GÖREV ALAMİYORUM YARDIM
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehri istanbuL
GÖREV ALAMİYORUM YARDIM
53 lvlim tüm görevleri yaptim tohumla lale yaprağini yaptim kimden konuşayim ?
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda
-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
Re: GÖREV ALAMİYORUM YARDIM
54 e kadar kasacaksın başka görev yok. zaten çok görev yok dostum her levelde bir kaç görev var gerisi sende yani paso kasacaksın.
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Şehri istanbuL
Kardeş kraliçe tirtil görevi otomatik gelmesi lazim gelmedi kesmedim daha nasil olcakAdrianalima yazdı: ↑16 Mar 2018 18:35 54 e kadar kasacaksın başka görev yok. zaten çok görev yok dostum her levelde bir kaç görev var gerisi sende yani paso kasacaksın.
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda
-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
tırtıl görevinden sonra otamatik geliyor gelmesi lazımdı ? ama kraliçe kesmedin diye görev alamıyorsun sanma alakası yok dediğim gibi fazla görev yok.IDeePSteePI yazdı: ↑16 Mar 2018 18:36Kardeş kraliçe tirtil görevi otomatik gelmesi lazim gelmedi kesmedim daha nasil olcakAdrianalima yazdı: ↑16 Mar 2018 18:35 54 e kadar kasacaksın başka görev yok. zaten çok görev yok dostum her levelde bir kaç görev var gerisi sende yani paso kasacaksın.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Karakadın transistörden sonra yılan ile ilgili bir görev vericek. Sonra tünel'e gidip oradaki koliyle konuşacaksın. Daha sonra Sis'e yönlendirecek ve 20 adet dev tırtıl öldür görevini alacaksın. 20 adet öldürdükten sonra kraliçe görevi otomatik gelir.IDeePSteePI yazdı: ↑16 Mar 2018 18:36Kardeş kraliçe tirtil görevi otomatik gelmesi lazim gelmedi kesmedim daha nasil olcakAdrianalima yazdı: ↑16 Mar 2018 18:35 54 e kadar kasacaksın başka görev yok. zaten çok görev yok dostum her levelde bir kaç görev var gerisi sende yani paso kasacaksın.