Üzülerek söylüyorum ki 10 yıldır aktif bir şekilde oynadığım.Bir çok güzel anılar yaşadığım oyunu bugünden itibaren bırakıyorum.Nedeni açık ve net oyun da yenilik dediler herşeyi bitirdiler.Ne bir yeni yetenek geldi ne de adam akıllı bölge... böyle olmamalıydı ,oyunun bu kadar eksik ve göz ardı edilerek veya üzerinde durulmadan , özensiz bir şekilde oyuncuları susturmak amaçlı yapılmayacaktı.
Anlatacak çok şeyler var, dert yanacak çok konu ama bunları görse bile umursamayacak bir YÖNETİM var . Demekki buraya kadarmış. Herkese şimdiden oyun hayatında başarılar diliyorum. Allah'a Emanetsiniz İKV halkı....
Ve Bir Veda'da Benden...
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Ve Bir Veda'da Benden...
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Re: Ve Bir Veda'da Benden...
Yolun açık olsun
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

Hayatta başarılar dilerim.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Bol şans dilerim reel hayatında
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Academy Of War
Birazdan [GEV]Nerull gelir ve Yapmayın o zaman der mi acaba ? Veya Oynamayın o zaman falan der mi ? Dese bile sanırım moderatörler apar topar konuyu kaldırırlar. Tıpkı bugün 2 kere yaptıkları gibi.RamazanBey yazdı: ↑18 Mar 2018 19:08 Üzülerek söylüyorum ki 10 yıldır aktif bir şekilde oynadığım.Bir çok güzel anılar yaşadığım oyunu bugünden itibaren bırakıyorum.Nedeni açık ve net oyun da yenilik dediler herşeyi bitirdiler.Ne bir yeni yetenek geldi ne de adam akıllı bölge... böyle olmamalıydı ,oyunun bu kadar eksik ve göz ardı edilerek veya üzerinde durulmadan , özensiz bir şekilde oyuncuları susturmak amaçlı yapılmayacaktı.
Anlatacak çok şeyler var, dert yanacak çok konu ama bunları görse bile umursamayacak bir YÖNETİM var . Demekki buraya kadarmış. Herkese şimdiden oyun hayatında başarılar diliyorum. Allah'a Emanetsiniz İKV halkı....
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Konuyu neden kaldiriyorlar islerine gelmeyince bumudur moderasyon?ikomanche yazdı: ↑18 Mar 2018 21:48Birazdan [GEV]Nerull gelir ve Yapmayın o zaman der mi acaba ? Veya Oynamayın o zaman falan der mi ? Dese bile sanırım moderatörler apar topar konuyu kaldırırlar. Tıpkı bugün 2 kere yaptıkları gibi.RamazanBey yazdı: ↑18 Mar 2018 19:08 Üzülerek söylüyorum ki 10 yıldır aktif bir şekilde oynadığım.Bir çok güzel anılar yaşadığım oyunu bugünden itibaren bırakıyorum.Nedeni açık ve net oyun da yenilik dediler herşeyi bitirdiler.Ne bir yeni yetenek geldi ne de adam akıllı bölge... böyle olmamalıydı ,oyunun bu kadar eksik ve göz ardı edilerek veya üzerinde durulmadan , özensiz bir şekilde oyuncuları susturmak amaçlı yapılmayacaktı.
Az önceki konuyu gördüm bu arada mantıklı karar vermişsin.
Herşeyi kaldıran bir mod var forumda ulan ne alaka diyorsun konuda sıkıntı yokki biri soru sormuş dev cevap vermiş kaldıran belli aslında alta bakın.
Herşeyi kaldıran bir mod var forumda ulan ne alaka diyorsun konuda sıkıntı yokki biri soru sormuş dev cevap vermiş kaldıran belli aslında alta bakın.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi