Merhaba,
Oyun bugu olarak ;
LP BUGUDUR.
Klansız iken 1 ile 5 arasında değişken gösterecek size bağlı 1 level karakterleri büyük hol bölgesine getiriyorsunuz. Karakterler grupta iken lp daha fazla geliyor. Tabiki seviye arttıkça lp gene eski haline dönüyor. Bunun için karakterleri öldürüyorsunuz ve kaldırmıyorsunuz. Ölü iken karakterlere exp gitmeyeceği için karakterler seviye atlamıyor. Her karakter tünelde slot başı +500 lp arttırıyor. 5 karakter ise +2670 lpye kadar arttırabiliyor. Özel ve lonca lp arttırıcı ile ciddi boyutta lple kasılabiliyor.
-Büyük hole 25 level'den aşşağıya karakter girmemesi lazım.
- Ölü iken exp gelmeye devam edebilir, ama devamlı karakter getirerek bunu devamlı ettirebilirler. Önüne geçilmez.
Oyun hatası olarak ;
Karaköy eklenti paketinde dahi hala daha w10 kritik hatalar devam ediyor. Tam sürüme geçilmeden önce bir an önce bununda önüne geçilmelidir.
Bu hatalar tam güncelleme ile bir an önce düzeltilmelidir.
BUG & KRİTİK HATA
-
birhesap
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: emekli oldum.
BUG & KRİTİK HATA
MrdexteR
Re: BUG & KRİTİK HATA
Arkadasa katiliyorum ortada haksiz bir kazanc mevzusu var..
-
birhesap
- Cin Avcısı

++birhesap yazdı: ↑01 Mar 2018 14:49 LP BUGUDUR.
Klansız iken 1 ile 5 arasında değişken gösterecek size bağlı 1 level karakterleri büyük hol bölgesine getiriyorsunuz. Karakterler grupta iken lp daha fazla geliyor. Tabiki seviye arttıkça lp gene eski haline dönüyor. Bunun için karakterleri öldürüyorsunuz ve kaldırmıyorsunuz. Ölü iken karakterlere exp gitmeyeceği için karakterler seviye atlamıyor. Her karakter tünelde slot başı +500 lp arttırıyor. 5 karakter ise +2670 lpye kadar arttırabiliyor. Özel ve lonca lp arttırıcı ile ciddi boyutta lple kasılabiliyor.
-Büyük hole 25 level'den aşşağıya karakter girmemesi lazım.
- Ölü iken exp gelmeye devam edebilir, ama devamlı karakter getirerek bunu devamlı ettirebilirler. Önüne geçilmez.
Gruptakileri yok ve var arasında saydığı için sistem bu lp ye yansıyor ise exp puanına da yansıyacaktır. Çok kısa sürede iyi level kasanlarda olacaktır slotların azalmasına rağmen.
MrdexteR
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Kritik hata olayı berbat ötesi bir durum. Beta'da Hole Lodos Sancak tarafından girmeye çalıştığımda karakterim arafta kaldi. Oyuna her girdiğimde direkt kritik hata alıp dusuyordum. Başka bir arkadaşım kendi bilgisayarından girip de çıkardı karakteri 
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Yalnız grup expine güncelleme geldi. Artık arasındaki lvl farkı 20 den fazla olan karakterlere exp gitmiyor grupta.
-
birhesap
- Cin Avcısı

Farketmiyor ki zaten karakterlere exp gitmemesi için karakterler ölüyor. Sistem var ve yok arasında sayarak lp kasan karaktere lpyi fazla veriyor.turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 15:14Yalnız grup expine güncelleme geldi. Artık arasındaki lvl farkı 20 den fazla olan karakterlere exp gitmiyor grupta.
MrdexteR
Gerçekten tam o bölgelerde bir sıkıntı var ama kalabalık yokken düzeliyorturkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 15:10 Kritik hata olayı berbat ötesi bir durum. Beta'da Hole Lodos Sancak tarafından girmeye çalıştığımda karakterim arafta kaldi. Oyuna her girdiğimde direkt kritik hata alıp dusuyordum. Başka bir arkadaşım kendi bilgisayarından girip de çıkardı karakteri![]()
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
O degil de Alt Tab sorunu cok fena
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan