Beyazköşk geri sarma ! Ve tabi ki emeklerin heba olması!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
goktuRK1299
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Beyazköşk geri sarma ! Ve tabi ki emeklerin heba olması!

Mesaj gönderen goktuRK1299 »

NE BU SİZİN YAPTIĞINIZ LAN HEP Bİ GERİ SARMALAR HEP Bİ EMEK HEBA ETMELER.ESC İLE ÇIK DİYECEKSİNİZ ŞİMDİ ONU DA YAPTIK OLMADI DAHA ÖNCE.AYRICA DİREK ATTI OYUNDAN YAPAMADIK BİLE.3 SAAT ÖNCE BIRAKTIĞIM YERDE KARAKTER 3 SAAT EMEK BOŞUNA GİTTİ.ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.BANLAYIN LAN HESABIMI SİZE VERDİĞİM EMEKLER HARAM OLSUN.EDEBİMİZLE OYUN OYNUYORUZ ÇILDIRTIYORSUNUZ ADAMI.VERECEKSİNİZ EMEKLERİMİZİ GERİ!
Olds And Legends
erkan16
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Beyazköşk geri sarma ! Ve tabi ki emeklerin heba olması!

Mesaj gönderen erkan16 »

Şaşırdıkmı hayır bi özürle devam ederler
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

goktuRK1299 yazdı: 03 Mar 2018 01:28 NE BU SİZİN YAPTIĞINIZ LAN HEP Bİ GERİ SARMALAR HEP Bİ EMEK HEBA ETMELER.ESC İLE ÇIK DİYECEKSİNİZ ŞİMDİ ONU DA YAPTIK OLMADI DAHA ÖNCE.AYRICA DİREK ATTI OYUNDAN YAPAMADIK BİLE.3 SAAT ÖNCE BIRAKTIĞIM YERDE KARAKTER 3 SAAT EMEK BOŞUNA GİTTİ.ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.BANLAYIN LAN HESABIMI SİZE VERDİĞİM EMEKLER HARAM OLSUN.EDEBİMİZLE OYUN OYNUYORUZ ÇILDIRTIYORSUNUZ ADAMI.VERECEKSİNİZ EMEKLERİMİZİ GERİ!
Aldın Aldın alırsın bak şimdi geri , bekle :') :')
Oyunun yoğunluğundan sunucu çöktü Sabır etseniz 1-2 gün sonra düzelcekte. Herkes ben ilk gircem derdinde ne bu acele anlamıyorum yani. Olacağı buydu en sonunda

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

Zaten Pazartesi gününe kadar kritik bir olay meydana gelirse oyun geri saracak. Yine aynı sitemler edilecek onun için sıkıntı yok ama oyuna girsek şuan ona bile şükredeceğiz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
goktuRK1299
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen goktuRK1299 »

diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 01:36
goktuRK1299 yazdı: 03 Mar 2018 01:28 NE BU SİZİN YAPTIĞINIZ LAN HEP Bİ GERİ SARMALAR HEP Bİ EMEK HEBA ETMELER.ESC İLE ÇIK DİYECEKSİNİZ ŞİMDİ ONU DA YAPTIK OLMADI DAHA ÖNCE.AYRICA DİREK ATTI OYUNDAN YAPAMADIK BİLE.3 SAAT ÖNCE BIRAKTIĞIM YERDE KARAKTER 3 SAAT EMEK BOŞUNA GİTTİ.ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.BANLAYIN LAN HESABIMI SİZE VERDİĞİM EMEKLER HARAM OLSUN.EDEBİMİZLE OYUN OYNUYORUZ ÇILDIRTIYORSUNUZ ADAMI.VERECEKSİNİZ EMEKLERİMİZİ GERİ!
Aldın Aldın alırsın bak şimdi geri , bekle :') :')
Oyunun yoğunluğundan sunucu çöktü Sabır etseniz 1-2 gün sonra düzelcekte. Herkes ben ilk gircem derdinde ne bu acele anlamıyorum yani. Olacağı buydu en sonunda
Ne alaka birader? Oyun geri saracak diye oyuna mı girmeyeceğiz?Böyle mi mantık mı var? İlla biri çıkacak kendini zeki sanan.Koyun geldiniz koyun gideceksiniz vesselam!
Olds And Legends
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Nerull, pazartesiye kadar bunların olabileceğini söylemişti
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

TOLGARDA yazdı: 03 Mar 2018 09:46 Nerull, pazartesiye kadar bunların olabileceğini söylemişti
Geri sarmalarda oluşan kayıplar neden önlenmiyor anlamış değilim. Arkadaşın 10M'e aldığı M2,5 Maraton Gözlük gitmişti. 10M yada gözlüğü vermek çok mu zor acaba? Allah'a şükür başıma böyle bir olay gelmedi bugüne kadar. ESC ile çıkış yapıyorum onların söylediği gibi. Buna rağmen böyle bir olay gelirse başıma bir sitem konusu da ben açarım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

SalurBeyi yazdı: 03 Mar 2018 09:50
TOLGARDA yazdı: 03 Mar 2018 09:46 Nerull, pazartesiye kadar bunların olabileceğini söylemişti
Geri sarmalarda oluşan kayıplar neden önlenmiyor anlamış değilim. Arkadaşın 10M'e aldığı M2,5 Maraton Gözlük gitmişti. 10M yada gözlüğü vermek çok mu zor acaba? Allah'a şükür başıma böyle bir olay gelmedi bugüne kadar. ESC ile çıkış yapıyorum onların söylediği gibi. Buna rağmen böyle bir olay gelirse başıma bir sitem konusu da ben açarım.
Esc falan kurtarmaz bunu, oyunun her 10 dakikada bir falan yedeği alınıyor anladığım kadarıyla. Oyun çökünce son yedek geri yükleniyor. Arada kalanlar siliniyor
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

Ne diye geldi bölge? Aynj hatalar hala mevcut iken ne diye bolgleyi oyuna getirdiniz ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön