BUNA İNANAMIYORUM. YILLARDIR HOLDE DÜŞÜYORUZ DİYE OYUNU OYNAYAMIYORDUK.
Karaköy gelince en azından burası düzelmese bile orada takılırız diyordum. Ama olaya bak ki buranın da holden bir farkı yok. Her dakika kritik hata.
KARAKÖY KRİTİK HATA
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: KARAKÖY KRİTİK HATA
Windows10 mu kullanıyorsun ?

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Tamam çözümü işletim sistemini eski sisteme çevirmek.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Bilgisayarı sadece İKV için kullanmıyorum ki. Bu bir saatten fazla zaman alır. Ben oyuna günde bir saat girmiyorum....
Yeni bilgisayarlarda Win XP çalışmaz zaten. Win 7 ile Win 10 arasında, İKV için farkeden bir şey yok. Win 7 kullanırken de kritik hatalar alıyordum, şuan Win 10 kullanırken de kritik hatalar alıyorum. Değişen bir şey yok yani.

- AlmiraaXXX
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Universal Soldier
Eger bilgisayar yeni alındıysa Windows 10 alt sürümlerine ceviremessin ya win 10 ya üstü üstüde yok zaten ama bilgisayar Windows XP , VİSTA , 7 , 8 , 8.1 den Windows 10 cevirdiysen ayarlardan eski sürüme çevirebilirsinTOLGARDA yazdı: ↑08 Mar 2018 20:28Bilgisayarı sadece İKV için kullanmıyorum ki. Bu bir saatten fazla zaman alır. Ben oyuna günde bir saat girmiyorum....
Freedos'tu, hadi bunu da açıklaAlmiraaXXX yazdı: ↑08 Mar 2018 21:12Eger bilgisayar yeni alındıysa Windows 10 alt sürümlerine ceviremessin ya win 10 ya üstü üstüde yok zaten ama bilgisayar Windows XP , VİSTA , 7 , 8 , 8.1 den Windows 10 cevirdiysen ayarlardan eski sürüme çevirebilirsin![]()
![]()
![]()
Sürümü düşürmek çözüm değil saçmalıktır arkadaşım.
Ben neden eski sürüm kullanayım adı üstünde yeni sürüm varken.
Bir oyun hatasının çözümü birşeylerden vazgeçmek olmamalı. Bunu yönetimin düzeltmesi gerekiyor.
Ben neden eski sürüm kullanayım adı üstünde yeni sürüm varken.
Bir oyun hatasının çözümü birşeylerden vazgeçmek olmamalı. Bunu yönetimin düzeltmesi gerekiyor.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Bazen w7 kullandığım için seviniyorum,fakat nedense bu soruna halen bir çözüm bulunamaması beni üzüyor.Bir oyun neden son sürüm Windows'u kabul etmez ki ?!