bu birşey mi ki? Her sunucu çok kalabalıktı. Şu bir gerçek ki ikv diğer herşey gibi asla eskisi olamayacak, eskiyi de yakalayamayacaktır ha kıyısından köşesinden geçer ama o kitle başkaydı eskide kaldı.
Burada beni en çok şaşırtan şey sunucuların listesinin tersten sıralanıp alıştığımız düzenin bozulması. Bunun yanı sıra kalabalık olması iyi hoş tabi ama biri çok kalabalık biri sadece kalabalık. olmamış böyle
TOLGARDA yazdı: ↑03 Mar 2018 22:02
Burada beni en çok şaşırtan şey sunucuların listesinin tersten sıralanıp alıştığımız düzenin bozulması. Bunun yanı sıra kalabalık olması iyi hoş tabi ama biri çok kalabalık biri sadece kalabalık. olmamış böyle
kardeşim teşko full tower öyle olduğuna bakma tunelde nefes alamazsın bi girdimmi dün gece sıra gelmedi diye adamlar kavgalara başladı şimdiden
TOLGARDA yazdı: ↑03 Mar 2018 22:02
kardeşim teşko full tower öyle olduğuna bakma :d tunelde nefes alamazsın bi girdimmi dün gece sıra gelmedi diye adamlar kavgalara başladı şimdiden
Zaten herkes Karaköy'e yığılmıştır. Tenha yerlere girsen orada bile tünel bulamazsın
MaHKuMII yazdı: ↑03 Mar 2018 21:58
Eminönü her zamanki gibi çok kalabalık. Ama teşkilatın kalabalık dediğine bakma. Orası da çok kalabalık kardeşim.
bugün öğlenden zaten giremedim teşkilata gircektim işim bitmişkene girem dedim giremedim plus yok diye
Hazır herkes oyundayken bu arada sifacii görevlerini yapmak daha iyi olur kanısındayım.plus muhabbetinii açmıyorum . Konuyu değiştirdim farkındaysan . Sabahtan beri plus olayı beni gerdi