iki oyuncu daha kaybediyorsunuz!!!
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
iki oyuncu daha kaybediyorsunuz!!!
Selamlar ben oyuna 20 gün önce tekrar döndüm ve maden arttırıcı aldım hem loncama hem kendime hol de maden çekerim diye oyun un sürekli atmasından jadeiti geçtim yeşim taşı bile göremedik ya bu kadarıda ayıp kardeşim ya bu arttırıcıyı lokmana çevirin aynı tarihte bitsin yada 2 oyuncu daha kaybediceksiniz .
TETRADOX
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Fast Lane
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

Re: iki oyuncu daha kaybediyorsunuz!!!
Çevirmeyeceklerini bende biliyorum bi arkadaşım çok ısrar etti bi dene şansını diye oyunun atmasından çekemiyoruzki maden
TETRADOX
oyun atmasından dolayı çekemiyorsan lokmana çevirdiklerinde nasıl çekeceksinTolgacan108 yazdı: ↑08 Mar 2018 23:49 Çevirmeyeceklerini bende biliyorum bi arkadaşım çok ısrar etti bi dene şansını diye oyunun atmasından çekemiyoruzki maden
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

-
Bilemedimbenonu
- Salgın Koruyucusu

Oyunun atmasından sitem etmiş biri var böyle çok konu açıldı. Düzeltilmesi gereken hata varken oyunda neden konu açana yükleniyorsunuz? Biraz daha destekler nitelikte olabilirdi yazdıklarınız. Oyunun belirli bir kuralı olduğu için bu isteğinin gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum tez zamanda hatanın düzeltilmesini umut ediyorum.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Ne adamlar kaybettiler ne devler GM ler gitti kardeş. Sen ben gitsek ne gitmesen neTolgacan108 yazdı: ↑08 Mar 2018 23:34 Selamlar ben oyuna 20 gün önce tekrar döndüm ve maden arttırıcı aldım hem loncama hem kendime hol de maden çekerim diye oyun un sürekli atmasından jadeiti geçtim yeşim taşı bile göremedik ya bu kadarıda ayıp kardeşim ya bu arttırıcıyı lokmana çevirin aynı tarihte bitsin yada 2 oyuncu daha kaybediceksiniz .
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Gece gece güldürmeyin bayılacam şimdi.
Bu arada hocam senin o çeviri işi yaş olmaz o
(Güldüğüme bakma senin konunun yorumuna değil arkadaşın yazmış olduğu yoruma güldüm ,
Bide ayrıca bu zamana kadar gelmeyen bir değişiklik tutupta şimdi gelmez bence. )

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒