Beyazköşk geri sarma ! Ve tabi ki emeklerin heba olması!
- goktuRK1299
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Beyazköşk geri sarma ! Ve tabi ki emeklerin heba olması!
NE BU SİZİN YAPTIĞINIZ LAN HEP Bİ GERİ SARMALAR HEP Bİ EMEK HEBA ETMELER.ESC İLE ÇIK DİYECEKSİNİZ ŞİMDİ ONU DA YAPTIK OLMADI DAHA ÖNCE.AYRICA DİREK ATTI OYUNDAN YAPAMADIK BİLE.3 SAAT ÖNCE BIRAKTIĞIM YERDE KARAKTER 3 SAAT EMEK BOŞUNA GİTTİ.ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.BANLAYIN LAN HESABIMI SİZE VERDİĞİM EMEKLER HARAM OLSUN.EDEBİMİZLE OYUN OYNUYORUZ ÇILDIRTIYORSUNUZ ADAMI.VERECEKSİNİZ EMEKLERİMİZİ GERİ!
Olds And Legends
Re: Beyazköşk geri sarma ! Ve tabi ki emeklerin heba olması!
Şaşırdıkmı hayır bi özürle devam ederler
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Aldın Aldın alırsın bak şimdi geri , beklegoktuRK1299 yazdı: ↑03 Mar 2018 01:28 NE BU SİZİN YAPTIĞINIZ LAN HEP Bİ GERİ SARMALAR HEP Bİ EMEK HEBA ETMELER.ESC İLE ÇIK DİYECEKSİNİZ ŞİMDİ ONU DA YAPTIK OLMADI DAHA ÖNCE.AYRICA DİREK ATTI OYUNDAN YAPAMADIK BİLE.3 SAAT ÖNCE BIRAKTIĞIM YERDE KARAKTER 3 SAAT EMEK BOŞUNA GİTTİ.ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.BANLAYIN LAN HESABIMI SİZE VERDİĞİM EMEKLER HARAM OLSUN.EDEBİMİZLE OYUN OYNUYORUZ ÇILDIRTIYORSUNUZ ADAMI.VERECEKSİNİZ EMEKLERİMİZİ GERİ!
Oyunun yoğunluğundan sunucu çöktü Sabır etseniz 1-2 gün sonra düzelcekte. Herkes ben ilk gircem derdinde ne bu acele anlamıyorum yani. Olacağı buydu en sonunda

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Zaten Pazartesi gününe kadar kritik bir olay meydana gelirse oyun geri saracak. Yine aynı sitemler edilecek onun için sıkıntı yok ama oyuna girsek şuan ona bile şükredeceğiz.
- goktuRK1299
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ne alaka birader? Oyun geri saracak diye oyuna mı girmeyeceğiz?Böyle mi mantık mı var? İlla biri çıkacak kendini zeki sanan.Koyun geldiniz koyun gideceksiniz vesselam!diltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 01:36Aldın Aldın alırsın bak şimdi geri , beklegoktuRK1299 yazdı: ↑03 Mar 2018 01:28 NE BU SİZİN YAPTIĞINIZ LAN HEP Bİ GERİ SARMALAR HEP Bİ EMEK HEBA ETMELER.ESC İLE ÇIK DİYECEKSİNİZ ŞİMDİ ONU DA YAPTIK OLMADI DAHA ÖNCE.AYRICA DİREK ATTI OYUNDAN YAPAMADIK BİLE.3 SAAT ÖNCE BIRAKTIĞIM YERDE KARAKTER 3 SAAT EMEK BOŞUNA GİTTİ.ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.BANLAYIN LAN HESABIMI SİZE VERDİĞİM EMEKLER HARAM OLSUN.EDEBİMİZLE OYUN OYNUYORUZ ÇILDIRTIYORSUNUZ ADAMI.VERECEKSİNİZ EMEKLERİMİZİ GERİ!![]()
![]()
Oyunun yoğunluğundan sunucu çöktü Sabır etseniz 1-2 gün sonra düzelcekte. Herkes ben ilk gircem derdinde ne bu acele anlamıyorum yani. Olacağı buydu en sonunda
Olds And Legends
Nerull, pazartesiye kadar bunların olabileceğini söylemişti
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Geri sarmalarda oluşan kayıplar neden önlenmiyor anlamış değilim. Arkadaşın 10M'e aldığı M2,5 Maraton Gözlük gitmişti. 10M yada gözlüğü vermek çok mu zor acaba? Allah'a şükür başıma böyle bir olay gelmedi bugüne kadar. ESC ile çıkış yapıyorum onların söylediği gibi. Buna rağmen böyle bir olay gelirse başıma bir sitem konusu da ben açarım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Esc falan kurtarmaz bunu, oyunun her 10 dakikada bir falan yedeği alınıyor anladığım kadarıyla. Oyun çökünce son yedek geri yükleniyor. Arada kalanlar siliniyorSalurBeyi yazdı: ↑03 Mar 2018 09:50Geri sarmalarda oluşan kayıplar neden önlenmiyor anlamış değilim. Arkadaşın 10M'e aldığı M2,5 Maraton Gözlük gitmişti. 10M yada gözlüğü vermek çok mu zor acaba? Allah'a şükür başıma böyle bir olay gelmedi bugüne kadar. ESC ile çıkış yapıyorum onların söylediği gibi. Buna rağmen böyle bir olay gelirse başıma bir sitem konusu da ben açarım.
Ne diye geldi bölge? Aynj hatalar hala mevcut iken ne diye bolgleyi oyuna getirdiniz ?