Oyuncuların Istediği Paketler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Oyuncuların Istediği Paketler

Mesaj gönderen scorper »

Ikv bunları koyarsa dükkana alan olur kendi çıkarlarına bence :) 1-Tip Değiştirme 2-Kasa 3 veya 4. 3-Gözlükler (Çünkü Anlaşmalı Kalktı :))) 5-Yanındada Plus :)

6- 3 Haklık Tılsım alma istediğini akçe ile.

Yada hol kolaylaştırılmalı her yaratıktan pepitdir salgıdır xeonımdır daha cok ve hızlı dusmelı çünkü artık hol az baya yaratık. Oyuncuların sorunu olucaktır yada dükkana tılsım alma konulabilir akçe ile bu toplam şeyler bile dükkana koyulsa Ikvnin yararına çıkarınadır bence görüşlerimi yazdım saygıyla yaklaşırsanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: ÇaRŞı

Re: Oyuncuların Istediği Paketler

Mesaj gönderen BenKutto »

İyi güzel de sen her şeyi markete konulmasını istemişsin.Oyun p2w olacak sonra bune böyle :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Farketmezx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: EL SALVADOR

Mesaj gönderen Farketmezx »

scorper yazdı: 06 Mar 2018 00:22 Ikv bunları koyarsa dükkana alan olur kendi çıkarlarına bence :) 1-Tip Değiştirme 2-Kasa 3 veya 4. 3-Gözlükler (Çünkü Anlaşmalı Kalktı :))) 5-Yanındada Plus :)

Yada hol kolaylaştırılmalı her yaratıktan pepitdir salgıdır xeonımdır daha cok ve hızlı dusmelı çünkü artık hol az baya yaratık. Oyuncuların sorunu olucaktır yada dükkana tılsım alma konulabilir akçe ile bu toplam şeyler bile dükkana koyulsa Ikvnin yararına çıkarınadır bence görüşlerimi yazdım saygıyla yaklaşırsanız sevinirim.
Kasa artırma, plus paket mantıklı karakter goruntusude bır nebze mantıklı ama herseyı para ıle alırsak oyunun amacından uzaklasmıs oluruz bnce emek verıp kendımız bırseyler yapmalıyız
:heart_eyes: EL SALVADOR :heart_eyes:
:heart_eyes: Dewilwearsprada
:heart_eyes: Devilwearsprada
:heart_eyes: Kdewil
:heart_eyes: Farketmezx
:heart_eyes: EL SALVADOR :heart_eyes:
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

Farketmezx yazdı: 06 Mar 2018 08:34
scorper yazdı: 06 Mar 2018 00:22 Ikv bunları koyarsa dükkana alan olur kendi çıkarlarına bence :) 1-Tip Değiştirme 2-Kasa 3 veya 4. 3-Gözlükler (Çünkü Anlaşmalı Kalktı :))) 5-Yanındada Plus :)

Kasa artırma, plus paket mantıklı karakter goruntusude bır nebze mantıklı ama herseyı para ıle alırsak oyunun amacından uzaklasmıs oluruz bnce emek verıp kendımız bırseyler yapmalıyız
Her şeyi değil tabiki ama bunlar gerekli kardeşim ya örnek vereyim benim 2 kasamda dolu çantada dolu aktarım yapsam biriyle çok uğraştırcak kendimde yapamıyoru. Diğer konu tipde lazım kendim için istemiyorum arkadaşlar için zamanında saçma bir çar açmıslar :)
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Kasa şart,baya şart,çok şart
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

scorper yazdı: 06 Mar 2018 00:22 Ikv bunları koyarsa dükkana alan olur kendi çıkarlarına bence :) 1-Tip Değiştirme
2-Kasa 3 veya 4. 3-Gözlükler (Çünkü Anlaşmalı Kalktı :))) 5-Yanındada Plus :)

Tip Değiştirme , Kasa alanında yer açma kısımlarına katılıyorum ,
herkese açık bir şekilde sunulmasa bile , makul bi fiyata , Dükkan'da yerini almalı bu ürünler.
Hele ki Kasa yok mu Kasa , kesin gelmesi lazım. (Yönetim bu güncellemede gelmeyeceğini söylemişti , kastettiğim herkese sunulan 3. bir kasa eklentisi) Akçe ile alabilsek 3.Kasayı(herkse açık olarak getirilmese de bi şekilde gelse) buna bi yorum getirseler güzel olur :thinking_face:

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒

“Genel Etkileşim” sayfasına dön