RİCA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Tabanca

RİCA

Mesaj gönderen Camokaa »

Kaç gündür slot kaçırmaydı,Geri sarmaydı bir takım sıkıntılar belirtiliyor.Bunları düzeltemediniz çözüm bulamadınız eyvallah..
Ama şu mısır çarşısındaki şanlı bayrağımızın yanındaki domuz balonunu kaldırın be kardeşim.Kaç yıldır var bıktım artık görmekten,onu da yaparsınız artık bir cinbull iksir tabelası hazırlamak gibi bir şeydir.Sizin için zor olmasa gerek.Ha kaldıramıyorsanızda en azından gidin başka yerlere koyun.
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !
Kullanıcı avatarı
Galahar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: RİCA

Mesaj gönderen Galahar »

Camokaa yazdı: 27 Mar 2018 12:21 Kaç gündür slot kaçırmaydı,Geri sarmaydı bir takım sıkıntılar belirtiliyor.Bunları düzeltemediniz çözüm bulamadınız eyvallah..
Ama şu mısır çarşısındaki şanlı bayrağımızın yanındaki domuz balonunu kaldırın be kardeşim.Kaç yıldır var bıktım artık görmekten,onu da yaparsınız artık bir cinbull iksir tabelası hazırlamak gibi bir şeydir.Sizin için zor olmasa gerek.Ha kaldıramıyorsanızda en azından gidin başka yerlere koyun.
Şov mu prim mi ?
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Tabanca

Mesaj gönderen Camokaa »

Senin zoruna giden şey nedir anlamadım
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !
PerfectStorm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PerfectStorm »

Camokaa yazdı: 27 Mar 2018 12:21 Kaç gündür slot kaçırmaydı,Geri sarmaydı bir takım sıkıntılar belirtiliyor.Bunları düzeltemediniz çözüm bulamadınız eyvallah..
ağzına saglık kesinlikle oradan kalkmalı zaten caminin diğer yanında varken oraya hiç gerek yok resim bile çekilmiyor domuzcuktan
Rektbybrain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Rektbybrain »

PerfectStorm yazdı: 27 Mar 2018 14:47 ağzına saglık kesinlikle oradan kalkmalı zaten caminin diğer yanında varken oraya hiç gerek yok resim bile çekilmiyor domuzcuktan
Resim

Bunlar hep illuminatinin oyunları.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön