Nadide asa ve zırh hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
MuFuT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Nadide asa ve zırh hakkında

Mesaj gönderen MuFuT »

Açık beta sürecinde yapılan değişikle oyuncuların isteği üzerine nadide asa ve zırh üretime geçmişti ancak açık betayla şu anki durumun bir olmadığının farkına varmamız lazım buyucu ve sifacinin 4 farklı savaşcının ise 3 farkli efsunlu eşyası var bunlar oyunda farklı yerlerde ihtiyaç duyulan efsunlar bunların her birini uretmek artık bir tılsım üretmekle eş değer neredeyse , bunla ugrasmak oyunu arkadaşlarıyla birlikte veya tanımadıklarıyla birlikte güzel vakit geçirip eğlenmek isteyenler için uygun olmadığını düşünüyorum. Önerime gelirsek asa ve zırhın tekrar düşmesi taraftarıyım ancak asanın düşme şansı azaltılabilir böylece en azından her şef kesiminde herkes bir umut asa düşer diyerek oyunu bir hevesle oynayabilir ayrıca asanin duşme şansı azalacağı için üretim yapmak isteyenler de olacaktir elbet böylece ticaret de durmaz. Bu öneriyi yaparken oyunun sadece ticarete dönmesini istemediğim için yaptım. Elbette düşünmediğim şeyler de vardır ama bu konunun tekrar gozden geçirilmesini isterim. Sizler de eleştirilerinizi ve önerilerinizi belirtirseniz daha iyi bir sonuç ortaya çıkar
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Nadide asa ve zırh hakkında

Mesaj gönderen MaHKuMII »

MuFuT yazdı: 08 Mar 2018 22:58 Açık beta sürecinde yapılan değişikle oyuncuların isteği üzerine nadide asa ve zırh üretime geçmişti ancak açık betayla şu anki durumun bir olmadığının farkına varmamız lazım buyucu ve sifacinin 4 farklı savaşcının ise 3 farkli efsunlu eşyası var bunlar oyunda farklı yerlerde ihtiyaç duyulan efsunlar bunların her birini uretmek artık bir tılsım üretmekle eş değer neredeyse , bunla ugrasmak oyunu arkadaşlarıyla birlikte veya tanımadıklarıyla birlikte güzel vakit geçirip eğlenmek isteyenler için uygun olmadığını düşünüyorum. Önerime gelirsek asa ve zırhın tekrar düşmesi taraftarıyım ancak asanın düşme şansı azaltılabilir böylece en azından her şef kesiminde herkes bir umut asa düşer diyerek oyunu bir hevesle oynayabilir ayrıca asanin duşme şansı azalacağı için üretim yapmak isteyenler de olacaktir elbet böylece ticaret de durmaz. Bu öneriyi yaparken oyunun sadece ticarete dönmesini istemediğim için yaptım. Elbette düşünmediğim şeyler de vardır ama bu konunun tekrar gozden geçirilmesini isterim. Sizler de eleştirilerinizi ve önerilerinizi belirtirseniz daha iyi bir sonuç ortaya çıkar
Bence çok güzel oldu. Sadece asa ve zırh üretilecek. Ve herkesin belli bir amacı olacak üstünü ona göre dizecek. 3. Derece tılsımlar içinde geçerli bu . Herkes yok anam ben bunu uretemem yok yapamam dediler. Şimdi adamın banka kasasından 10 tane m1 y2 var videolu kanıtlar mevcuttur
MuFuT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MuFuT »

MaHKuMII yazdı: 08 Mar 2018 23:08
MuFuT yazdı: 08 Mar 2018 22:58 Açık beta sürecinde yapılan değişikle oyuncuların isteği üzerine nadide asa ve zırh üretime geçmişti ancak açık betayla şu anki durumun bir olmadığının farkına varmamız lazım buyucu ve sifacinin 4 farklı savaşcının ise 3 farkli efsunlu eşyası var bunlar oyunda farklı yerlerde ihtiyaç duyulan efsunlar bunların her birini uretmek artık bir tılsım üretmekle eş değer neredeyse , bunla ugrasmak oyunu arkadaşlarıyla birlikte veya tanımadıklarıyla birlikte güzel vakit geçirip eğlenmek isteyenler için uygun olmadığını düşünüyorum. Önerime gelirsek asa ve zırhın tekrar düşmesi taraftarıyım ancak asanın düşme şansı azaltılabilir böylece en azından her şef kesiminde herkes bir umut asa düşer diyerek oyunu bir hevesle oynayabilir ayrıca asanin duşme şansı azalacağı için üretim yapmak isteyenler de olacaktir elbet böylece ticaret de durmaz. Bu öneriyi yaparken oyunun sadece ticarete dönmesini istemediğim için yaptım. Elbette düşünmediğim şeyler de vardır ama bu konunun tekrar gozden geçirilmesini isterim. Sizler de eleştirilerinizi ve önerilerinizi belirtirseniz daha iyi bir sonuç ortaya çıkar
Bence çok güzel oldu. Sadece asa ve zırh üretilecek. Ve herkesin belli bir amacı olacak üstünü ona göre dizecek. 3. Derece tılsımlar içinde geçerli bu . Herkes yok anam ben bunu uretemem yok yapamam dediler. Şimdi adamın banka kasasından 10 tane m1 y2 var videolu kanıtlar mevcuttur
Bence oyunu iki farklı amaçla oynayanlar var. Bir taraf en iyisine ulaşmaya çalışırken diğer taraf ise belirli vakitlerde eğlenmek için oynuyor ama asa ve zırhın sadece üretimle elde edilmesi ikinci kesimi bir süre sonra sıkar diye düşünüyorum. (Ejder asa gibi tek asa da yok) Her bir şefin canı kadimle aynı sayılır, zaten kesimi uzun sürüyor bence bu kadar zorluk yeter ayrıca bu herkesin item peşinde koşma hevesi azalırsa tekrardan klan savaşlarının önü açılır belki.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Kardeşim sonuçta üretildiğinden aktarılmayan reçete var ve 1 kez kullanılacak üzere tamamlanmış . Bu sebeple oyuna sürekli giremeyen adam bile o reçeteyi dusurdugunde onu çok güzel fiyata satar ve onunla kendine malzeme alıp üretebilir
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen heiseb »

oyuna fazla giremeyenler için tüm itemler düşürülmüş, üretilmiş karakter verilsin di mi? millet item üretmekle mi uğraşacak yoksa eğlenmeye mi çalışacak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön