Selamün aleyküm
Arkadaşlar sizcede gelen yeni itemler çok sade ve saçma olmamışmı yani abartılıda denilebilir ben şahsen çt itemlerinin çok daha iyi yapıldığını söyleyebilirim. Sizinde bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.
YENİ ITEMLER
Re: YENİ ITEMLER
ben de biraz düşük buldum. 39 dan 49 a geçişteki kadar bi açıklık yok
auril & DoubleLift
Asalara pek özenilmemiş gibi geldi bana.
aynı cümlede itemler için hem sade hem abartılı demişsin, ne anlatmaya çalışıyosun bilmiyorum ama itemlerde yıllardır arayıp da bulamadığımız "çeşitlilik" var. keşke bosslardan hiç şaheser/nadide düşmeseydi de bu çeşitlilik daha etkin olsaydı. çt itemlerine göre daha iyi, 39-49 arası ile de aynı sistem zaten. ha itemden kastın eğer eşyalar ise daha tüm eşyaları görmeden yorum yapmak zor olur, herkesin elinde dolaşan asalar daha çok 20-30 lvl arası boğa asa-dişli asa' ların büyütülmüş halleri gibi duruyor ki pek hoş durmuyorlar doğrudur. ancak forumda gördüğüm anu asayı ben çok beğendim.
neyse en azından güncelleme geldi boşver asayı
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Özellik olarak diyorsanız bence gayet çeşitli olmuş. Tip olarak diyorsanız bence de çemberlitaş eşyaları falan çok daha güzeldi. Bakalım görmediğimiz asalar ve silahlar belki güzeldir.
Bu sefer çok item geldi ama. Çt geldiği zaman her sınıfa iki asa getirip bırakmışlardı.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy of War
Şekillerini begendim fakat karakoy guncellemesinin hereyi renksiz harita renksiz kiyafetler soluk renk anlamadim ama hayirlisi bunada sukur