Şu günlerde bir arkadaşımızında forumda belirttigi gibi oyunun asıl amacının dışına çıkılarak bir belirsizlige sürüklendigine şahit olmak bulunmaktayım
Velakin oyunda binlerce kişinin emegi var benimde olmak üzere nice güzellikler gördük nice dostluklar yaşadık yeri geldi sabaha kadar xonotim düşürmeye çalıştık üretim yapmak için yeri geldi hol bölgesinin altına üstüne getirdik örümcek salgısı ve peptit klorotoksin materyalleri için kısacası üretim için para kasmak için nice vakitlerimizi öldürdük iyi dostuda gördük kötü dostuda gördük
Zira ben 10 yıldır bu oyuna gönül vermiş birisiyim 10 yılın 5 yılında gözlemledigim olaylar genellikle klanda tartışmalarının bir nevi dostlukların bozulmasıydı o bunu kesmiş bu onun adamına laf söylemiş filan tarzı şeyler uzun lafın kısasına geleyim uzatmadan
Karaköyün gelmesiyle beraber oyunun bir belirsizlige sürüklendigine şahit oldum görevlerden ziyade arz klanının barınamaması gibi söylemler duymaya başladım bundan 5 yıl önce arz klanında igne atsan yere düşmeyecek şekildeydi nitekim ben bu belirsizlikle oyuna adapte olamazken çevremin emegini hiç etme sözlerini duyar oldum son sözüm şudur ki İstanbul Kıyamet Vakti bir oyundan ibaretti son 4 5 yıldır tılsımların çıkması ve lonca özelligi gelmesinin ardından üstünede karaköyün ve 59 levelin bir belirsizlik içinde devam etmesine daha fazla şahit olamayacagım tüm beyazköşk sunucusu oyuncalarına ve oyun çevresine başarılar dileyerek bitiriyorum...
İ.K.V ye veda
- Imcomeback
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Re: İ.K.V ye veda
Real hayatında basarılar dilerim hoscakal.
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Reel hayatında başarılar.
Devamı geliyor bir bir
Devamı geliyor bir bir
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
?!?!?!
Neyse herkesin gözü aydın, darısı diğer gereksiz kullanıcıların başına.Umarım süper bir hayatın olur ve bir daha dönmezsin.
Böyle bir anda verilen kararların kalıcı olmadığını düşünsem de madem gidiyorsun yolun açık olsun dostum.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx

Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Hocam ben de bırakmıştım ama emin ol insan tamamen bırakamıyor.İKV bırakılmaz İKV'ye ara verilir.Ben bunu gördüm açıkçası.
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Kurtardın kendini helal olsun.ceza03 yazdı: ↑04 Mar 2018 10:29 Şu günlerde bir arkadaşımızında forumda belirttigi gibi oyunun asıl amacının dışına çıkılarak bir belirsizlige sürüklendigine şahit olmak bulunmaktayım
Velakin oyunda binlerce kişinin emegi var benimde olmak üzere nice güzellikler gördük nice dostluklar yaşadık yeri geldi sabaha kadar xonotim düşürmeye çalıştık üretim yapmak için yeri geldi hol bölgesinin altına üstüne getirdik örümcek salgısı ve peptit klorotoksin materyalleri için kısacası üretim için para kasmak için nice vakitlerimizi öldürdük iyi dostuda gördük kötü dostuda gördük
Zira ben 10 yıldır bu oyuna gönül vermiş birisiyim 10 yılın 5 yılında gözlemledigim olaylar genellikle klanda tartışmalarının bir nevi dostlukların bozulmasıydı o bunu kesmiş bu onun adamına laf söylemiş filan tarzı şeyler uzun lafın kısasına geleyim uzatmadan
Karaköyün gelmesiyle beraber oyunun bir belirsizlige sürüklendigine şahit oldum görevlerden ziyade arz klanının barınamaması gibi söylemler duymaya başladım bundan 5 yıl önce arz klanında igne atsan yere düşmeyecek şekildeydi nitekim ben bu belirsizlikle oyuna adapte olamazken çevremin emegini hiç etme sözlerini duyar oldum son sözüm şudur ki İstanbul Kıyamet Vakti bir oyundan ibaretti son 4 5 yıldır tılsımların çıkması ve lonca özelligi gelmesinin ardından üstünede karaköyün ve 59 levelin bir belirsizlik içinde devam etmesine daha fazla şahit olamayacagım tüm beyazköşk sunucusu oyuncalarına ve oyun çevresine başarılar dileyerek bitiriyorum...
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster