AKCE KARSILIGI EK BANKA
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
AKCE KARSILIGI EK BANKA
Bugun bana “?” Akce karsiliginda banka 3, Banka 4, Banka 5 gibi sekme basina akce vererek banka acabileceksin deseler muhtemelen kabul ederim makul bir fiyat olursa tabii, siz ne düşünüyorsunuz?
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: AKCE KARSILIGI EK BANKA
Mantıklı geldi gibi en azından akçe ile alalım su genişlemeyi. Çanta kısmında özellikle bir genişleme veya ek envanter koyulmalidir. Diğer oyun envanterleri gibi . Çünkü her oyun bir diğer oyunun çoğu özelliğini uygun görür ve kendi oyununa ekler bunda herhangi bir sakınca olacağını düşünmüyorum.
Kasaların küçük olduğunun herkes farkında. Yönetim artık bir şeyler yapmalı.
Gorgar kesinlikle gelmeyeceğini açıkladı eger yapılırsada bu pakette olmayacağını söyledi
Surekli israr edersek bi sekilde yaparlar. Gunde 3 konu açmalıyız. Aksi halde elde edemeyiz. 
Gorgar oyunculara tepki olarak doğmuş 
Ben kendi kendimle aklım karışık..
aklıma padişah köprü hikayesi geldi
akçe karşılığı banka ha
akçe karşılığı banka ha
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Gorgar a istekte bulundular oyun için de cevabı da bu işlerin matematiksel olduğunu söylemişti. İnş. olur.
Daha önce blok yiyenler oldu 3. kasayı açarak daha da ileri gidip fizik atan savaşçı karakter vardı. Kafasız karakter de gördüm.
Oyuncular bunu yapabiliyorsa geliştirici ekip neden yapamasın. Umarım 3. kasa gelir biz akçe ile almaya razıyız.
Daha önce blok yiyenler oldu 3. kasayı açarak daha da ileri gidip fizik atan savaşçı karakter vardı. Kafasız karakter de gördüm.
Oyuncular bunu yapabiliyorsa geliştirici ekip neden yapamasın. Umarım 3. kasa gelir biz akçe ile almaya razıyız.
bunun için ne akçesi iyimisin kardeş sen? mevcut seviye artışı olacak , materyal iksir artışı olacak ama kasayı unutacaklar sen kasaya para vereceksin bravo sana
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.