Benim adıma Çar açılmış ve ...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ultraxreis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Benim adıma Çar açılmış ve ...

Mesaj gönderen Ultraxreis »

Arkadaşlar bazı Çakallar ve itler yuzunden oyun oynayamaz hale geldik bunlara bir örnek benım adıma çar açılmıs Lonca üyelerimden ve milletten benim adıma para istemeye ve çar şifresini istemeye başlamış. Buna kanıt Saddo yanı Sadık dır . Benim kimsenın parasındada gözüm yok kimsenin itemlerinede muhtaç değilim.

Resim

Çarı Bab-ı Alide bırakıp çıkan Saddo Düşünmüş ve Tayfun yanı Ultraxreis niye benım çarımın şifresini istemiş diyerek Çarının şifresini hemen değiştirmiş, ama iş işten geçmiş . Şifreyi verdikten sonra çara girip 12 milyon Parasını çalmışlar. Çarı Bab-ı aLıdeyken Yeraltı Merdivene getirilmiş. Yanında Babyxgirl denen hırsız varmış, ve bana gelen bir Pm de Captianxleader senın adına çar açtı dedi. ortaklaşa iş yapıp paraları paylaşıyolar.

Ultraxreıs- Ultraxreıss- Ultraxreiss vb

Adlı çarlarla

KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ.

Eğer alışveriş yapıp çarlarınız çalınırsa benımle hiçbir aLakası yoktur.....
Resim

Resim

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Benim adıma Çar açılmış ve ...

Mesaj gönderen Saddo »

Bazı kurnazlar işte çakkallılarını ve şerefzizliklerini sürdüryolar ve babyxgirl deil Babygirl
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Benim adıma Çar açılmış ve ...

Mesaj gönderen Saddo »

Ve....... arkdaşlar ben direk olarak babygirl i suçlamıyorum ama çarı açtım kimse yoktu babygirl vardısanırsam 47lwl büyücü
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz

“Genel Sohbet” sayfasına dön