Sunucu dolulugu
Sunucu dolulugu
Bakin guzel kardeslerim sunucu dolulugundan yakiniyorsunuz gargorunda dedigi gibi bos sunuculara gelmek kimsenin isine gelmiyor demi plussuzluk soyle boyle ben kac senedir merandayim daha giremedim gun olmadi yani anlayacaniz aktarmak kimsenin isine gelmiyor
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
Re: Sunucu dolulugu
Gorgar olmasin o
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Aynen öyle , boş sunuculara karakterlerini aktarsalar gayet güzel oynayacaklar hadi aktarma parası pahalı geliyorsa PLUS Paket mi alamıyorsun.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Cidden kimsenin isine gelmiyor bak ben sadece gerektiginde plus aliyorum
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
Dünden ilk defa Teşkilat'a girerkene plus üyeliklerinin öncülük girebilir diye yazı çıktı korktum bi an kalp krizi geçircektim giremicem diye 30 dakika sonra tekrar denedim girildi ama cidden TEŞKİLAT karaköy'de ciddi kalabalık var ama kasması yok hiç şuana kadar öyle görünüyor
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Orasıda Eminönü gibimi olmuşdedee66 yazdı: ↑03 Mar 2018 10:50 Dünden ilk defa Teşkilat'a girerkene plus üyeliklerinin öncülük girebilir diye yazı çıktı korktum bi an kalp krizi geçircektim giremicem diye 30 dakika sonra tekrar denedim girildi ama cidden TEŞKİLAT karaköy'de ciddi kalabalık var ama kasması yok hiç şuana kadar öyle görünüyor

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒