NERUL GORGAR veya ORTİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
EasyGameEasyLife
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf

NERUL GORGAR veya ORTİ

Mesaj gönderen EasyGameEasyLife »

Sayın dev beyler sizi bir süredir online göremiyoruz. Bu boss kaçırma mevzuları gittikçe artmaya başladı. Anlıyoruz nara ve kışkırtma birer yetenek ve istenilen şekilde kullanılabilir fakat sunuculardaki vaziyet öyle bir hal almaya başladı ki her bir bossun önümde 4 er 5 er tane kaçırmak için karakter bırakıyorlar şimdi buna oyuncular olarak nasıl bir önlem alabiliriz söyleyebilir misiniz ? Boss geçmek için 2 grup 3 grup insanı zaten zar zor buluyoruz büyük bir loncamız vs yok ki büyük olan loncalar bile bu durumdan müzdarip. Rekabet diyorsunuz mmorpg içindeki zorluklar diyorsunuzda hocam bu mevzu artık zorluktan çıkıp bir kısır döngüye imkansızlığa girdi olmuyor yani adam 4 tank karakterle geliyor ve illaki kaçırıyor. Metnin başındada belirttiğim gibi zar zor adam bulurken nerden bulalım 6 7 i tankı da 1 2 si boss kesimi içim dursun diğerleri tetikte olup kaçıranlarla mücadele etsin ne kadar mantıklı bir gün fake isimlerle ve karakterle girip kesmeyi deneyin bir sunucuda bu kaçıranlarla mücadele edin görelim. Cevabınızı bekliyorum özellikle sizlerden bekliyorum çünkü GM ler hazır kalıpta cevap veriyorlar yorum yapamıyorlar.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Re: NERUL GORGAR veya ORTİ

Mesaj gönderen noctiluca »

Bu kadar sessizlik normal degil, bir düzeltme güncellemesi gelecektir diye düşünüyorum
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

noctiluca yazdı: 26 Mar 2018 03:44 Bu kadar sessizlik normal degil, bir düzeltme güncellemesi gelecektir diye düşünüyorum
Sessizliğin gereğinden fazla olduğunu düşünüyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

EasyGameEasyLife yazdı: 25 Mar 2018 20:03 Sayın dev beyler sizi bir süredir online göremiyoruz. Bu boss kaçırma mevzuları gittikçe artmaya başladı. Anlıyoruz nara ve kışkırtma birer yetenek ve istenilen şekilde kullanılabilir fakat sunuculardaki vaziyet öyle bir hal almaya başladı ki her bir bossun önümde 4 er 5 er tane kaçırmak için karakter bırakıyorlar şimdi buna oyuncular olarak nasıl bir önlem alabiliriz söyleyebilir misiniz ? Boss geçmek için 2 grup 3 grup insanı zaten zar zor buluyoruz büyük bir loncamız vs yok ki büyük olan loncalar bile bu durumdan müzdarip. Rekabet diyorsunuz mmorpg içindeki zorluklar diyorsunuzda hocam bu mevzu artık zorluktan çıkıp bir kısır döngüye imkansızlığa girdi olmuyor yani adam 4 tank karakterle geliyor ve illaki kaçırıyor. Metnin başındada belirttiğim gibi zar zor adam bulurken nerden bulalım 6 7 i tankı da 1 2 si boss kesimi içim dursun diğerleri tetikte olup kaçıranlarla mücadele etsin ne kadar mantıklı bir gün fake isimlerle ve karakterle girip kesmeyi deneyin bir sunucuda bu kaçıranlarla mücadele edin görelim. Cevabınızı bekliyorum özellikle sizlerden bekliyorum çünkü GM ler hazır kalıpta cevap veriyorlar yorum yapamıyorlar.
artık boş kaçırma olayı değil de diğer olaylar ile ilgilenmek daha mantıklı gaffarın kesilmemesi kasa yetmezliği dükkan boss kaçırmaya elbet bir çözüm buluncak müzdaribiz ama bir şekilde kesiyoruz biz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön