BOS KAÇIRANLARA BİR ÇÖZÜM
- PaRLaks
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva İ Milliye
BOS KAÇIRANLARA BİR ÇÖZÜM
HERKES BU OYUNA PARA YATIRIYOR. EMEK SARFEDİYOR GECELERİ OYUNA GİRİP EĞLENCELİ ZAMANLAR GEÇİRMEK İSTİYOR. AMA BÖYLE ADAMLAR BİZLERİ OYUNLARDAN SOĞUYOR. HERKES YILLARCA AYLARCA YENİ BÖLGE YENİ BÖLGE BEKLERKEN BÖYLE BİRŞEY'LE KARŞILAŞMAK BİZLERİ OYUNDAN SOĞUTUYOR. BU BÖYLE GİDERSE YATIRDIĞIM TÜM PARALAR HARAM OLSUN OYUNUDA BIRAKIYORUM.
Re: BOS KAÇIRANLARA BİR ÇÖZÜM
Yoğun bir şikayet var şuan büyük ihtimalle el atacaklar bu işe
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Hakir kesmek için bugün toplanmışken tam 60 canda kaçırıp kahkaha atan güzelce yazıp söylememize rağmen 5 tane klansız tankını getiren bu andavallara birikmişlikten ötürü zamanımızı çaldığı için defalarca yazıp silmeme rağmen dayanamayıp küfür etmemden dolayı susturma yedim az önce,ben susturuldum ceza yedim ama o çakallar yine de oyunda keyif çatıyor boss kaçırıyorlar az önce gbz için yine toplandık belki bir ümit diye ama yok dört bir yandan namusuzlar giriş yapıyor..ne diyelim böyle olmamalıydı.
- pasaxmete
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Türk Birliği
+KRoNicK yazdı: ↑25 Mar 2018 01:30 Hakir kesmek için bugün toplanmışken tam 60 canda kaçırıp kahkaha atan güzelce yazıp söylememize rağmen 5 tane klansız tankını getiren bu andavallara birikmişlikten ötürü zamanımızı çaldığı için defalarca yazıp silmeme rağmen dayanamayıp küfür etmemden dolayı susturma yedim az önce,ben susturuldum ceza yedim ama o çakallar yine de oyunda keyif çatıyor boss kaçırıyorlar az önce gbz için yine toplandık belki bir ümit diye ama yok dört bir yandan namusuzlar giriş yapıyor..ne diyelim böyle olmamalıydı.
Mkametebey~Mkamete~Mkakomutan
Göster
Mkabaşkan
- goktuRK1299
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
Tüm bosslar İflis gibi olsun. İlk vuran grup dışındaki herkes direkt ölsün. Kesin çözüm bu.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Bunlara nasıl bir çare uyduracaklar.bilmiyorum
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
1. Hakir belki bugün değil ama ileride herkes eşyalarını tamamladığında tek grup rahatça kesilebilecek.turkoxHAMSTER yazdı: ↑25 Mar 2018 05:251. Hakir dışındakiler tamam ama Hakir'i tek grup kesemezsin.
2. Diyelim öldü, kalkar tekrar gelir.
2. Yetenek atma menziline girmeden ölünce tekrar kalkıp gelecek fakat gelince yeniden ölecek.