PLUSSUZ ARKADAŞLAR
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
PLUSSUZ ARKADAŞLAR
Rica ediyorum artik su plussuz giremiyoruz sunucu genisletin gibisinden yazilar yazmayin gorgarin en basta konusu var orda gayet herseyi net açıklamıs adam halan daha yok para icin ne yapacaklarini sasirdilar gibisinden laf atanlar var 
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: PLUSSUZ ARKADAŞLAR
1 değil 2 değil 3 değil düzinelerce açıyorlar aynı konuyu farklı farklı Anlamıyor kimse sende bende boşuna dil döktük.
Gorgar orda yazmış mevcut düzen böyle diye adam okuyup gene konu açıyor PLUSSUZLAR GİREMİYORR ,
Ekmek bedava heralde sizin orda yazarak Doğru bir isyan edeni gördüm

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Açıklama yapılmasa neyse hadi meraktan aciyor yaziyor herkes dicemde acikpama yapmis yetkilinbirisi halan daha devam ediyorlar anlamiyorum insanlari 2 gun sonra hafiflicek sunucular herkes giricek neyin davasi budiltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 01:401 değil 2 değil 3 değil düzinelerce açıyorlar aynı konuyu farklı farklı Anlamıyor kimse sende bende boşuna dil döktük.
Gorgar orda yazmış mevcut düzen böyle diye adam okuyup gene konu açıyor PLUSSUZLAR GİREMİYORR ,
Ekmek bedava heralde sizin orda yazarak Doğru bir isyan edeni gördüm![]()
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Yani işte laf olsun torba dolsun bende atayımda karışsın ortalık belki bişey olur diyorda , GORGAR zaten açıklama yapmış dediğin gibi daha uzatmanın lafı yok.Kayihan yazdı: ↑03 Mar 2018 01:42Açıklama yapılmasa neyse hadi meraktan aciyor yaziyor herkes dicemde acikpama yapmis yetkilinbirisi halan daha devam ediyorlar anlamiyorum insanlari 2 gun sonra hafiflicek sunucular herkes giricek neyin davasi budiltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 01:401 değil 2 değil 3 değil düzinelerce açıyorlar aynı konuyu farklı farklı Anlamıyor kimse sende bende boşuna dil döktük.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
2 gun sonra suncuular rahatlayacak açacak konu bulamicaklar ozaman ne olacak bakariz beraberdiltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 01:47Yani işte laf olsun torba dolsun bende atayımda karışsın ortalık belki bişey olur diyorda , GORGAR zaten açıklama yapmış dediğin gibi daha uzatmanın lafı yok.Kayihan yazdı: ↑03 Mar 2018 01:42Açıklama yapılmasa neyse hadi meraktan aciyor yaziyor herkes dicemde acikpama yapmis yetkilinbirisi halan daha devam ediyorlar anlamiyorum insanlari 2 gun sonra hafiflicek sunucular herkes giricek neyin davasi budiltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 01:401 değil 2 değil 3 değil düzinelerce açıyorlar aynı konuyu farklı farklı Anlamıyor kimse sende bende boşuna dil döktük.
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Lodos Sert Eser
Öncelikle Durum Çaresiz Ve Ortada, Buna İsyan Etmemiz Birilerine Dert Olmaz İse Çok Müteşekkir Olacağız.
Bende Farkındayım Ki Bunun Bir Çözümü Yok Gorgar Nedenleri Fazlasıyla Geçerli Bir Şekilde İzah Etmiş, Sunucu Genişletilse Dahi Yarar Sağlamaycaktır. İnsanlar Bu Çaresizliğin Karşısında Deşarj Olma İhtiyacı Duyuyorlar Ve Devamlı Verilen Tepkiler Doğal.
Birbirimizi Lütfen Alttan Alalım, Oyun Zaten Karışık Bir De Halen Huzurlu Olan Formumuzu Etkilemeyelim.
Zaten Bu Tepkiler En Geç Yarına Son Bulacaktır.
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Haklısın ama bu konuları surekli açmak da dogru olmuyo bende girdigim zaman forumda yararli icerikler bulmakta zorlaniyorum 2 aşşa cekiyorum ekrani hep ayni seyler plus plus plus allahtan 1 2 gune rahatlar da kapanir bu mevzudaSadraazam yazdı: ↑03 Mar 2018 01:50Öncelikle Durum Çaresiz Ve Ortada, Buna İsyan Etmemiz Birilerine Dert Olmaz İse Çok Müteşekkir Olacağız.
Bende Farkındayım Ki Bunun Bir Çözümü Yok Gorgar Nedenleri Fazlasıyla Geçerli Bir Şekilde İzah Etmiş, Sunucu Genişletilse Dahi Yarar Sağlamaycaktır. İnsanlar Bu Çaresizliğin Karşısında Deşarj Olma İhtiyacı Duyuyorlar Ve Devamlı Verilen Tepkiler Doğal.
Birbirimizi Lütfen Alttan Alalım, Oyun Zaten Karışık Bir De Halen Huzurlu Olan Formumuzu Etkilemeyelim.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Aciklamanida cok begendim tesekkur ediyorum tutumun icinSadraazam yazdı: ↑03 Mar 2018 01:50Öncelikle Durum Çaresiz Ve Ortada, Buna İsyan Etmemiz Birilerine Dert Olmaz İse Çok Müteşekkir Olacağız.
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Lodos Sert Eser
Alttan Alma Noktasındaki Kasıtım Buydu, Rahatsız Olmamak Elde Değil Haklısınız, Zaten Herkes Kendince Haklı Değil Mi ?Kayihan yazdı: ↑03 Mar 2018 01:52Haklısın ama bu konuları surekli açmak da dogru olmuyo bende girdigim zaman forumda yararli icerikler bulmakta zorlaniyorum 2 aşşa cekiyorum ekrani hep ayni seyler plus plus plus allahtan 1 2 gune rahatlar da kapanir bu mevzudaSadraazam yazdı: ↑03 Mar 2018 01:50
Öncelikle Durum Çaresiz Ve Ortada, Buna İsyan Etmemiz Birilerine Dert Olmaz İse Çok Müteşekkir Olacağız.
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Kardeşim plus olmasa Ikv nereden para kazanacak
Biraz hak verin sizde .
Plus şart ekonomi canlanmali . Bu oyunda kapitalizm yok diğer oyunlar gibi .
Biraz hak verin sizde .
Plus şart ekonomi canlanmali . Bu oyunda kapitalizm yok diğer oyunlar gibi .