Arkadaşlar Fehmi beyden görev alırken dikkatimi çekti bir anda ve aklıma takıldı bu resimde masada bulunan kişiler kimler ? Fehmi Bey Domuz Diğer 2 si kim ?
Arkadaşlar çare kliniginin devamında ki fare adamlara bilinç aktarımı ile ölümsüzlük ve sonsuzluğu elde eden kişiler bunlar. Galata rats club un liderleri, şu an kıyamete yön veren zengilerin oluşturduğu grup. Fehim, Domuz, Sis ve tanımadığımiz bir kadın var.(Derin olduğunu söylemişsiniz ancak Derin ve Karakadın olamaz onlar Grc ye girmek istemediklerini belirttiler.) Masanın ortasındaki sembol sonsuzluk ve ölümsüzlüğü sembolize etmiştir. Resimde 2 tuhaf ayrıntı dikkatimi çekmiştir. Bunlardan ilki masa üzerinde 5 adet kadeh olmasına rağmen resimde 4 kişinin bulunması. Diğeri ise arka taraftaki pencere ya da tablodaki yeşil tonlardaki mekanın şuana kadar kıyamette rastlamadığımız bir mekan olması. Kısacası tablo üzerinden sorulacak 3 soru var görevlerin açıklamadığı:
1- Resimde bulunmayan 5. Kişi kim?
2- Arkası dönük kadın kim?
3- Arkadaki tablo ya da penceredeki mekan neresi?
Witchex yazdı: ↑29 Mar 2018 13:48Arkadaşlar çare kliniginin devamında ki fare adamlara bilinç aktarımı ile ölümsüzlük ve sonsuzluğu elde eden kişiler bunlar. Galata rats club un liderleri, şu an kıyamete yön veren zengilerin oluşturduğu grup. Fehim, Domuz, Sis ve tanımadığımiz bir kadın var.(Derin olduğunu söylemişsiniz ancak Derin ve Karakadın olamaz onlar Grc ye girmek istemediklerini belirttiler.) Masanın ortasındaki sembol sonsuzluk ve ölümsüzlüğü sembolize etmiştir. Resimde 2 tuhaf ayrıntı dikkatimi çekmiştir. Bunlardan ilki masa üzerinde 5 adet kadeh olmasına rağmen resimde 4 kişinin bulunması. Diğeri ise arka taraftaki pencere ya da tablodaki yeşil tonlardaki mekanın şuana kadar kıyamette rastlamadığımız bir mekan olması. Kısacası tablo üzerinden sorulacak 3 soru var görevlerin açıklamadığı:
Şahsen benimde şu an kafam karıştı görevleri okudum ama bi türlü onun kim olduğunu çıkaramadım ? Ve neyi ifade ediyor ? 5.bardak Arzuhalci olabilir mi ?
Witchex yazdı: ↑29 Mar 2018 13:48Arkadaşlar çare kliniginin devamında ki fare adamlara bilinç aktarımı ile ölümsüzlük ve sonsuzluğu elde eden kişiler bunlar. Galata rats club un liderleri, şu an kıyamete yön veren zengilerin oluşturduğu grup. Fehim, Domuz, Sis ve tanımadığımiz bir kadın var.(Derin olduğunu söylemişsiniz ancak Derin ve Karakadın olamaz onlar Grc ye girmek istemediklerini belirttiler.) Masanın ortasındaki sembol sonsuzluk ve ölümsüzlüğü sembolize etmiştir. Resimde 2 tuhaf ayrıntı dikkatimi çekmiştir. Bunlardan ilki masa üzerinde 5 adet kadeh olmasına rağmen resimde 4 kişinin bulunması. Diğeri ise arka taraftaki pencere ya da tablodaki yeşil tonlardaki mekanın şuana kadar kıyamette rastlamadığımız bir mekan olması. Kısacası tablo üzerinden sorulacak 3 soru var görevlerin açıklamadığı:
Şahsen benimde şu an kafam karıştı görevleri okudum ama bi türlü onun kim olduğunu çıkaramadım ? Ve neyi ifade ediyor ? 5.bardak Arzuhalci olabilir mi ?