş kalması yani meteor kraterden bahsediyorum. Eskıden herkez olur ve arzlar baskın yapar ve orada bir topluluk sağlanırdı ticaret sağlanırdı. İleride Kolye Ve Gözlük Bölgesi yapılırsa çemberlının yanı olması tavsiyemdir.)
Eğer gözlükler gelmiyicekse sadece Çift ma yani mor gözlük ve mor ayakkabının etkisinin düşmemesi tüm sınıflar için büyük problem. Çemberli Taşdaki Parlatılmış Asaların Emeğinin geri verilmesi en azından npc ye satarak veya başka bir formül düşünülerek oyunun hakkının geri verilmesi belli oyun parası veya maden verilebilir.
(Şifacı Sınıfının Asit veya Zehırde yaratıklara daha cok vurmasının kolaylastırılması eğer tek basına kasım yaparlar ise)
Diğer türlü oyun güzel en azından yer altı gibi bir bölge en azından şimdilik herkez eşit gibi.
En büyük probleme geliyorum: Karaköyün zor mataryelleri: Mikroçip,Sentetik gibi mataryellerin sadece Hakir ve Kraliçeden değilde hakırın etrafındaki tırpancılardan kralıcenın etrafındakı tırtıllardan klorotoksın tarzı gibi nadir düşürülme şansının verilmesi. En azından insanlar Hakır kestıgınde mıkrocıp dusunmezler ıtem dusurmeye odaklanırlar. Çünkü Oyuncu kalabalığı oldugu için kimse mikrocıp tarzı mataryellerı satmaz herkez kendıne kullanır asa ve zırh uretımlerı cok cok zor cunki)
Bir diğer en önemli konu Düşük lewelli kardeşlerim için ve karaköy mataryelleri için:( Dev Ana,Phil,Karakürk,İflisin) Canlanma sürelerinin 1 dakika olması en azından aç insanlar var en azından görevi olanlarada sıra gelir onlarada keserler ve bi denge sağlanmış olur çünkü başında bekleyen insan sayısı az bıle gözüksede çok. Saygılarımla...
Tüm Sorunların Sıkıntıların Çözümü Burda Yetkililerde Okuyabilir
Re: Tüm Sorunların Sıkıntıların Çözümü Burda Yetkililerde Okuyabilir
Mantıklı ama ikv ve mantık hiç mantıklı değil..
Mor ayakkabı maraton tarzı vs gelmeyecek şunu bir anlayın artık iyice bir anlayın yahu sıkıldım valla.
Gözlük olayına ise aynı fikirdeyim oynamadığım için tabi benim açımdan sorun yok ama sizin işiniz tabii ki zor.
Gözlük olayına ise aynı fikirdeyim oynamadığım için tabi benim açımdan sorun yok ama sizin işiniz tabii ki zor.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Hocam 59 gelince 49. Seviye itemlerin çöp olacagi belliydi ben de anlam veremiyordum zaten buyucu adam buz elek fizik asa alip parlatip ustune bi de bicak sirti uretip parlatiyordu, şahsen bende asalar var ama parlatmadım hakki verilsin mantigi yanlis bence
- Barbarosbrusk
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Konuyla alakasız bi yorum silinmesi lazım doğu insanlarıyla bi daha dalga geçme o haberi bende izledim insanlık önemli bişey
Konuya gelince mantıklı ama kimseden ses çıkmıyor bu aralar
Konuya gelince mantıklı ama kimseden ses çıkmıyor bu aralar
En son AhiEvran tarafından 30 Mar 2018 12:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Alıntı silindi.
Sebep: Alıntı silindi.
- akatonur
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DEATH
gözlükler bahsedildiği gibi artık çöp. etkisi %1.3 hele 35 lvl direnç gözlükler içler acısı. Şimdi biz bunları tekrar kaledeki tüccara satsak %30'luk kp'sini bize geri verir mi yoksa çöpe atmış gibi mi oluruz?
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bazı yazılarına katılıyorum ama 49 seviye asaların geri verilmesine katılmıyorum.O asaları 7 sene kullandık ve 59 seviye gelince düşeceği belliydi 39 seviye iken 49 un gelmesi gibi.scorper yazdı: ↑29 Mar 2018 20:12 Öncelikle eski oyunculardan olduğum için Karaköyün belli sıkıntılarını ve çözümlerini yazıcam.Ve düşüncelerimi Paylaşıcam.Düşüncelerimi Paylaşırken lütfen herkes herkesin görüşlerine saygılı olsun bunlar benim düşüncelerimdir.
Öncelikle Düzeltilmesi gereken sorunlar:(İnsan çokluğundan ötürü karaköyün madenlerinin yetersiz olması ve bazı madenlerin denizin içinde doğması ve çekilememesi.) (Her şeyin üretim olması) (Oyun o kadar karaköye dönüştüki diğer tüm bölgelerin boş kalması yani meteor kraterden bahsediyorum. Eskıden herkez olur ve arzlar baskın yapar ve orada bir topluluk sağlanırdı ticaret sağlanırdı. İleride Kolye Ve Gözlük Bölgesi yapılırsa çemberlının yanı olması tavsiyemdir.)
Eğer gözlükler gelmiyicekse sadece Çift ma yani mor gözlük ve mor ayakkabının etkisinin düşmemesi tüm sınıflar için büyük problem. Çemberli Taşdaki Parlatılmış Asaların Emeğinin geri verilmesi en azından npc ye satarak veya başka bir formül düşünülerek oyunun hakkının geri verilmesi belli oyun parası veya maden verilebilir.
(Şifacı Sınıfının Asit veya Zehırde yaratıklara daha cok vurmasının kolaylastırılması eğer tek basına kasım yaparlar ise)
Diğer türlü oyun güzel en azından yer altı gibi bir bölge en azından şimdilik herkez eşit gibi.
En büyük probleme geliyorum: Karaköyün zor mataryelleri: Mikroçip,Sentetik gibi mataryellerin sadece Hakir ve Kraliçeden değilde hakırın etrafındaki tırpancılardan kralıcenın etrafındakı tırtıllardan klorotoksın tarzı gibi nadir düşürülme şansının verilmesi. En azından insanlar Hakır kestıgınde mıkrocıp dusunmezler ıtem dusurmeye odaklanırlar. Çünkü Oyuncu kalabalığı oldugu için kimse mikrocıp tarzı mataryellerı satmaz herkez kendıne kullanır asa ve zırh uretımlerı cok cok zor cunki)
Bir diğer en önemli konu Düşük lewelli kardeşlerim için ve karaköy mataryelleri için:( Dev Ana,Phil,Karakürk,İflisin) Canlanma sürelerinin 1 dakika olması en azından aç insanlar var en azından görevi olanlarada sıra gelir onlarada keserler ve bi denge sağlanmış olur çünkü başında bekleyen insan sayısı az bıle gözüksede çok. Saygılarımla...
Bi yerde eksiğin var. Çemberlitaş'ın artık kesilmemesi ve gaffar görevi yapılmaması.Sentetik ipeğin nerdeyse hiç düşmemesi
30 m olan sentetik ipek 75 m e kadar dayandı dün sunucuda olmamasından dolayı.
Bazı tılsımların kp isteğinin azaltılması.Boss kaçırma olabilecek bir şey bu da olması gereken bir şey ama bu bossların bu kadar kolay kaçmaması.