Kutuplardaxpaşa ve rassaaaaaaa
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kutuplardaxpaşa ve rassaaaaaaa
Ben kutuplardaxpaşa oncelıkle kadımde olanları anlatacagım. Rassaaaa kadıme gıdılcegını soyledı grup baskanlarını soyledı .Dişikartal ın grubuna gırdım .Kadıme 6-7 kez gıttık 3. gıtmemızdı kı (buralar dısıkartalın agzından soylenen sozler =grup bende deıl ne yapayım grubu dorleonun kardesı kurcak ben ne yapayım) gruba alınmamam bı defalarca gruplarla gıttık ondan sonra .kadıme gıdılecek ben dedım kı bosuna gıtmayın dakımı kacırcagım.Defalarca mıllete kestık benım sıram herseferınde yok oldu.Dorleo yazdı bana kı ben kımsenın hakkını yedırmem senı severım kur bır grup 2. grup senın olsun kabul etmeyecektım gruptakı arkadslara dedım kabul et dedıler bende ettım. Gıttık oraya dısıkartalın grubuna kesıldı sıra bende dedım herkes ordan atladı kımı dedı sen 1 kere geldın nasıl sende oluyor.Dorleo sustu rasaaa grupları acıkladı bızım grupta olması lazım sıra megerse bızım grup ılk 5 grup ıcınde bıle deıl yaptırmam dedım gorevı 2 kere hakkımız yenıldı.Bızım o grupta dursunda vardı.oraya kadar rassa ıle bı sorunum yoktu. ben bılmıyordum rassanın haberının olmadını rassaa bana laf dedı ben ona olay buyudu.sonrası malum vs ıslerı ben rassa ıle tartısırken rassa bana hırsız hergun mılletten dayak yıyor dedı o zman kızdım basladım kufre rassa da ettı kufur.dedım ıftıra atmayın ama rassa ya da bu ıftıraları choosensxçakal(resul ) demıs.olayın baslangıcı budur varsa bı yanlısım rassa desın
Re: Kutuplardaxpaşa ve rassaaaaaaa
Slm arkadaşlar bu konu fazlasıyla uzadı olaylar yanlış anlaşılmalardan kaynaklandı kadim için herkes herkese iftira atmaya başladı adam gibi herkes yerinde dursa kesilen gurub işim bitti nasılsa deyip çekip gitmese bunların hiç biri olmıcaktı şota ile yaşanan meselelerde kadir kardeşim ona söz vermş ve bana ya söyledi yada ben görmedim çünki arkadaşlar kadime giderken 100 lerce pm gelıo bana hepsini görmem mümkün değil her neyse kutuplardaxşota ya hırsız dedim k.b sın sinirle söylenmiş bi kelimeydi bu açıkçası ben görmedim hırsızlığını bunu söylemek istedim ve yaşanan herşey için üzgünüm ve bundan soraki tavsiyem oyunu fazla ciddiye alma kardeşim iyi forumlar herkese
-
- İri Fare Avcısı
ayrıca bıse y daha var herkesten dayak yıyormusum bundan bunu da acıklarsan sveınırım .bende hos olmayan sozler dedım sınırden kb
-
- İri Fare Avcısı
Daha once de demıstım .bu olayda haksız olmadımı
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
yasar olayı senn buyuttugn burda anlasıldı bence adama kendin hırsız diyosun ve bunu söledn kendin biri hırsız diyecksn sen karsında kı adm sana hiç birsey sölemıck sanıyosn bnce sen hasana hırsız dedın ya hasana sana ne sölese kufur etse bnm gözümde sonuna kadar haklıdır ayrıca hergun dayak yıyor diyosn bn görmedm hasnla her gun konusurduk bn görmedm dursnda gelırlı oturur konusurdk dayak yese ilk bn görurdm bn görmedm sen rizeden trabzonu görme basarısına sahipsin ayrıca kadım hidra konusundada hasan haklı
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Konu kilit lütfen...Çok uzadı bu konu.
selamlarKutuplardaşota haklısın arkadaşım olay tam dediqin qibi aksetti tam olarak acıklıyayım bilinsin ewet orda sen bana dişinin grubunda idim dediqin sıra ben dişi kartala sordum kutuplarda xşota senin qrubunda mıydı sürekli kadime qeldimi dedim.Ama onun cevabı hayır bir kere qeldi dedi...Bu durum karşısında benim söz söylemeye hakkım yoktu ve sustum artık yhani hakkı olanlara bıraktım sırayı...ben seninde yazdıqın qibi ilk sen bana dişinin qrubunda idim ama beni qrubuna almadı sıra hakkı benim dediqimde san söz verip seni 2. qrup yapacaqımızı söyledim ama dişi kartal öle bir acıklama yapınca mecburen sıraya sokmadık...Burada kim haklı kim haksız kestirmek çok qüç kimin hakkı yendi ise lütfen helal etsin sanalda olsa kul hakkı yemek bildiqim en kötü şeydir hakkınızı helal ediniz .... iYİ FRUMLAR.. Dorl€o
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
BO KUNU ÇOK UZADI AYNI KONUDAN BİR SÜRÜ VAR NE GEREK VAR BU KADAR KONUYA
Evet ben dişi kartalla konustum dedım ona bı kere mı grubunda yer aldım kabul ettı grubu dorleonun kardesının kurana kadar grupta oldunu ben clawxsusqun charınla gruptaydım .hakkım helal olsun sız de helal edın hayatım boyunca yalan demedım ve hırsızlık yapmadım kımseye de ıftıra atmadım .Agzım bıraz bozuktur dogru.Haksız yere hıcbır ıse gırısmem İyi forumlar Kutuplardaxşota
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...