Belkide karaköye giriş hakkında bu kadar talep yokken, bütün oyun slotların kaçırılması derdine düşmüş buna bir çözüm yapılmıyor ve aksine karaköye girişi kolaylaştırmışlar ki adamlar yeni karakterlerle gelip rahatça kaçırsın diye.
İKV OYUNCULARI OLARAK BUNA BİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ
KARAKÖY DÜZENLEMESİ HK
- OneNisseDCaLL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: KARAKÖY DÜZENLEMESİ HK
Bunu daha önce hiç düşünememiştik. Söğüşlediğin paralar ve kanuniler konuya dahil mi acaba?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
hangi akla mantığa ''sıralı'' görevleri yapmayan'da girebilecek denilip neye göre kime göre bu,karar alındı ?
bana bunu bir yetkili açıklayabilir mi ?
bence,gördükleri tek şey karaköy eklentisi ile oyun tamamen bitme noktasına geldi ve görevleri kaldırıp herkesin karaköye girişine izin verdiler,ha bunu yaptılar daha çok oyuncu kaybettiler.
ne loncada ne arkadaş nede aklı yerinde çok az adam oynuyor oyunu,bravo İKV yönetimine.
aklı olan adam kalmamasının sebebi bu değil. Tek bir sebebe bağlı olarak oyunu bırakmadı insanlar. Yönetim çok hata yaptı son yıllardayunusreyy yazdı: ↑21 Mar 2018 21:23hangi akla mantığa ''sıralı'' görevleri yapmayan'da girebilecek denilip neye göre kime göre bu,karar alındı ?
bana bunu bir yetkili açıklayabilir mi ?
bence,gördükleri tek şey karaköy eklentisi ile oyun tamamen bitme noktasına geldi ve görevleri kaldırıp herkesin karaköye girişine izin verdiler,ha bunu yaptılar daha çok oyuncu kaybettiler.
ne loncada ne arkadaş nede aklı yerinde çok az adam oynuyor oyunu,bravo İKV yönetimine.