MOR NADİDELER HAKKINDA
MOR NADİDELER HAKKINDA
Merhaba mor 59 seviye nadide itemlerin görünüşleri hakkında bilgisi olan varmı acaba inşallah sarı itemler gibi rezalet bir görüntüsü yoktur ayrıca acilen şu karaköye grup bölgesi tarzı bir yer getirilmeli bu millet nasıl üst dizecek anlamış değilim senelerimiz bu bossları kesmeklemi geçecek birde açık bölgede olması cabası iyi forumlar dilerim.
- kral243416
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: CAMPION LEAGUE
Re: MOR NADİDELER HAKKINDA
Bende grup bölgesi gelmesinden yanaydım ama böylesi daha iyi. Çünkü grup bölgesi gelse herkes en fazla 3 aya itemleri tamamlayıp sancakta oturmaya devam edecekti ama böyle uzun sürmesi oyunun devamlılığı açısından daha iyi.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Savaşcı zirhi Optimus Prime'ın zirhi gibi
Buyucu zirhi Rocketman sifresini yazinca geliyor hissi veriyor
Sifaci her zamanki gibi muhteşem

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Ben savaşçının zırh olmadan o nadide eşyalarla üstünü gördüm. Savaşçının üstüne yok diyorumParlementxx yazdı: ↑13 Mar 2018 12:52 Savaşcı zirhi Optimus Prime'ın zirhi gibi
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Atarsan sevinirimMaHKuMII yazdı: ↑13 Mar 2018 13:30Ben savaşçının zırh olmadan o nadide eşyalarla üstünü gördüm. Savaşçının üstüne yok diyorumParlementxx yazdı: ↑13 Mar 2018 12:52 Savaşcı zirhi Optimus Prime'ın zirhi gibi

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Parlementxx yazdı: ↑13 Mar 2018 13:31Atarsan sevinirimMaHKuMII yazdı: ↑13 Mar 2018 13:30Ben savaşçının zırh olmadan o nadide eşyalarla üstünü gördüm. Savaşçının üstüne yok diyorumParlementxx yazdı: ↑13 Mar 2018 12:52 Savaşcı zirhi Optimus Prime'ın zirhi gibi
Valla dostum.foto almayı unuttum ama akşam yakalarsam om atarım ona yansıtır ve fotosunu gönderirim
Bir savaşçıda görmüştüm, junon zırhı gibi, ağız maskeli gri bir zırhtı. Acayip fiyaka duruyordu. Ne olduğunu sormadım tabi. Hangi zırhtır bilemem.