Holde dakikada bir kritik hata alıyorum yeter artık güncellemede düzelir dedim lütfen çözün artık.
Windows 10 kullanıyorum girişte atıyor tamam eyvallah ama ondan sonrada sürekli atıyor dakikada 1 g.aranti kritik hata
Holde Kritik Hata
-
muratguler
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Lonca: City Of Death
Re: Holde Kritik Hata
Win10 da indirmediğin bi program olmuş olabilir mi bende win10 kullanıyorum 2. pcde bi sıkıntı yok.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

KRİTİK HATA
Ya bu güncelleme yapılırken yapılmadan önce defalarca kez zikredildi. Windows 10 işlemcilerde büyük hol ve karaköyde kritik hata alıyoruz diye hala düzelmemiş.
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

Bu sorun yüzünden son 3 hol görevimi yapamadim ve karaköye giremiyorum.
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Sürekli kritik hata hata hata hata ,sıktı artık..
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Aynı durumdan şikayetçiyim. Geçici olarak sanal pc ile windows 8 kurup o şekilde yaptım 3 karakterimin görevlerini. Yoksa adım başı düşmekten ve her düşüşte güvenlik kodu girmekten illallah ettim. Ya benim gibi sanal pc kurup o şekilde yapacaksınız ya da pc'ye sanal olmadan ikinci windows8 veya windows7 işletim sistemi kurup o şekilde oyunu açacaksınız.
Benim gibi holü beğenmeyip uzak duranlara hol görevlerini dayatarak sıkıyorlar. Üstüne adım başı hata alınca insan çileden çıkıyor.
Benim gibi holü beğenmeyip uzak duranlara hol görevlerini dayatarak sıkıyorlar. Üstüne adım başı hata alınca insan çileden çıkıyor.
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Bende windows 8 yüklü yine de çok sık kritik hata alıyorum ve bu sadece holle sınırlı da değil karaköyde de alıyorumbordo yazdı: ↑03 Mar 2018 13:25 Aynı durumdan şikayetçiyim. Geçici olarak sanal pc ile windows 8 kurup o şekilde yaptım 3 karakterimin görevlerini. Yoksa adım başı düşmekten ve her düşüşte güvenlik kodu girmekten illallah ettim. Ya benim gibi sanal pc kurup o şekilde yapacaksınız ya da pc'ye sanal olmadan ikinci windows8 veya windows7 işletim sistemi kurup o şekilde oyunu açacaksınız.