Merhaba
İleti yollamak istediğimde gönder butonuna basıyorum 15-20 saniye bekletiyor ve sunucuya bağlanılamadı diye hata veriyor.1 haftadır böyle.
Eskiden foruma geri dönmek için tıklayın ve gönderdiğiniz iletiye bakmak için tıklayın seçenekleri çıkardı.Ama şuan sadece beyaz ekran ve bağlanılamadı hatası alıyorum.
Ancak yenilediğimde ileti gitmiş oluyor.Herkeste bu sorun mevcut mu yoksa bana özel mi ?
Yetkililer..Forum , mesaj , ileti yollama
-
Motiejunas
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Yetkililer..Forum , mesaj , ileti yollama
Cozumu mesaji yolladiktan 3 saniye sonra genel etkilesime tikla.

-
Motiejunas
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Genel etkileşime tıklamayı biz de biliyoruz kardeşim sağol aydınlattığın içinParlementxx yazdı: ↑28 Şub 2018 11:11 Cozumu mesaji yolladiktan 3 saniye sonra genel etkilesime tikla.
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Ayni sorun bendede oluyor lakin ekran beyaz oldugundan genel etkilesime de tiklayamiyorum
Lothbrokş
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Fıerce
+1Motiejunas yazdı: ↑28 Şub 2018 10:49 Merhaba
İleti yollamak istediğimde gönder butonuna basıyorum 15-20 saniye bekletiyor ve sunucuya bağlanılamadı diye hata veriyor.1 haftadır böyle.
Eskiden foruma geri dönmek için tıklayın ve gönderdiğiniz iletiye bakmak için tıklayın seçenekleri çıkardı.Ama şuan sadece beyaz ekran ve bağlanılamadı hatası alıyorum.
Ancak yenilediğimde ileti gitmiş oluyor.Herkeste bu sorun mevcut mu yoksa bana özel mi ?
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
İletiyi gönder dediğin an çok büyük bir içeriğe sahip değilse iletilir zaten. Gönder deyip iki saniye bekleyip beyaz ekran gelmeden genel etkileşime tıklarsan mesajın gitmiş olduğunu görürsün.