Saygı değer İkv halkı ve oyunu düzeltmeye çalışan gm ler
Herkese açık bölge getirdiniz isteyen tek kasılsın zorluk çıkmasın felan ama şifacı sınıfında kasmak zülüm artık 2 tane fanatik kesermisin 2 tane bombacı kesermisin demekte sıkıldım boss lar harici şifacılar ne işe yarıyor buna bir çözüm bulurmusunuz
Gönderiyi kaldırmadığınız için şimdiden teşekkürler.
Şifacıların sıkıntısı
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Şifacıların sıkıntısı
Sağlam bir ekibi olan için Şifacı sınıfı ön planda tutulmakta kardeşim.. Loncalara katılmanı öneririm..Boludanoyuncu yazdı: ↑24 Mar 2018 01:13 Saygı değer İkv halkı ve oyunu düzeltmeye çalışan gm ler
Herkese açık bölge getirdiniz isteyen tek kasılsın zorluk çıkmasın felan ama şifacı sınıfında kasmak zülüm artık 2 tane fanatik kesermisin 2 tane bombacı kesermisin demekte sıkıldım boss lar harici şifacılar ne işe yarıyor buna bir çözüm bulurmusunuz
Gönderiyi kaldırmadığınız için şimdiden teşekkürler.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Evet boss kesimleri dışında kimse şifacıya ihtiyaç duymuyor bölgede. Şifa da tek başına maalesef kasamıyor.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Ben taktik biliyorum ama özelden yazarimbesiktasask yazdı: ↑24 Mar 2018 01:55 Evet boss kesimleri dışında kimse şifacıya ihtiyaç duymuyor bölgede. Şifa da tek başına maalesef kasamıyor.
Karaköyde yaratıklara karşı Gazap yine desteksiz yapılamıyor malesef, denedim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Grupla takıl dostum. Hiç mi arkadaşın yok
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehri istanbuL
Tek karakter oynuyorum oda şifacı banada yazarmisinMaHKuMII yazdı: ↑24 Mar 2018 07:32Ben taktik biliyorum ama özelden yazarimbesiktasask yazdı: ↑24 Mar 2018 01:55 Evet boss kesimleri dışında kimse şifacıya ihtiyaç duymuyor bölgede. Şifa da tek başına maalesef kasamıyor.
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda