İ.K.V ye veda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ceza03
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

İ.K.V ye veda

Mesaj gönderen ceza03 »

Şu günlerde bir arkadaşımızında forumda belirttigi gibi oyunun asıl amacının dışına çıkılarak bir belirsizlige sürüklendigine şahit olmak bulunmaktayım

Velakin oyunda binlerce kişinin emegi var benimde olmak üzere nice güzellikler gördük nice dostluklar yaşadık yeri geldi sabaha kadar xonotim düşürmeye çalıştık üretim yapmak için yeri geldi hol bölgesinin altına üstüne getirdik örümcek salgısı ve peptit klorotoksin materyalleri için kısacası üretim için para kasmak için nice vakitlerimizi öldürdük iyi dostuda gördük kötü dostuda gördük

Zira ben 10 yıldır bu oyuna gönül vermiş birisiyim 10 yılın 5 yılında gözlemledigim olaylar genellikle klanda tartışmalarının bir nevi dostlukların bozulmasıydı o bunu kesmiş bu onun adamına laf söylemiş filan tarzı şeyler uzun lafın kısasına geleyim uzatmadan

Karaköyün gelmesiyle beraber oyunun bir belirsizlige sürüklendigine şahit oldum görevlerden ziyade arz klanının barınamaması gibi söylemler duymaya başladım bundan 5 yıl önce arz klanında igne atsan yere düşmeyecek şekildeydi nitekim ben bu belirsizlikle oyuna adapte olamazken çevremin emegini hiç etme sözlerini duyar oldum son sözüm şudur ki İstanbul Kıyamet Vakti bir oyundan ibaretti son 4 5 yıldır tılsımların çıkması ve lonca özelligi gelmesinin ardından üstünede karaköyün ve 59 levelin bir belirsizlik içinde devam etmesine daha fazla şahit olamayacagım tüm beyazköşk sunucusu oyuncalarına ve oyun çevresine başarılar dileyerek bitiriyorum...
Kullanıcı avatarı
BenKutto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÇaRŞı

Re: İ.K.V ye veda

Mesaj gönderen BenKutto »

İleri ki hayatında başarılar dilerim.Yolun açık olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
Imcomeback
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen Imcomeback »

Real hayatında basarılar dilerim hoscakal.
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Reel hayatında başarılar.
Devamı geliyor bir bir
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

ceza03 yazdı: 04 Mar 2018 10:29 Şu günlerde bir arkadaşımızında forumda belirttigi gibi oyunun asıl amacının dışına çıkılarak bir belirsizlige sürüklendigine şahit olmak bulunmaktayım
?!?!?!
Neyse herkesin gözü aydın, darısı diğer gereksiz kullanıcıların başına.Umarım süper bir hayatın olur ve bir daha dönmezsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ERSEN »

Böyle bir anda verilen kararların kalıcı olmadığını düşünsem de madem gidiyorsun yolun açık olsun dostum.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Anlık hırsla oluyor bu gibi cümleler kurulabiliyor.
kedi
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Resim
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DavidBeckham »

Hocam ben de bırakmıştım ama emin ol insan tamamen bırakamıyor.İKV bırakılmaz İKV'ye ara verilir.Ben bunu gördüm açıkçası.
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

ceza03 yazdı: 04 Mar 2018 10:29 Şu günlerde bir arkadaşımızında forumda belirttigi gibi oyunun asıl amacının dışına çıkılarak bir belirsizlige sürüklendigine şahit olmak bulunmaktayım

Velakin oyunda binlerce kişinin emegi var benimde olmak üzere nice güzellikler gördük nice dostluklar yaşadık yeri geldi sabaha kadar xonotim düşürmeye çalıştık üretim yapmak için yeri geldi hol bölgesinin altına üstüne getirdik örümcek salgısı ve peptit klorotoksin materyalleri için kısacası üretim için para kasmak için nice vakitlerimizi öldürdük iyi dostuda gördük kötü dostuda gördük

Zira ben 10 yıldır bu oyuna gönül vermiş birisiyim 10 yılın 5 yılında gözlemledigim olaylar genellikle klanda tartışmalarının bir nevi dostlukların bozulmasıydı o bunu kesmiş bu onun adamına laf söylemiş filan tarzı şeyler uzun lafın kısasına geleyim uzatmadan

Karaköyün gelmesiyle beraber oyunun bir belirsizlige sürüklendigine şahit oldum görevlerden ziyade arz klanının barınamaması gibi söylemler duymaya başladım bundan 5 yıl önce arz klanında igne atsan yere düşmeyecek şekildeydi nitekim ben bu belirsizlikle oyuna adapte olamazken çevremin emegini hiç etme sözlerini duyar oldum son sözüm şudur ki İstanbul Kıyamet Vakti bir oyundan ibaretti son 4 5 yıldır tılsımların çıkması ve lonca özelligi gelmesinin ardından üstünede karaköyün ve 59 levelin bir belirsizlik içinde devam etmesine daha fazla şahit olamayacagım tüm beyazköşk sunucusu oyuncalarına ve oyun çevresine başarılar dileyerek bitiriyorum...
Kurtardın kendini helal olsun.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön