Gorgar'ın Anket Sonu Açıklaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
makmeden
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Gorgar'ın Anket Sonu Açıklaması

Mesaj gönderen makmeden »

Bizlere İKV'de hala demokrasi bulunduğunu ve oyuncuların istekleri üzerine oyunun idame ettirildiğini gösterdi. Oyunculardan gelen talepler dinlendi ve neredeyse hiçbir oyunda göremeyeceğimiz bir oylama sunuldu. Verilen karar neticesinde herkesin gönlünün olduğu kanısındayım. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Ürettiğimiz zırh ve asa-silahlar aynı Ejder Asa, Latif, Ashab-ı Kehf gibi nicelerinin verdiği tadı umarım bizlere verir.
Scoott(59)

Unity In Diversity
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Re: Gorgar'ın Anket Sonu Açıklaması

Mesaj gönderen resp0nse »

Bende bu verilen karar için Sobee ekibine teşekkür ediyorum 2 tarafın da taleplerine karşılık bulunmuş olundu.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Benim mesajı mı gördüler acaba ':)

3.sayfada ki mesajım
Ben 1 dedim ama
Şöyle olabilir.
Mesela Bosslar bütün nadide itemleri atabilir fakat asa ve zırhları atmaz. Asa ve zırhın reçetesini atar, insanlar onu üretmek zorunda kalır.
Üretmek içinde gerekli materyalleri bosslarda kasar.
Boylece uzun süre bosslarda aksiyon olur. İtemleri tamamlamak zorlaşır. Nadide Asa ve zırhı olanların bir farkı olur.

Not:bazı arkadaşlar reçete atsın demiş ama bir çarı reçete üreterek fullemek 1 sene sürer öyle olursa
Ki çoğu kişi oyuna fazla zaman ayıramıyor.
Çoğu kişi oyunu bırakabilir sadece reçete atarsa.
Şahsen ben öyle yapardım.59 olmuşum, hasarım 900,üretmem gereken 7-8 tane item var... Ömür yetmez ona

Gorgarın mesajı
Arkadaşlar bu konuda o kadar çok talep aldık ki, böyle bir anket yapma lüzumunu hissettik.
Anket sonuçları birbirine oldukça yakın.
Bazı geçersiz oy kullanan oyuncuları (yeni açılmış hesaplarla birden fazla oy kullanma gibi) elediğimizde oy kullanan oyuncuların %55'i birinci seçeneği işaretlediler.

Ancak oy kullananların %45'i ise, eşyaların şeflerden düşmemeleri yerine üretimin canlanmasını istiyor, bu da görmezden gelinemeyecek bir rakam.

Açıkçası eşyalar şeflerden düşse dahi 1 ayda seti tamamlama gibi düşünceler biraz fantezi ürünü. Matematiksel hesaplara göre oyunun bu kadar çabuk tüketilebilmesi mümkün değil. Ama oyuncuların bütün bu "şeflerden eşya düşürme kargaşası"na girmeden gene de rekabetçi bir ürün ortaya koyabilme isteklerini de kabul edilebilir buluyorum.

Bu noktada siz oyuncuların görüşlerini de dikkate alarak verdiğimiz karara göre nadide silah ve nadide zırh'ların sadece üretim ile elde edilmesine, diğer nadide eşyaların ise oyuncularımızın %55'inin istediği şekilde şeflerden düşmesine karar verdik (Tabii ki bu eşyalar için de üretim seçenekleri olacak) Böylece iki tarafın isteklerini gerçekleştirmeye çalıştık.

Ankete katıldığınız için teşekkürler, herkese iyi oyunlar....
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Hayırlı olsun mantıklı karar. İki tarafın da isteği bir nevi yerine gelmiş oldu.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

benibanladilar yazdı: 28 Şub 2018 19:52 Benim mesajı mı gördüler acaba ':)

3.sayfada ki mesajım
Ben 1 dedim ama
Şöyle olabilir.
Mesela Bosslar bütün nadide itemleri atabilir fakat asa ve zırhları atmaz. Asa ve zırhın reçetesini atar, insanlar onu üretmek zorunda kalır.
Üretmek içinde gerekli materyalleri bosslarda kasar.
Boylece uzun süre bosslarda aksiyon olur. İtemleri tamamlamak zorlaşır. Nadide Asa ve zırhı olanların bir farkı olur.

Not:bazı arkadaşlar reçete atsın demiş ama bir çarı reçete üreterek fullemek 1 sene sürer öyle olursa
Ki çoğu kişi oyuna fazla zaman ayıramıyor.
Çoğu kişi oyunu bırakabilir sadece reçete atarsa.
Şahsen ben öyle yapardım.59 olmuşum, hasarım 900,üretmem gereken 7-8 tane item var... Ömür yetmez ona

Gorgarın mesajı
Arkadaşlar bu konuda o kadar çok talep aldık ki, böyle bir anket yapma lüzumunu hissettik.
Anket sonuçları birbirine oldukça yakın.
Bazı geçersiz oy kullanan oyuncuları (yeni açılmış hesaplarla birden fazla oy kullanma gibi) elediğimizde oy kullanan oyuncuların %55'i birinci seçeneği işaretlediler.

Ancak oy kullananların %45'i ise, eşyaların şeflerden düşmemeleri yerine üretimin canlanmasını istiyor, bu da görmezden gelinemeyecek bir rakam.

Açıkçası eşyalar şeflerden düşse dahi 1 ayda seti tamamlama gibi düşünceler biraz fantezi ürünü. Matematiksel hesaplara göre oyunun bu kadar çabuk tüketilebilmesi mümkün değil. Ama oyuncuların bütün bu "şeflerden eşya düşürme kargaşası"na girmeden gene de rekabetçi bir ürün ortaya koyabilme isteklerini de kabul edilebilir buluyorum.

Bu noktada siz oyuncuların görüşlerini de dikkate alarak verdiğimiz karara göre nadide silah ve nadide zırh'ların sadece üretim ile elde edilmesine, diğer nadide eşyaların ise oyuncularımızın %55'inin istediği şekilde şeflerden düşmesine karar verdik (Tabii ki bu eşyalar için de üretim seçenekleri olacak) Böylece iki tarafın isteklerini gerçekleştirmeye çalıştık.

Ankete katıldığınız için teşekkürler, herkese iyi oyunlar....
Kesinlikle çok mantıklı bir karar ve oyuncuların görüşüne göre oyun akışı sağlanmış oldu
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Hayırlı olsun,nice bol anketlere..Yönetimin oyuncuların görüşlerine değer vermesi çok kıymetli.Arayı soğutmadan,diliyorum her zaman iletişim halinde kalırlar bizlerle..Ankette 2.secenege oy vermiştim,orta yolu birşekilde bulundu,yıllar sonra yönetimin yapmış olduğu bu anket ve beta sürecinde oyuncuların görüşlerini yanıtsız bırakmadan mümkün miktar cevaplandırmaları,kırmadan yeri geldiğince mizahi sözler sarfederek olumsuzda olsa bunları kötü bir dilden uzak şekilde belirtmeleri,oyuncu yönetim bağını güçlendirmiş ve güçlendirmeye devam edicektir.Oyuncu kitlesininde,biraz daha sabırlı ve anlayışlı olması gerek ki eminim herşey daha güzel olucaktır. ;)
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Gerçekten oyuncuların düşüncelerine önem vermeleri çok hoşuma gitti
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

İyi bari herkesin istediği olduysa.
kedi
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bu kadar iyi bir karar verilemezdi. Hiç beklemiyordum, yönetimin ne kadar düzgün iş yaptığını görmüş olduk.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Hem 1 . Hem 2. Şıkkı yapıp kimsenin üzgün olmamasını isteyen koca yürekli gorgar 😂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön